Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

canım bende gürganda ilk denememi yaptım negatif ama 2. için nezaman başlasam tekrar ordamıbaşlasam kararasızımm

bende ilk denememi gürgan da yaptım ve sonuç negatif..

bundan sonrası için gürgana gidermiyim bilmiyorum güvenim çok kırıldı..

bende ilk denememi gürgan da yaptım ve sonuç negatif..

bundan sonrası için gürgana gidermiyim bilmiyorum güvenim çok kırıldı..

canım sonucuna üzüldüm inşallah bundan sonra bebişin gelir sana ...bua arada sormak istediğim timur bey gebelik aşısı veya ko kültür uyguladımı sana tedavinde ..sevgiler..

canım sonucuna üzüldüm inşallah bundan sonra bebişin gelir sana ...bua arada sormak istediğim timur bey gebelik aşısı veya ko kültür uyguladımı sana tedavinde ..sevgiler..

teşekkür ederim canım çok sağol...

ko kültür uygulamasını artık tüm hastalar için uyguluyorlar yani bana da uyguladılar

ancak gebelik aşısını ilk tedavilerini yapanlar için uygulamıyorlar

1.2.tedavilerini olupta negatif sonuç alanlar olursa onlara uyguluyorlar..

ilk kez gidiyorsan gebelik aşısı yok canım..

transferin 7. gün idrarda pozitif gördüm sonra dayanamayıp kan testi yaptırdım ve 3,08 cıktı :( böyle durumda olup sonradan degeri yükselen var mı ?

aysuncum çok üzüldüm inan

ama sakın umudunu ve güvenini yitirme

umudunu yitirme çünkü bazen çok denemek gerekiyor hayalimize ulaşmak için

güvenini de yitirme

çünkü teknoloji ve doktorlar sadece birer aracı, allah ruh yaratmadıktan sonra onlar beden yaratamıyor (elbette tedavi sürecinde senin güvenini kıracak bir aksilik olmadıysa, olduysa iş değişir)

ben onlardan çok memnundum ama bir aşılamam ve bir tüp bebek tedaim başarızı oldu

fakat tüm süreç boyunca gördüm ve değerledirdim ki doğru adresteydim

ama kaderin önüne kimse geçemiyor

allahın iradesi ne ise o oluyor

ne hissettiğini dün gibi hatırlıyorum

çok zor biliyorum

ama lütfen en kısa süre içinde bu ruh halinden kurtulmaya çalış ve maddi imkanların el veriyorsa, arayı uzatmadan (uzun uzun bunalım takılmadan) bir an önce doğru blduğun klinikte ikinci denemeni yap

bekledikçe geriliyor insan

umutszkuğa korkuya kapılıyo

ya hiç bir zaman benim çocuğum olmazsa sorusunun altında eziliyor

çocuk görünce gözleri doluyor

hiç kolay değil

ama sen elinden geleni yap bu süreci kısa tutmak için

dua etmeye devam et

allah yardımcın olsun

arkadaşlar gürgan klinikte hamıle kalanlara özellıkle sormak istıyorum emrıyo tranferı yapılırken kaç hücrelı emrıyo naklı yapıldı 5 hucrelı emrıyo naklı yapılıp hamıle kalan varmı bu konuda yardımıc olursanız sevınırım bende tup bebek tedavısı gördum ve 5 hucrelı emrıyo yerlestırıldı basarısız sonuclandı.Bu konudaki deneyımlerınızı paylasırsanızsevınırım

Son düzenleme:
merhabalar
ben de internetten araştırma yaparak ağustos ayında Gürgan kliniğe gittim.Öncesinde de birçok doktora göründüm sebep hep nedensiz infertilite. 3 yıllık evliyiz ve ilk 6 ay hariç hiç korunmadık.Gürgan kliniğe de artık birşey olur en azından sorun şu diyebilirler diye gittik. 3 saat sıramızın gelmesini bekledik ki biz de çoğu hasta gibi il dışından gelmiştik. Evet çok kalabalık, bayağı bi bekletiyorlar ama biz dahil kimsenin sesi çıkmıyor.Türkiyenin her tarafından gelen insanlar var. Beni ilk aygül hanım muayene etti,ama öncesinde masada 45 dakika bekledim o rahatsız pozisyonda görünürde problem yok timur hoca da bakacak dedi.Onu da 2 saat bekledik ve sonrasında detaylı bi muayene yaptı Tahliller verecem, sonucunu alalım, tekrardan ben muayene edecem seni, birkaç gün beklermisiniz dedi, tabii biz zaten bunun için geldik dedik ve okadar saat hiç beklememişiz gibi rahat çıktık.Yani gerçekten ilgili davrandı,rahatlatıcı konuştu.Tahlilleri verdik,sonuçları biz kliniğe gönderiyoruz dediler. ben dayanamadım aradım, çıktı sonuçlarınız kliniğe yolladık dediler.Kliniği aradım yok çıkmadı dediler,ısrarla 4-5 kez aradım en son çıkmış bir sorun yok sonuçları dosyanıza koyuyoruz dedi hemşirenin biri.Randevu almam gerekiyor muayene için öyle söylemişti doktor bey dedim bana öyle bir bilgi gelmedi dedi.Beni zor durumda bırakmayın il dışından geldim bunun için mi bekledim telefonda da söylenebilirdi niye bekledik, mutlaka muayene olacam diye ısrar ettim.saçma ama resmen böyle oldu.Neyse sonra muayene oldum.Adet döneminde tekrar gittik falan klasik prosedür.sonuç bir sorun yok. Eşimle kliniğe gelmeden önceki kararımız aşılama, ya da tüp sorun yoksa bile artık vakit kaybetmeyelim ne gerekiyorsa yapalım yönündeydi.ama başlamadık, ikimizde de güvensizlik oluştu.Yani kısacası gördüklerimden sonra şuna karar verdim evet belki ilk dönemlerinde Timur Hoca bu kadar tanınmadan, tv'deki her tüp bebekle ilgili programa çıkmadan önce klinik ne yaptığını daha çok bilen bir yerdi ama şimdi sadece para basan bir mekan görünümü veriyor çok ilgililermiş gibi görünen hemşireler de güvenilir bir görüntü çizmiyor açıkçası,hastayı takip ediyorlar gibi görünüyorlar hepsi bir işle ilgili ama ortada hep bi kargaşa var.Sonuç hayalkırıklığı ama bizim gibi hissetmeyenler vardır tabii.

merhabalar
ben de internetten araştırma yaparak ağustos ayında Gürgan kliniğe gittim.Öncesinde de birçok doktora göründüm sebep hep nedensiz infertilite. 3 yıllık evliyiz ve ilk 6 ay hariç hiç korunmadık.Gürgan kliniğe de artık birşey olur en azından sorun şu diyebilirler diye gittik. 3 saat sıramızın gelmesini bekledik ki biz de çoğu hasta gibi il dışından gelmiştik. Evet çok kalabalık, bayağı bi bekletiyorlar ama biz dahil kimsenin sesi çıkmıyor.Türkiyenin her tarafından gelen insanlar var. Beni ilk aygül hanım muayene etti,ama öncesinde masada 45 dakika bekledim o rahatsız pozisyonda görünürde problem yok timur hoca da bakacak dedi.Onu da 2 saat bekledik ve sonrasında detaylı bi muayene yaptı Tahliller verecem, sonucunu alalım, tekrardan ben muayene edecem seni, birkaç gün beklermisiniz dedi, tabii biz zaten bunun için geldik dedik ve okadar saat hiç beklememişiz gibi rahat çıktık.Yani gerçekten ilgili davrandı,rahatlatıcı konuştu.Tahlilleri verdik,sonuçları biz kliniğe gönderiyoruz dediler. ben dayanamadım aradım, çıktı sonuçlarınız kliniğe yolladık dediler.Kliniği aradım yok çıkmadı dediler,ısrarla 4-5 kez aradım en son çıkmış bir sorun yok sonuçları dosyanıza koyuyoruz dedi hemşirenin biri.Randevu almam gerekiyor muayene için öyle söylemişti doktor bey dedim bana öyle bir bilgi gelmedi dedi.Beni zor durumda bırakmayın il dışından geldim bunun için mi bekledim telefonda da söylenebilirdi niye bekledik, mutlaka muayene olacam diye ısrar ettim.saçma ama resmen böyle oldu.Neyse sonra muayene oldum.Adet döneminde tekrar gittik falan klasik prosedür.sonuç bir sorun yok. Eşimle kliniğe gelmeden önceki kararımız aşılama, ya da tüp sorun yoksa bile artık vakit kaybetmeyelim ne gerekiyorsa yapalım yönündeydi.ama başlamadık, ikimizde de güvensizlik oluştu.Yani kısacası gördüklerimden sonra şuna karar verdim evet belki ilk dönemlerinde Timur Hoca bu kadar tanınmadan, tv'deki her tüp bebekle ilgili programa çıkmadan önce klinik ne yaptığını daha çok bilen bir yerdi ama şimdi sadece para basan bir mekan görünümü veriyor çok ilgililermiş gibi görünen hemşireler de güvenilir bir görüntü çizmiyor açıkçası,hastayı takip ediyorlar gibi görünüyorlar hepsi bir işle ilgili ama ortada hep bi kargaşa var.Sonuç hayalkırıklığı ama bizim gibi hissetmeyenler vardır tabii.

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.
senin yaşadığın duyguları bende yaşadım inan ki.bizde şehir dışından gittik zonguldaktan temmuz ayında.
tedaviye başladık..
ama ben tedavinin ilk haftasında moralim bo<uk devam ettim..
kafamda hep soru işaretleri doktora soru sormak istiyorum doktor yok..hep meşgul yada merkezde yok.
hep hemşirelerle muhatap oluyosunuz tatmin edici cvp yok..
ama tedaviye başlamış bulunduk bi kez..
ve de denememiz negatifle sonuçlandı benimle beraber başlayan bi arkadaşımında negatifle sonuçlandı:50:
moralman çok kötü günler yaşadık orda.
2. deneme için orayı hiç düşünmüyorum..
sen nereden gitmiştin.
yada şimdi nereyi düşünüyorun.
bize istanbul yolArı görünüyor gibi..ankaraı artık düşünmüyorum.

Son düzenleme:
merhaba canım senin yaşadığın duyguları bende yaşadım inan ki.bizde şehir dışından gittik zonguldaktan temmuz ayında.
tedaviye başladık..
kafamda hep soru işaretleri doktora soru sormak istiyorum doktor yok..hep meşgul yada merkezde yok.
ve de denememiz negatifle sonuçlandı benimle beraber başlayan bi arkadaşımında negatifle sonuçlandı:50:
sen nereden gitmiştin.

merhaba öncelikle.Ve benimle aynı duyguları yaşayan birini görmek üzücü ama biraz da rahatlatıcı çünkü yorumları okuyorum ve sanki böyle güvensiz ve tedirgin olan bir benmişim gibi hissediyorum, sanki ortada çok güven veren bir yer var da ben yanlış anlamışım gibi hissediyorum. Biz Amasyadan gitmiştik, Ankara da başka bir doktorda tedavi gören bir arkadaşım var belki onu denerim ama bilmiyorum kararsızım.Çok yorucu gerçekten okadar bıkkınlık geliyor ki amaaaan zaten çocuk istemiyorum gerçekte ben die bile düşünebiliyosun.ben de öyle oluyor yani.

merhaba öncelikle.Ve benimle aynı duyguları yaşayan birini görmek üzücü ama biraz da rahatlatıcı çünkü yorumları okuyorum ve sanki böyle güvensiz ve tedirgin olan bir benmişim gibi hissediyorum, sanki ortada çok güven veren bir yer var da ben yanlış anlamışım gibi hissediyorum. Biz Amasyadan gitmiştik, Ankara da başka bir doktorda tedavi gören bir arkadaşım var belki onu denerim ama bilmiyorum kararsızım.Çok yorucu gerçekten okadar bıkkınlık geliyor ki amaaaan zaten çocuk istemiyorum gerçekte ben die bile düşünebiliyosun.ben de öyle oluyor yani.

canım bizimle aynı duyguları yaşayan yani doğal yolla bebek sahibi olamayan binlerce bayan var..
kendini yalnz hissetme hiç bir zaman..
eşimizde sprm bizde de yumurta bitmediği sürece umudumuz olacak her zaman..
evet çok zor ve ypratc bir süreç ama çoğu kiçi bu süreçten geçiyor hatta 10-15 yıl bıkmadan usanmadan deneyen oluyor..
önemli oln doğru merkeze karar verebilmek..gerisi gelir allahın izniyle..
sebepsiz sanırı sizinkisi..
bizime eşimin değerlerinde düşüklük var..vitamin kür herşeyi deniyoruz bakalım ocak ayınca yeniden umutlu yolculuğumuza başlaycağız :10:

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun.
senin yaşadığın duyguları bende yaşadım inan ki.bizde şehir dışından gittik zonguldaktan temmuz ayında.
tedaviye başladık..
sen nereden gitmiştin.

merhabalar:-)) yazdıklarınızı okuyunca yazamadan edemedim.ilkönce inşaallah rabbim daha fazla aratmada en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz dileğimi iletmek istiyorum.
ben 10 yıllık evli ve bunun yaklaşık 7-8 yılını tedaviyle geçirmiş biriyim.daha öncede bir kaç topikte yazmıştım.bizde sebepsiz denilen tiplerdeniz..2 kez hamilelik yaşadım hatta biri kendiliğinden geldi maalesef kucağıma alamadan düşükle sonuçlandı.2 tüp denemesi geçirdim ikiside farklı yerlerde herşey çok güzel denildi ama negatifle sonuçlandı.son olarak temmuz ayından önce gürgan kliniğe gittim.araştırmalardan sonra son kez orada deneyelim merkezde son yeniliklerde var dedik.bizde randevu günü çok bekledik.sonunda dr.beyle görüşebildik.dr.un ilgi ve muayenesinden memnun ayrıldık.ve bizlerden istediği tahlilleri yaptırıp tekrar randevu alıp gittik.yine saatlerce bekledik.benim açlıktan şekerim düştü başıma ağrılar girdi.ama sabırla bekledik.yaklaşık 3-4 saat sonra hemşireye dönüş trenini kaçıracağız deyince bizi dr.la görüştürdü.tahliler çok iyi herşey çok iyi denildi.ve biz artık sonraki ay iğnelere başlayacaktık ki.....bizim mucizelerimiz geldi.evlat edinmek için baş vuruda bulunmuştuk.tam dr.gideceğimiz hafta kuzularımıza oğlumuzla kızımıza kavuştuk ve tedaviyi iptal ettik.:-))) bu arada gerçekten klinikteki hemşireler arasında iletişimsizlik var.tahlil için bilgi alacaksınız birbirlerinden vede hastadan haberleri yok.geri döneceklerini söylüyorlar aynıgün değilde birkaçgün sonra dönüyorlar.beni ençok soğutan kısım bu oldu.evet dr.beyin ilgi ve alakası çok güzel ama ulaşmak ve iletişimde problem yaşıyorsunuz. 2.tüpü olduğum merkez bu konuda çok iyiydi.yaa en azından ellerinin altında bilgisayar var hasta bilgilerine ulaşabilirler.
bence merkez bu konuda kendini bir an önce düzeltmeli.bu iletişimsizlik konusunda aysunayy a aynen katılıyorum..
inşaallah bu stresli yollardan geçmeden yavrularınıza kavuşursunuz:-)) sağlıkla kalın.

Son düzenleme:
merhabalar

slm bende doktor tavsiyesi ve araştırmalar sonucu ankarada olan anatolia tüp bebek merkeine gittim Yine ordada aşırı yogunluk var Belkide tüm tüp bebek merkezleri aynı Fakat biz bir buçuk saatlik bir beklemeden sonra ilk görüşmemiz ve ilk muayenemide Hakan bey yaptı Daha önceden yaptırdıgım tahlillerin yanında ilave bir kaç tahlıl daha yapıldı Reglimin 2.günü çagırdı ve muayenemi yine Hakan bey biizat kendısı yaptı benımle bırlıkte tedavıye başlayan 5 arkadaş vardı hepsinde pozitif sonuç elde edildi benım yumurta 2 kalıteydı nakıl yapıldı hakan bey nakıl yapmadan önce eşım ve benımle görüştü tutunma şansının az olacagını soyledı sonuç negatif Bende sonuç negatıf olunca başka bi merkez arayısına girmiştim ve gürgan kliniği düşünüyordum bu anlattıklarınızda sonra gürgan kliniktende gözüm korktu en azından biz sorun oldugunda merkezi arayıp hemen görüşecegimiz dok kubra hanım ve meltem hanım vardıher konuda yardımcı oluyorlardı sizin anlattıklarınızdan sonra belkıde 2.kere anatolıa yı düşünürüm

canım gürganda bayan dr.la hiç görüşmedim.çünkü;biz gittiğimizde yoktu.biz timur beyle görüştük.timur beyin tecrübesine diyeceğim yok.ilgi ve alakasıda iyiydi.ama oradaki iletişim konusu çok kötü.ben 2.denememi antalya tüp bebekte kemal beyle yapmıştı.3 tane dr. vardı merkezde bazı zamanlar yumurta takibimi diğer dr.lar yapmıştı.hatta yumurta toplamaya kemal bey değilde diğer dr.lardan biri girmişti.sonucum negatifle sonuçlandı ama dr.ların ve diğer personelin hastayla iletişimi odukça iyiydi en azından gürgandaki kopukluk yoktu.

Kimseyi msjlarla yönlendirmek istemem ama zaten Timur hoca ile görüşen,ya da görüşebilen hiç kimse ondan şikayetçi değil ama bir sonrakinde beni kim muayene eder acaba sorunu hep oluyor çünkü resmen şans eseri Timur hocaya muayene olabiliyorsun.Vitrinde var ama uygulamada yok,hadi Aygül Hanım olsun diosun son zamanda o da yok.Ama orada tedavi olupta başarılı sonuç alanlar tabii ki vardır ama benim orada olduğum dönemde kimseden olumlu bir sonuç duymadım.Kurum olarak kendilerini tekrardan değerlendirmeleri lazım bence,sadece işleyen, para getiren bir müessese olmasınlar.Orada ki birçok insanın ses çıkarmadan saatlerce beklemelerinin sebebi sadece umut ama yapılan muamele ile umutları kırılıyor, benim öyle oldu en azından.

merhabalar:-)) yazdıklarınızı okuyunca yazamadan edemedim.ilkönce inşaallah rabbim daha fazla aratmada en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz dileğimi iletmek istiyorum.
ben 10 yıllık evli ve bunun yaklaşık 7-8 yılını tedaviyle geçirmiş biriyim.daha öncede bir kaç topikte yazmıştım.bizde sebepsiz denilen tiplerdeniz..2 kez hamilelik yaşadım hatta biri kendiliğinden geldi maalesef kucağıma alamadan düşükle sonuçlandı.2 tüp denemesi geçirdim ikiside farklı yerlerde herşey çok güzel denildi ama negatifle sonuçlandı.son olarak temmuz ayından önce gürgan kliniğe gittim.araştırmalardan sonra son kez orada deneyelim merkezde son yeniliklerde var dedik.bizde randevu günü çok bekledik.sonunda dr.beyle görüşebildik.dr.un ilgi ve muayenesinden memnun ayrıldık.ve bizlerden istediği tahlilleri yaptırıp tekrar randevu alıp gittik.yine saatlerce bekledik.benim açlıktan şekerim düştü başıma ağrılar girdi.ama sabırla bekledik.yaklaşık 3-4 saat sonra hemşireye dönüş trenini kaçıracağız deyince bizi dr.la görüştürdü.tahliler çok iyi herşey çok iyi denildi.ve biz artık sonraki ay iğnelere başlayacaktık ki.....bizim mucizelerimiz geldi.evlat edinmek için baş vuruda bulunmuştuk.tam dr.gideceğimiz hafta kuzularımıza oğlumuzla kızımıza kavuştuk ve tedaviyi iptal ettik.:-))) bu arada gerçekten klinikteki hemşireler arasında iletişimsizlik var.tahlil için bilgi alacaksınız birbirlerinden vede hastadan haberleri yok.geri döneceklerini söylüyorlar aynıgün değilde birkaçgün sonra dönüyorlar.beni ençok soğutan kısım bu oldu.evet dr.beyin ilgi ve alakası çok güzel ama ulaşmak ve iletişimde problem yaşıyorsunuz. 2.tüpü olduğum merkez bu konuda çok iyiydi.yaa en azından ellerinin altında bilgisayar var hasta bilgilerine ulaşabilirler.
bence merkez bu konuda kendini bir an önce düzeltmeli.bu iletişimsizlik konusunda aysunayy a aynen katılıyorum..
inşaallah bu stresli yollardan geçmeden yavrularınıza kavuşursunuz:-)) sağlıkla kalın.

canım merhaba:):)
öncelikle bebeklerine kavuştuğun için bende çok ama çok sevindim Allahım mutlu huzurluuu bir yuva nasip etsin ömrünüzcee..
güzel güzel günleriniz geçsin inşallah:16:

evet bir tecrübesizlikle oraya gittim bende ama bir daha mı :50:
çok sıkıntılı günlerim geçti..negatif almak zaten çok zor ama ondan daha da zoru tedavi sürecinde merkezdeki tutumlar..
ben kendimi deyim yerindeyse sırasını bekleyen kurbanlık gibi hissettim hep..
timur beye diyecek lafım yok gerçektende bilgili ve ilgili bi dr..ama görebilirseniz:1:

Allahım bizlerede bebeklerimizi nasip eder inşallah..
bebeklerini kocaman öpüyorum:38::16::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Bende 2 ay önce kliniğe gittim beni timur hocadan başka kimse muyane etmedi toplamaya kadar esra hemşire sonra özge hemşire ilgilendi şu anda 4.günüm transferin evet klinikte biraz bekledik ama herşey çok güzeldi paraya gelince son dakikaya kadar para ödemedik yani sizin tam tersinize oldu şu anada 3 embriyom donduruldu iyi ki oraya gittim.

Back
X