Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

bende ayni merkezde tedavi oldum aksine cok memnun kaldim herkes cok ilgili hamileyim ve 9.aydayim ama hala ariyolar. merkez yogunluktan dolayi elbette kalabalik ama kesinlikle ilgisiz degiller.

Tebrik ederim, inş bebegini rabbim sağlıkla kucagina almayi da nasip eder..gurgan klinicte 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm ve kimseye de tavsiye etmiyorum etmem de gerci doktor göreceli bi kavram sana ii olan bana kötü olabilir..ama Timur Hoca ne kadar iyiyse de o ekiple isi zor..

haklısınız herkese göre değişir. beklemek tabiki bizim içinde zordu çok kalabalık oluyor. bizde 2 defa denedik çok şükür 2. de oldu. birde 2. de bana gebelik aşısı yaptılar ve ücret almadılar. başka yerlerde alınıyor sanırım.birde ben netten araştırmıştım gebelik aşısını bulan 3 doktor var 2 si yabancı biride timur hoca. buda beni etkilemişti sanırım.
inşallah sizin ve tüm isteyenlerinde olur. ben hergün dua ediyorum.

Mhb ark lar dün Timur hocama muane oldum aklımda çok soru işareti vardı aslında istanbula gidecektim çok zor olacaktı benim için.. cok yakin ark larımın ısrariyla Timur hocayla görüşmeye gittim ve beklemediğim kadar sıcak karşıladı.. bana çok güven verdi en önemlisi siz ne kurbanlık koyunsunuz nede robotsunuz öncelikle pskoloji dedi.. ben bundan dolayı bir kere daha memnun kaldım.. Allah im utandirmasin inş.. Timur hocayla yola devam edeceğim..

canım İnşaAllah hakkında hayırlısı olur bende gidecem kendisine umarım güzel sonuclar alırız

Hangi elemanısınız

Merhaba benim düşükle sonuçlanan gebeliğim sonrası tekrar denemeyi düşündük, 4 çift beraber aynı merkezde başlamayı düşünüyorduk, gürgan kliniğine gidin demişti muayene olduğum doktor, bende gitmeden internet üzerinde araştırayım dedim ki tüylerim ürperdi okudukça, iyi ki varsınız kızlar, paramızla nerdeyse rezil oluyorduk,

Hümeyra 77 rumuzlu arkadaşın dediği başka klinik en doğru tercih, daha ne hem para verecem hemde azarlayacakmışşş, sağlık bakanlığı mümkünse el atsın bu olaylara, lütfen sağlıkcı olanlara da psikiyatri tedavi yapın

Gürgan klinik eskiden iyi olabilir ama şimdiki durumunu izah edeyim
- randevu saatine tam vaktinde gitseniz bile en az 1.5 saat beklersiniz
- oranın bel kemiği olan prof.dr.Aygül demirol hanım artık yok
- timur hoca sorularınıza cevap vermez, ısrar ederseniz azarlar ve hatta kovar
- paraya doymuş olduğunu bu kadar belli eden, hastalarına bu kadar kötü davranan bir klinik varmı bilmiyorum

Paranızla rezil olmak istemiyorsanız başka bir klinik bulmanızı tavsiye ederim, çalışanlar arasında iyi hemşireler var ancak timur hoca herkezi bezdirmiş durumda, artık miyadını doldurmuş bir yer, inanmayan kendisi yaşayarak tecrübe edebilir

Arkadaşlar biz dört arkadaşız, lütfen bize düzgün bir yer önerir misin
Z

Gürgan klinik eskiden iyi olabilir ama şimdiki durumunu izah edeyim
- randevu saatine tam vaktinde gitseniz bile en az 1.5 saat beklersiniz
- oranın bel kemiği olan prof.dr.Aygül demirol hanım artık yok
- timur hoca sorularınıza cevap vermez, ısrar ederseniz azarlar ve hatta kovar
- paraya doymuş olduğunu bu kadar belli eden, hastalarına bu kadar kötü davranan bir klinik varmı bilmiyorum

Paranızla rezil olmak istemiyorsanız başka bir klinik bulmanızı tavsiye ederim, çalışanlar arasında iyi hemşireler var ancak timur hoca herkezi bezdirmiş durumda, artık miyadını doldurmuş bir yer, inanmayan kendisi yaşayarak tecrübe edebilir

Aman allahımmmm korkunç bir durum 3 kez gürgan klinikte yapıyorsunuz ve 3 de negatif, ARTIK TAMAMEN GÜRGAN KLİNİĞE GITMEYİ KAFAMDA ÇIKARDIM, hemen arkadaşlarıma haber vereyim, ERKEN YOLA KOYULDULAR

Zaten kadrolarında üroluğ yok, eşim için muayeneye gerek yok dediler, tahlilinizi dışarıda yapın dediler , sanki kendileri çok merkezi bir yerde , hiç araba parası vermeden iki dakika da koşturabileceğim bir yer sanki tahlil yapacağım yer, madem ben dışarıda tahlil yapacam, eşim muayene olmayacak , ilacımı kendim temin edecem ,PARDONNNN SIZ NE YAPACAKSINIZ GÜRGAN KLINIK ?????
BANA daha önce gördüğüm şu karikatürde ki gibi mi tüp bebek yapacaksınız

Eklentiler

• image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 586
Arkadaşım sen sanırım oranın elemanısın lütfen sırf para için bizi oraya çekmeyin , bütün hastalar olumsuz sonuç almış

Ufak at da civcivler yesin, 40 kez yanında ki ERKEK NASIL MÜSADE ETTI , Timur'un ikide bir ultrason sopasını koymasını, arkadaşım cümleler bir çalışanın cümlesi olduğu açık açık , lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin , o hastanenin adı yakında OYNATMAYA AZ KALDI HASTANESI OLUR, doktorum nerde

Benim arkadaşım gidiyor Timur hocaya hiç sizin anlattığınız gibi kötü değilmiş. Hastalarına karşı hassas davranan hatta yeri geldiğinde hastasının psikolojisini düzeltmek için uzun uzun konuşup moral veren bir doktormuş.

Ben burda yazılanları yasayinca şok oldum gerçekten yakın zamanda Timur hocaya muaneye gittim burdaki yorumlardan ötürü çok cekinerek gittim ama okadar memnun kaldım ki muane den, Dr un yaklaşımından.. Öncelikle Timur bey beni tedavi edecek kurbanlık koyun gibi görmedi. . Benimle öncelikle psj boyutta ilgilendi... neler yapılabileceğini çok net anlattı.. cok kibar bir Dr beni kolidora kadar geçirdi.. benim 4. Tedavim olacak başka merkezlerde 3 deneme yaptirdim ve bugüne kadar insan yerine konmamisim onu gördüm.. gercekten şuanda çok şaşkınim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…