Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

kızlar cahilliğimi hoş görün bu uzun protokol kısa protokol nedir acaba

Kisa protokol genelde erkek faktorlu problemlerde, yasi normal olan anne adaylarinda 12-14 gun arasinda suren tedavi sureci
Uzun protokol anne yasi buyuk olan ve daha cok yumurta elde etmeyi amaclayan 21 gun gibi sure suren tedavi sureci

Kisa protokol genelde erkek faktorlu problemlerde, yasi normal olan anne adaylarinda 12-14 gun arasinda suren tedavi sureci
Uzun protokol anne yasi buyuk olan ve daha cok yumurta elde etmeyi amaclayan 21 gun gibi sure suren tedavi sureci
çok tşk ederim okuyordum burda ama anlamıyordum

Yaa bu kelebekafyon nerde kizkayboldu ortadan Allah korusun bisey mi oldu insan merak ediyor aksam giricem dedi persembe gunu hala girmedi siteye

Bende çok merak ettim profiline baktım o günden beri girmemiş

belki canını sıkan bişey olmuştur girmemiştir ama yine de olumlu haberlerle gelmesini dilerim

korkma canım timur hoca harika bi adam..çok sıcakkanlı.ben bugün ordaydım..bugün iğneye başladım.cuma kontrole gitcem tekrar..senin içinde hayırlı olur inşallah
amin canım hepimiz için hayırlı olur işallah bu arada bugün ilk kez mi gittin öncesi varmıydı?bi de sorunun ne merak ettim

yarın allah ın izniyle ordayım çok korkuyorum

İnşallah hayırlı olur orası, detayları yaz bizede...

korkma canım timur hoca harika bi adam..çok sıcakkanlı.ben bugün ordaydım..bugün iğneye başladım.cuma kontrole gitcem tekrar..senin içinde hayırlı olur inşallah

Hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırız.. İlk denemenmiydi?Kaç dozla başladın? Detayları yazarsan sevinirim

evet özlemcim ilk tüp bebek denemem olcak.geçen sene aşılama tedavisi gördüm.ama 3 ay hiç yumurtam olmadı.4.ayda 20 tane oldu ve ohss oldum aşılamam iptal oldu.anlıcan ilaç iğne kullandım ama aşılama hiç olmadı.sonra ara verdim dizimden falan ameliyat oldum beklemek zorunda kaldım.ben 3yıllık evliyim pcosluyum.timur hocaya başladım.gonalf 225 doz vuruyorum bugün 2. gün olcak.cuma günü tekrar gidicem.inşallah sonu hayırlı biter..allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etsin.hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı etsin..

amin canım hepimiz için hayırlı olur işallah bu arada bugün ilk kez mi gittin öncesi varmıydı?bi de sorunun ne merak ettim

canım ben pcosluyum..önce muayene için gittim tahlil falan yapıldı.dün de adetliyken gittim ve tedaviye başladık..inşallah sonu güzel biter size hayırlı haberler veririm..burda hamile haberi duymak beni çok mutlu ediyo..inşallah bende öle mutlu ederim..hepimz aynı şey için uğraşıoruz.emeğimiz üzüntülerimiz umutlarımız hepsi aynı..allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkese versin..senin sorunun ne şu ana tedavidemisin

bugün ilk kez gittim bende epey bi bekledikten sonra timur hocayı görebildim 13:30 da randevum vardı klinikten 16:00 da çıktım o derece yoğun bi yer düşünün.ultrason çekildiim timur hocayla görüştüm bi takım tahliller rahim filmi sperm tahlili istedi bunlara göre durum değerlendirmesi yapacakmış ama benim için çok masraflı devam edebilcekmiyim bilmiyorum

hayırlısı olsun işallah güzel haberlerini alırız:)bu arada ne gibi tahliller istedi

İnşallah hayırlı olur orası, detayları yaz bizede...

Hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırız.. İlk denemenmiydi?Kaç dozla başladın? Detayları yazarsan sevinirim
açıkcasrı moralim bozuk ümitsizim parasal yönden de bizi zorlayacak bi süreç rahim filmi tahliller vs... bi sürü tutuyor ne yapcam bilmiyorum

Cnm inşallah ilk denemende olur bizede umut olursun valla bende şimdiden heyecanlanıyorum Nisan başı gibi başlıycam Allah yardımcımız olsun

Cnm bende gecen gittiğimde merkeze saat 10 da girdim 2 buçuğu geçmişti çıktığım yoldan geldim aç vaziyette saatlerce bekledim bu konuda bende çok eleştiriyorum timur hocanın geldigi saat 1 den sonraydı bana o saate randevu veriyorlar çok sinir oldum ama diğer gidişimde özellikle belirticem onun haricinde memnun kaldım şükür

Rahim filmini araştırma hastanesinde çektirebilirsşn ücretsiz diğer testlerini rahatlıkla gidip hastanede durumu anlatıp yaptırabilsin.. Kromozom analizi falansa gene araştırma hastanesine gidip yaptırabiliyorsun.. Ben de devlette yaptırdım
Sperm tahlili merkez de 200 e yapıyorlarmış artık o mecbur hem durum öğrenirsin
Hoca vitamin verdiyse biraz da onlar tutuyor
Başka değişik bîşey var mı cnm?

amh ve sperm tesitini mecbur ücretle yaptırıcam rahim filmi 475 tl miş(anestezili)ama devlette anestezili yaparlar mı bilmem bu arada vajinal ultrasonda bile canım çok acıdı tamamlayamadık karından devam ettik çok sıkıntılıyım yani daha bile gerildim geldim hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Cnm devlette anestezili yapmazlar ama inan hiç gerek yok kendini rahat bırakırsan Canın hiç acımaz ya herkesin ağrı eşiği farklı biliyorum ama bîşey hissedilmiyor sadece spekülümün takılışını hissettim okadar ya iki dakikalık bîşey zaten
Vajinal usg de içinde döndürürlerken bazen kasılıyor insan bezense bîşey olmuyor
Anh nerde yapılacak? Nekadar?
Eğer rahim filmini devlette yaptırmıycaksan başkent hastanesine sor telle ben orda yaptırmıştım zamanında uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…