kızlar cahilliğimi hoş görün bu uzun protokol kısa protokol nedir acaba
kızlar şuan merkezdeyim bekliyoruz telden girmek zor oluyor gelişmeleri akşam yazrım.umarım merve arkadaşlada görüşebilirim
çok tşk ederim okuyordum burda ama anlamıyordumKisa protokol genelde erkek faktorlu problemlerde, yasi normal olan anne adaylarinda 12-14 gun arasinda suren tedavi sureci
Uzun protokol anne yasi buyuk olan ve daha cok yumurta elde etmeyi amaclayan 21 gun gibi sure suren tedavi sureci
belki canını sıkan bişey olmuştur girmemiştir ama yine de olumlu haberlerle gelmesini dilerim
yarın allah ın izniyle ordayım çok korkuyorumCnm sende gidecektin merkeze gittin mi?
yarın allah ın izniyle ordayım çok korkuyorum
amin canım hepimiz için hayırlı olur işallah bu arada bugün ilk kez mi gittin öncesi varmıydı?bi de sorunun ne merak ettimkorkma canım timur hoca harika bi adam..çok sıcakkanlı.ben bugün ordaydım..bugün iğneye başladım.cuma kontrole gitcem tekrar..senin içinde hayırlı olur inşallah
yarın allah ın izniyle ordayım çok korkuyorum
korkma canım timur hoca harika bi adam..çok sıcakkanlı.ben bugün ordaydım..bugün iğneye başladım.cuma kontrole gitcem tekrar..senin içinde hayırlı olur inşallah
amin canım hepimiz için hayırlı olur işallah bu arada bugün ilk kez mi gittin öncesi varmıydı?bi de sorunun ne merak ettim
hayırlısı olsun işallah güzel haberlerini alırız:)bu arada ne gibi tahliller istedicanım ben pcosluyum..önce muayene için gittim tahlil falan yapıldı.dün de adetliyken gittim ve tedaviye başladık..inşallah sonu güzel biter size hayırlı haberler veririm..burda hamile haberi duymak beni çok mutlu ediyo..inşallah bende öle mutlu ederim..hepimz aynı şey için uğraşıoruz.emeğimiz üzüntülerimiz umutlarımız hepsi aynı..allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın isteyen herkese versin..senin sorunun ne şu ana tedavidemisin
açıkcasrı moralim bozuk ümitsizim parasal yönden de bizi zorlayacak bi süreç rahim filmi tahliller vs... bi sürü tutuyor ne yapcam bilmiyorumİnşallah hayırlı olur orası, detayları yaz bizede...
Hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırız.. İlk denemenmiydi?Kaç dozla başladın? Detayları yazarsan sevinirim
evet özlemcim ilk tüp bebek denemem olcak.geçen sene aşılama tedavisi gördüm.ama 3 ay hiç yumurtam olmadı.4.ayda 20 tane oldu ve ohss oldum aşılamam iptal oldu.anlıcan ilaç iğne kullandım ama aşılama hiç olmadı.sonra ara verdim dizimden falan ameliyat oldum beklemek zorunda kaldım.ben 3yıllık evliyim pcosluyum.timur hocaya başladım.gonalf 225 doz vuruyorum bugün 2. gün olcak.cuma günü tekrar gidicem.inşallah sonu hayırlı biter..allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etsin.hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı etsin..
bugün ilk kez gittim bende epey bi bekledikten sonra timur hocayı görebildim 13:30 da randevum vardı klinikten 16:00 da çıktım o derece yoğun bi yer düşünün.ultrason çekildiim timur hocayla görüştüm bi takım tahliller rahim filmi sperm tahlili istedi bunlara göre durum değerlendirmesi yapacakmış ama benim için çok masraflı devam edebilcekmiyim bilmiyorum
amh ve sperm tesitini mecbur ücretle yaptırıcam rahim filmi 475 tl miş(anestezili)ama devlette anestezili yaparlar mı bilmem bu arada vajinal ultrasonda bile canım çok acıdı tamamlayamadık karından devam ettik çok sıkıntılıyım yani daha bile gerildim geldim hepimizin hakkında hayırlısı olsunCnm inşallah ilk denemende olur bizede umut olursun valla bende şimdiden heyecanlanıyorum Nisan başı gibi başlıycam Allah yardımcımız olsun
Cnm bende gecen gittiğimde merkeze saat 10 da girdim 2 buçuğu geçmişti çıktığım yoldan geldim aç vaziyette saatlerce bekledim bu konuda bende çok eleştiriyorum timur hocanın geldigi saat 1 den sonraydı bana o saate randevu veriyorlar çok sinir oldum ama diğer gidişimde özellikle belirticem onun haricinde memnun kaldım şükür
Rahim filmini araştırma hastanesinde çektirebilirsşn ücretsiz diğer testlerini rahatlıkla gidip hastanede durumu anlatıp yaptırabilsin.. Kromozom analizi falansa gene araştırma hastanesine gidip yaptırabiliyorsun.. Ben de devlette yaptırdım
Sperm tahlili merkez de 200 e yapıyorlarmış artık o mecbur hem durum öğrenirsin
Hoca vitamin verdiyse biraz da onlar tutuyor
Başka değişik bîşey var mı cnm?
amh ve sperm tesitini mecbur ücretle yaptırıcam rahim filmi 475 tl miş(anestezili)ama devlette anestezili yaparlar mı bilmem bu arada vajinal ultrasonda bile canım çok acıdı tamamlayamadık karından devam ettik çok sıkıntılıyım yani daha bile gerildim geldim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?