amh ve sperm tesitini mecbur ücretle yaptırıcam rahim filmi 475 tl miş(anestezili)ama devlette anestezili yaparlar mı bilmem bu arada vajinal ultrasonda bile canım çok acıdı tamamlayamadık karından devam ettik çok sıkıntılıyım yani daha bile gerildim geldim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
öyle düşünüyorum ama pahalı birazcanım vajinal ultrasonda canın acıdı ise rahim filmini mutlaka anestezili çektir.
çekmiyorlar yönlendirdikleri yerde 475 tlMerkezde çekiyorlar mı rahim filmini?
çekmiyorlar yönlendirdikleri yerde 475 tl
ÇOK FAZLA ....maddi olarak zorlanacağız rahim filminden sonra bişeyler söyliyecek sanırım timur hoca umarım yeni bi ameliyat beklemiyodur beni.merkez çok kalabalık kafam çok karıştı....Fazlaymış orasıda hayırlısı olsun gene araştır
Merkezi nasıl buldun peki? Tedaviyi nezaman planlıyorsun?
ÇOK FAZLA ....maddi olarak zorlanacağız rahim filminden sonra bişeyler söyliyecek sanırım timur hoca umarım yeni bi ameliyat beklemiyodur beni.merkez çok kalabalık kafam çok karıştı....
amin canım hepimizin yardımcısı olsun.beklemek bi yana çok olumlu sözler duymamak beni üzdü dün daha iyiydim buraya gittim inan ruh sağlığım bozuldu vücudum kaskatı stresten ben bu işin üstesinden gelemyeceğim sanırımBu işler maddi manevi çok yıpratıcı Allah yardımcımız olsun
Sende benim ilk gittigimdeki karışıklığı yaşıyorsun biryanda olumsuz bir sürü yorum bide beklemek beni çok germişti ama ikinci gittiğimde daha bi ısındım sanki ama bekleyen herkes çok gergin onu farkettim biri ciddi tartışma yaptı biri geldi bişeyler istedi sesler yükseldi falan... Yani tek sıkıntı beklemek umarım beklediğimize deger
öyle düşünüyorum ama pahalı biraz
evet denge sanırım ne yapıcağımı şaşırdımdengeye yönlendirmişlerdir yada düzene...
gerçektende bu yol masraflı madden manen
Allah yardımcımız olsun hepimizin yüzü gülsün inş..
devlette çektirirm ama anestezi uygulanmıyor sanırım ben de acıya dayanamıyorum.ama maddi olarak da özele gitmem zor şu an.herkese allah kolaylık versin hepimizemerabalar kızlar nasılsınız..minnie korkmana hiç gerek yok.ben rahim filmini hastenede çektirdim sadece 2 dakikalık bişi.evet birbirimiide kandırmayalım ağrısı var tabi ama dayanılmıcak bişi diil..hiç korkma.bence özelde çektirmen çok gereksiz..bu seni maddi açıdan zorlar bence dayanmaya çalışş.hem çocuk doğururken napcaksın sen:))emin ol fazla bi acısı yok..sakın yazılanlara bakıpta korkutma kendini..ben timurda muayene için 300 sperm tahlili için 200 verdim.easy bebek die bi kampanyaları var ben ona dahil oldum..ilaçlarla birlikte 4500 lira..ilaçları onlar karşılıo..sadece bitisel destek ilaçlarını kendim aldım.bide kan tahlillerini dışarda yaptırıosun..benim sigortam yok ama olanlar için bi sıkıntı olmaz devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz..ayrıca kızlar ben dün 3teki randevuma saat 5te girdim ama hiç sorun yapmıyorum sonuçta tek benim için kurulmadı klinik öle diilmi..ayrıca biz ilk muayeneye gidioruz çoğu kişi yumurta takibine gelio...onların gün erteleme gibi bi şansları olmuyo oyüzden kalabalık..hem demekki tercih edilen biyer..inşallah sonu hayırlı biter kızlar ben 3 senedik bebek sahibi olmak için bekliorum klinikteki bir iki saatin önemi yok benim için..
evet denge sanırım ne yapıcağımı şaşırdım
evet yandı devam edemedim daha önce 1 kez oldu ondada beceremedim bende anormallik var sanırımultrasonda canın çok mu yandı yoksa çekindiğin için kasıldın mı?
ilk kez mi böyle muayeneye girdin?
Rahim filmi kendini kasarsan sanki acıyacak gibi ben sadece spekülümün takışışında hissettim bide ilaç verilirken basınç gibi bîşey oluşuyor ben tanısal histeroskobide oldum ondada anestezi almadım belki ben dayanıklılık Yada yapan kişiler çok nazikti
Evrem cnm bitkisel ne kullandın? Ben dong quai bitirdim şimdi ikinci ilacı bir türlü bulamıyorum hiçbir yerde yok
evet yandı devam edemedim daha önce 1 kez oldu ondada beceremedim bende anormallik var sanırım
ben dayanıksızım sanırımRahim filmi kendini kasarsan sanki acıyacak gibi ben sadece spekülümün takışışında hissettim bide ilaç verilirken basınç gibi bîşey oluşuyor ben tanısal histeroskobide oldum ondada anestezi almadım belki ben dayanıklılık Yada yapan kişiler çok nazikti
Evrem cnm bitkisel ne kullandın? Ben dong quai bitirdim şimdi ikinci ilacı bir türlü bulamıyorum hiçbir yerde yok
evet yandı devam edemedim daha önce 1 kez oldu ondada beceremedim bende anormallik var sanırım
anestezili bi yer bulmaya çalışcam artık.çok dayanıksızım canım hemen yanıyor .bazı testleride devlet hastanesinde yaptırıcam.telkinlerin için çok sağol canım biraz rahatladım.umarım bi gün yüzümüz gülercanım normalde vajinal ultrason can yakıcı bişey değildir o yüzden sordum..
o halde sen ne yap et rahim filmini anestezili çektir.acı eşiğin çok düşük demek ki..
ha birde denge test merkezinde çektrmeden önce devlette bi sor bakalım belki ordada anestezili yapılıyordur.
düzen laboratuvarına sorun oraıda çok güvenilir bi yerdir..hangisi uygunsa oraya gidersiniz..
sonra hangi testleri isterlerse devlette yaptırırsın maliyeti azalmış olur böylece..
sıkma canını üzme sakın herşey yoluna girer inşallah.
Allah dermansız dert vermesin herşey yoluna girer..
canım ben colostrum kapsülle nettle çay içiorum avmlerde gnc die bi mağaza var kapsülü çabuk buldum ama çay antalyadan kargoyla geldi bana..
ben dayanıksızım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?