bende ayni merkezde tedavi oldum aksine cok memnun kaldim herkes cok ilgili hamileyim ve 9.aydayim ama hala ariyolar. merkez yogunluktan dolayi elbette kalabalik ama kesinlikle ilgisiz
Tebrik ederim, inş bebegini rabbim sağlıkla kucagina almayi da nasip eder..gurgan klinicte 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm ve kimseye de tavsiye etmiyorum etmem de gerci doktor göreceli bi kavram sana ii olan bana kötü olabilir..ama Timur Hoca ne kadar iyiyse de o ekiple isi zor..
canım İnşaAllah hakkında hayırlısı olur bende gidecem kendisine umarım güzel sonuclar alırızMhb ark lar dün Timur hocama muane oldum aklımda çok soru işareti vardı aslında istanbula gidecektim çok zor olacaktı benim için.. cok yakin ark larımın ısrariyla Timur hocayla görüşmeye gittim ve beklemediğim kadar sıcak karşıladı.. bana çok güven verdi en önemlisi siz ne kurbanlık koyunsunuz nede robotsunuz öncelikle pskoloji dedi.. ben bundan dolayı bir kere daha memnun kaldım.. Allah im utandirmasin inş.. Timur hocayla yola devam edeceğim..
canım İnşaAllah hakkında hayırlısı olur bende gidecem kendisine umarım güzel sonuclar alırız
Hangi elemanısınızcnm ben ikinci tüp bebek tedvmdeym gürgan klinikle
ilkinin başarsızlığına rağmen küçük bi şüpe dahi yok içimde onların profesyonelliyle ilgili
ikincim başarısız olursa üçüncüye yine oraya giderim
birincisi timur hoca bence bu en iyisi
ikincisi tüm personel inanılmaz güleryüzlü sabırlı yardımsever
görev ayrımları çok başarılı
günün haftanın her saai bir hemşireye ulaşabiliyorsun
embyrolgları her gün arayıp embryo gelişimiyle ilgili bilgi veriyo
tek sıkıntı beklemek klinikte
o da inan hiç umrumda değil
çünkü ben gidebileceğim en güvenilir yerde olduğumu bilmenin verdiği huzur duygusunun daha önemli olduğunu düşünüyoum
başka aklına takılan bi şi olursa özelden mesaj da atabilirsin
ben uzun bir internet araştırmasının sonucunda ve tanıdıklarımın tanıdıkları olup da tümur hocanın hastası olanların verdği referansa dayanarak onu seçtim ve kararımdan memnunum, 2. denemem başarısız olsa bile....
allah hepimize hayalmizi verir inşalllah=)
Arkadaşım sen sanırım oranın elemanısın lütfen sırf para için bizi oraya çekmeyin , bütün hastalar olumsuz sonuç almışTimur Gürgan ve ekibi profesyoneldir, insana değer verirler. Bana 30 yaşında erken menopoz teşhisi konuldu. Doktor doktor gezdim. Gittiğim doktorların tamamı tedavimin olamayacağını söylediler. Yumurtlamanın mümkün olmayacağını ilettiler.
Bir tek Timur Gürgan hoca beni tedaviye aldı. 2010 yılında tüp bebek tedavisi yapıldı. Embriyo tutunamadı, düştü.
Para konusuna gelince, ilk gittiğimde muayene parası alındı. Ondan sonra en az 40 kez muayenede gittim. Beş kuruş alınmadı. Sadece tedavim olan tüp bebek aşamasında ücret ödedim.
Diğer doktorlar her gidişimde muayene ücreti aldılar, hemde tüp bebek tedavisine başlamadan...
Şunu diyebilirim ki Timur Gürgan paradan önce insana değer veriyorlar ve gerçekten özveriyle bıkmadan ilgileniyorlar.
2 yıl önce Timur Hocayı bıraktım. Ama onlar beni bırakmadılar. Geçenlerde aradılar. Her zaman Cliniclerinin bana açık olduğunu ilettiler. Duygulandım...
Ufak at da civcivler yesin, 40 kez yanında ki ERKEK NASIL MÜSADE ETTI , Timur'un ikide bir ultrason sopasını koymasını, arkadaşım cümleler bir çalışanın cümlesi olduğu açık açık , lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin , o hastanenin adı yakında OYNATMAYA AZ KALDI HASTANESI OLUR, doktorum nerdeTimur Gürgan ve ekibi profesyoneldir, insana değer verirler. Bana 30 yaşında erken menopoz teşhisi konuldu. Doktor doktor gezdim. Gittiğim doktorların tamamı tedavimin olamayacağını söylediler. Yumurtlamanın mümkün olmayacağını ilettiler.
Bir tek Timur Gürgan hoca beni tedaviye aldı. 2010 yılında tüp bebek tedavisi yapıldı. Embriyo tutunamadı, düştü.
Para konusuna gelince, ilk gittiğimde muayene parası alındı. Ondan sonra en az 40 kez muayenede gittim. Beş kuruş alınmadı. Sadece tedavim olan tüp bebek aşamasında ücret ödedim.
Diğer doktorlar her gidişimde muayene ücreti aldılar, hemde tüp bebek tedavisine başlamadan...
Şunu diyebilirim ki Timur Gürgan paradan önce insana değer veriyorlar ve gerçekten özveriyle bıkmadan ilgileniyorlar.
2 yıl önce Timur Hocayı bıraktım. Ama onlar beni bırakmadılar. Geçenlerde aradılar. Her zaman Cliniclerinin bana açık olduğunu ilettiler. Duygulandım...
↑
Gürgan klinik eskiden iyi olabilir ama şimdiki durumunu izah edeyim
- randevu saatine tam vaktinde gitseniz bile en az 1.5 saat beklersiniz
- oranın bel kemiği olan prof.dr.Aygül demirol hanım artık yok
- timur hoca sorularınıza cevap vermez, ısrar ederseniz azarlar ve hatta kovar
- paraya doymuş olduğunu bu kadar belli eden, hastalarına bu kadar kötü davranan bir klinik varmı bilmiyorum
Paranızla rezil olmak istemiyorsanız başka bir klinik bulmanızı tavsiye ederim, çalışanlar arasında iyi hemşireler var ancak timur hoca herkezi bezdirmiş durumda, artık miyadını doldurmuş bir yer, inanmayan kendisi yaşayarak tecrübe edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?