Colastrumu bende kullanıyorum ya inşallah faydasını görürüz
Cnm başta insan biraz çekingenlik biraz kasma derken can acıyor ama alışıyor insan galiba yoksa dayanıklılık degil aslında eşinle bile birlikte olurken kendini kasarsan canın yanması gibi bîşey rahat ol tüp bebekte sürecinde çok fazla var usg çünkü
Evrem dondurma ücreti nekadar onda bir değişiklik var mı?
özlemcim sen tedavide ne aşamadasın bide senin sorunun neydi?
tam bi bilgim yok ama 800 lira olabilir ben pek düşünmüorum dondurma işlemini..aslında eşim istemioo.olayı hadi karışırsaya bağladı hemen bu dondurma seçeneğini eledi
Cnm ben aralık sonundan beri bitkisel destek alıyorum kısmetse nisan başlıycaz..bizde pek sorun yok gibiydi sadece eşimde morfoloji problemi vardı ama tüp bebekte embriyo gelişiminde sorun yaşandı o yüzden çok korkuyorum
Dondurulacak embriyon kalırsa mutlaka dondurt cnm karışmaz merak etme karışacak olsa diğer şeklindede karışır rahat olun bu çok büyük sorumluluk bunun tedbirini alıyorlar
bilmiorum cnım ya inşallah o noktaya gelmeden ilk denememde olur.bilemiorum aslında çok heyecanlıyım.içini ferah tut canım inşallah bu sefer sorun yaşanmaz.dua et sadece bol bol dua et..
İnşallah cnm senin güzel haberini alalımda bizede umut olsun
inşallah tatlım yaa inan varya 3 senelik evliyim ama bu çocuk meselesi çok yıprattı beni çok üzülüorumm
biliyorum canım hem sağlık problemim var hem usg çektiremiyorumColastrumu bende kullanıyorum ya inşallah faydasını görürüz
Cnm başta insan biraz çekingenlik biraz kasma derken can acıyor ama alışıyor insan galiba yoksa dayanıklılık degil aslında eşinle bile birlikte olurken kendini kasarsan canın yanması gibi bîşey rahat ol tüp bebekte sürecinde çok fazla var usg çünkü
ceza olarak düşünme ceza hak edecek ne yapmışsın sanki ? şu süreçte hep aklıma gelen sebep yokken kürtaj olanlar ....sen de cezaya deyecek bi durum yok sıkma canını:)allah yardımcın olsunBenimde nerdeyse 8 yıl olucak evleneli ilk 3-4 sene korunduk sonra cezasını çekiyoruz işte
ceza olarak düşünme ceza hak edecek ne yapmışsın sanki ? şu süreçte hep aklıma gelen sebep yokken kürtaj olanlar ....sen de cezaya deyecek bi durum yok sıkma canını:)allah yardımcın olsun
öyle düşünüyorum ama pahalı biraz
Doğru diyosun cnm ama insan bazen bazı şeyleri düşünüp kendini suclayabiliyor yüce Rabbim böyle uygun gördü demekki gene şükür ki umudumuz var hala
Sende lütfen germe kendini rahat olursan canın acımaz
Amh benden istemedi rezervle ilgili bir testi herhalde bu devlette yapılıyor mu biliyormusun ?
Benimde nerdeyse 8 yıl olucak evleneli ilk 3-4 sene korunduk sonra cezasını çekiyoruz işte
Selam;
AMH(Anti Müllerian Hormon)testi bende yaptırmıştım...Ayrıca Ben bazı hastanelere sordum kiminin böyle bir testen haberi bile yok.Ben başkent hastanesinde yaptırmıştım ...
Merhaba;Bende 8 yıllık evliyim ,bizde korunduk keşke korunmasaydık ama nerden bileceksin işte ve 2 yıldır uğraşıyoruz.Ceza değilde genç yaşta verilmiş evlilk kararıydı bizimkisi biraz yaşamak istedik hayatı ve nasıl olsa olur diye düşündük herhalde ne bileyim işte...1 iptal tedavi,2 aşılama denedim olmadı ,bu sefer tüp bebek deneyecegim ama yaza doğru herhalde.klinık konusunda karasızım işte..
Başkentte nekadarına yaptılar testi? Bazı testler çok pahalı oluyor kromozom gibi Buda öyle bir test mi? Gerçi başkent bu konuda uygun oluyor ben rahim filmi histeroskıbi yi başkentte yaptırdım hist Hulusi hoca var mükemmel bir insan o yaptı
Cnm evlilik tarihi uzun olunca daha bi Zor oluyor benimde 1 tüp bebek 2 aşılama ve 4 kez ilaçla takib umarım dahası olmaz..
Sen centrumla timur arasında karar verememiştim sanırım.. Timur hocayla görüştün mü? Önce tedavi niye iptal olmuştu?
rahat olmaya çalışıcam başka çare yok bu arada amh rezervi ölçmek için yapılan test sanırım ben devlette yapılmıyor diye biliyorum ama araştırcam hem burda bilen arkadaşlar muhakkak vardır sorarız onlar kliniktekilere bakarsan hepsini dengede yaptır diyorlar ama güç yetmez öyledeDoğru diyosun cnm ama insan bazen bazı şeyleri düşünüp kendini suclayabiliyor yüce Rabbim böyle uygun gördü demekki gene şükür ki umudumuz var hala
Sende lütfen germe kendini rahat olursan canın acımaz
Amh benden istemedi rezervle ilgili bir testi herhalde bu devlette yapılıyor mu biliyormusun ?
başkentte ücretli mi yapıyorlar ne kadar fiyatıSelam;
AMH(Anti Müllerian Hormon)testi bende yaptırmıştım...Ayrıca Ben bazı hastanelere sordum kiminin böyle bir testen haberi bile yok.Ben başkent hastanesinde yaptırmıştım ...
arkadaşlar çok soru soruyorum ama kusura bakmayın rahim filmini ne kadara çektirdin ve anestezilimiydiBaşkentte nekadarına yaptılar testi? Bazı testler çok pahalı oluyor kromozom gibi Buda öyle bir test mi? Gerçi başkent bu konuda uygun oluyor ben rahim filmi histeroskıbi yi başkentte yaptırdım hist Hulusi hoca var mükemmel bir insan o yaptı
Cnm evlilik tarihi uzun olunca daha bi Zor oluyor benimde 1 tüp bebek 2 aşılama ve 4 kez ilaçla takib umarım dahası olmaz..
Sen centrumla timur arasında karar verememiştim sanırım.. Timur hocayla görüştün mü? Önce tedavi niye iptal olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?