Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysuncum sonucu merak ediyoruzzz
umarım ramazana güzel haberlerle devam ediyosundurrr
bende ilk denememi gürgan da yaptım ve sonuç negatif..
bundan sonrası için gürgana gidermiyim bilmiyorum güvenim çok kırıldı..
canım sonucuna üzüldüm inşallah bundan sonra bebişin gelir sana ...bua arada sormak istediğim timur bey gebelik aşısı veya ko kültür uyguladımı sana tedavinde ..sevgiler..
merhabalar
ben de internetten araştırma yaparak ağustos ayında Gürgan kliniğe gittim.Öncesinde de birçok doktora göründüm sebep hep nedensiz infertilite. 3 yıllık evliyiz ve ilk 6 ay hariç hiç korunmadık.Gürgan kliniğe de artık birşey olur en azından sorun şu diyebilirler diye gittik. 3 saat sıramızın gelmesini bekledik ki biz de çoğu hasta gibi il dışından gelmiştik. Evet çok kalabalık, bayağı bi bekletiyorlar ama biz dahil kimsenin sesi çıkmıyor.Türkiyenin her tarafından gelen insanlar var. Beni ilk aygül hanım muayene etti,ama öncesinde masada 45 dakika bekledim o rahatsız pozisyonda görünürde problem yok timur hoca da bakacak dedi.Onu da 2 saat bekledik ve sonrasında detaylı bi muayene yaptı Tahliller verecem, sonucunu alalım, tekrardan ben muayene edecem seni, birkaç gün beklermisiniz dedi, tabii biz zaten bunun için geldik dedik ve okadar saat hiç beklememişiz gibi rahat çıktık.Yani gerçekten ilgili davrandı,rahatlatıcı konuştu.Tahlilleri verdik,sonuçları biz kliniğe gönderiyoruz dediler. ben dayanamadım aradım, çıktı sonuçlarınız kliniğe yolladık dediler.Kliniği aradım yok çıkmadı dediler,ısrarla 4-5 kez aradım en son çıkmış bir sorun yok sonuçları dosyanıza koyuyoruz dedi hemşirenin biri.Randevu almam gerekiyor muayene için öyle söylemişti doktor bey dedim bana öyle bir bilgi gelmedi dedi.Beni zor durumda bırakmayın il dışından geldim bunun için mi bekledim telefonda da söylenebilirdi niye bekledik, mutlaka muayene olacam diye ısrar ettim.saçma ama resmen böyle oldu.Neyse sonra muayene oldum.Adet döneminde tekrar gittik falan klasik prosedür.sonuç bir sorun yok. Eşimle kliniğe gelmeden önceki kararımız aşılama, ya da tüp sorun yoksa bile artık vakit kaybetmeyelim ne gerekiyorsa yapalım yönündeydi.ama başlamadık, ikimizde de güvensizlik oluştu.Yani kısacası gördüklerimden sonra şuna karar verdim evet belki ilk dönemlerinde Timur Hoca bu kadar tanınmadan, tv'deki her tüp bebekle ilgili programa çıkmadan önce klinik ne yaptığını daha çok bilen bir yerdi ama şimdi sadece para basan bir mekan görünümü veriyor çok ilgililermiş gibi görünen hemşireler de güvenilir bir görüntü çizmiyor açıkçası,hastayı takip ediyorlar gibi görünüyorlar hepsi bir işle ilgili ama ortada hep bi kargaşa var.Sonuç hayalkırıklığı ama bizim gibi hissetmeyenler vardır tabii.
merhaba canım senin yaşadığın duyguları bende yaşadım inan ki.bizde şehir dışından gittik zonguldaktan temmuz ayında.
tedaviye başladık..
ama ben tedavinin ilk haftasında moralim bo<uk devam ettim..
kafamda hep soru işaretleri doktora soru sormak istiyorum doktor yok..hep meşgul yada merkezde yok.
hep hemşirelerle muhatap oluyosunuz tatmin edici cvp yok..
ama tedaviye başlamış bulunduk bi kez..
ve de denememiz negatifle sonuçlandı benimle beraber başlayan bi arkadaşımında negatifle sonuçlandı
moralman çok kötü günler yaşadık orda.
2. deneme için orayı hiç düşünmüyorum..
sen nereden gitmiştin.
yada şimdi nereyi düşünüyorun.
bize istanbul yolArı görünüyor gibi..ankaraı artık düşünmüyorum.
merhaba öncelikle.Ve benimle aynı duyguları yaşayan birini görmek üzücü ama biraz da rahatlatıcı çünkü yorumları okuyorum ve sanki böyle güvensiz ve tedirgin olan bir benmişim gibi hissediyorum, sanki ortada çok güven veren bir yer var da ben yanlış anlamışım gibi hissediyorum. Biz Amasyadan gitmiştik, Ankara da başka bir doktorda tedavi gören bir arkadaşım var belki onu denerim ama bilmiyorum kararsızım.Çok yorucu gerçekten okadar bıkkınlık geliyor ki amaaaan zaten çocuk istemiyorum gerçekte ben die bile düşünebiliyosun.ben de öyle oluyor yani.
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.
senin yaşadığın duyguları bende yaşadım inan ki.bizde şehir dışından gittik zonguldaktan temmuz ayında.
tedaviye başladık..
ama ben tedavinin ilk haftasında moralim bo<uk devam ettim..
kafamda hep soru işaretleri doktora soru sormak istiyorum doktor yok..hep meşgul yada merkezde yok.
hep hemşirelerle muhatap oluyosunuz tatmin edici cvp yok..
ama tedaviye başlamış bulunduk bi kez..
ve de denememiz negatifle sonuçlandı benimle beraber başlayan bi arkadaşımında negatifle sonuçlandı
moralman çok kötü günler yaşadık orda.
2. deneme için orayı hiç düşünmüyorum..
sen nereden gitmiştin.
yada şimdi nereyi düşünüyorun.
bize istanbul yolArı görünüyor gibi..ankaraı artık düşünmüyorum.
merhabalar
ben de internetten araştırma yaparak ağustos ayında Gürgan kliniğe gittim.Öncesinde de birçok doktora göründüm sebep hep nedensiz infertilite. 3 yıllık evliyiz ve ilk 6 ay hariç hiç korunmadık.Gürgan kliniğe de artık birşey olur en azından sorun şu diyebilirler diye gittik. 3 saat sıramızın gelmesini bekledik ki biz de çoğu hasta gibi il dışından gelmiştik. Evet çok kalabalık, bayağı bi bekletiyorlar ama biz dahil kimsenin sesi çıkmıyor.Türkiyenin her tarafından gelen insanlar var. Beni ilk aygül hanım muayene etti,ama öncesinde masada 45 dakika bekledim o rahatsız pozisyonda görünürde problem yok timur hoca da bakacak dedi.Onu da 2 saat bekledik ve sonrasında detaylı bi muayene yaptı Tahliller verecem, sonucunu alalım, tekrardan ben muayene edecem seni, birkaç gün beklermisiniz dedi, tabii biz zaten bunun için geldik dedik ve okadar saat hiç beklememişiz gibi rahat çıktık.Yani gerçekten ilgili davrandı,rahatlatıcı konuştu.Tahlilleri verdik,sonuçları biz kliniğe gönderiyoruz dediler. ben dayanamadım aradım, çıktı sonuçlarınız kliniğe yolladık dediler.Kliniği aradım yok çıkmadı dediler,ısrarla 4-5 kez aradım en son çıkmış bir sorun yok sonuçları dosyanıza koyuyoruz dedi hemşirenin biri.Randevu almam gerekiyor muayene için öyle söylemişti doktor bey dedim bana öyle bir bilgi gelmedi dedi.Beni zor durumda bırakmayın il dışından geldim bunun için mi bekledim telefonda da söylenebilirdi niye bekledik, mutlaka muayene olacam diye ısrar ettim.saçma ama resmen böyle oldu.Neyse sonra muayene oldum.Adet döneminde tekrar gittik falan klasik prosedür.sonuç bir sorun yok. Eşimle kliniğe gelmeden önceki kararımız aşılama, ya da tüp sorun yoksa bile artık vakit kaybetmeyelim ne gerekiyorsa yapalım yönündeydi.ama başlamadık, ikimizde de güvensizlik oluştu.Yani kısacası gördüklerimden sonra şuna karar verdim evet belki ilk dönemlerinde Timur Hoca bu kadar tanınmadan, tv'deki her tüp bebekle ilgili programa çıkmadan önce klinik ne yaptığını daha çok bilen bir yerdi ama şimdi sadece para basan bir mekan görünümü veriyor çok ilgililermiş gibi görünen hemşireler de güvenilir bir görüntü çizmiyor açıkçası,hastayı takip ediyorlar gibi görünüyorlar hepsi bir işle ilgili ama ortada hep bi kargaşa var.Sonuç hayalkırıklığı ama bizim gibi hissetmeyenler vardır tabii.
merhabalar) yazdıklarınızı okuyunca yazamadan edemedim.ilkönce inşaallah rabbim daha fazla aratmada en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz dileğimi iletmek istiyorum.
ben 10 yıllık evli ve bunun yaklaşık 7-8 yılını tedaviyle geçirmiş biriyim.daha öncede bir kaç topikte yazmıştım.bizde sebepsiz denilen tiplerdeniz..2 kez hamilelik yaşadım hatta biri kendiliğinden geldi maalesef kucağıma alamadan düşükle sonuçlandı.2 tüp denemesi geçirdim ikiside farklı yerlerde herşey çok güzel denildi ama negatifle sonuçlandı.son olarak temmuz ayından önce gürgan kliniğe gittim.araştırmalardan sonra son kez orada deneyelim merkezde son yeniliklerde var dedik.bizde randevu günü çok bekledik.sonunda dr.beyle görüşebildik.dr.un ilgi ve muayenesinden memnun ayrıldık.ve bizlerden istediği tahlilleri yaptırıp tekrar randevu alıp gittik.yine saatlerce bekledik.benim açlıktan şekerim düştü başıma ağrılar girdi.ama sabırla bekledik.yaklaşık 3-4 saat sonra hemşireye dönüş trenini kaçıracağız deyince bizi dr.la görüştürdü.tahliler çok iyi herşey çok iyi denildi.ve biz artık sonraki ay iğnelere başlayacaktık ki.....bizim mucizelerimiz geldi.evlat edinmek için baş vuruda bulunmuştuk.tam dr.gideceğimiz hafta kuzularımıza oğlumuzla kızımıza kavuştuk ve tedaviyi iptal ettik.)) bu arada gerçekten klinikteki hemşireler arasında iletişimsizlik var.tahlil için bilgi alacaksınız birbirlerinden vede hastadan haberleri yok.geri döneceklerini söylüyorlar aynıgün değilde birkaçgün sonra dönüyorlar.beni ençok soğutan kısım bu oldu.evet dr.beyin ilgi ve alakası çok güzel ama ulaşmak ve iletişimde problem yaşıyorsunuz. 2.tüpü olduğum merkez bu konuda çok iyiydi.yaa en azından ellerinin altında bilgisayar var hasta bilgilerine ulaşabilirler.
bence merkez bu konuda kendini bir an önce düzeltmeli.bu iletişimsizlik konusunda aysunayy a aynen katılıyorum..
inşaallah bu stresli yollardan geçmeden yavrularınıza kavuşursunuz) sağlıkla kalın.