Biz de beş ay oldu tasindik şimdi oturduğumuz eve.Üst komşudan biz de çok şikayetçiyiz.Ev sahiplerimiz ortak.Nasil ses cikarttiklarinin farkında bile değiller.Kac kere usulünce söyledik,ev sahibimize söyledik o da uyardı ama nafile.Gecenin yarıları takir tukur sürekli yerlere bir şeyler düşürüyorlar ,mobilyaları hunharca çekiyorlar. Dersiniz ki yeni birileri taşınıyor herhalde şu an.Bir aile neden habire mobilya çeker saatlerce ,her gün biz bir türlü bilemiyoruz bunu .Yazın görüntülü tel ile hoparlör açıkken saatlerce balkonda konuşuyorlar, bütün özellerini olduğu gibi dinlemek zorunda kalıyorsunuz.Adam balkona sigara icmeye cikiyor ,yere sokaga tükürüyor balkondan.Bazi insanlar baskalarinin da bu dünyada yaşadığını önemsemiyorlar. Aile terbiye ve kültürleri maalesef yok.Komşu şans işi. Biz çok yorulduk söylemekten,.Çocukları tam tepemizde topaç çeviriyor aşağıya sanki ucak düşecek kadar ses geliyor abartmıyorum.Bir insan nasıl düşünemez ya bunu? Aşağıya ses gidiyor mudur diye? Komşu hakkı diye bir şey var ve göya cogunlugu Müslüman ülkede yaşıyoruz.Ben kulak tikaci takıyorum gece uykuya yatarken başka çözüm bulamadım.. Eşim çok rahatsız oluyor ama yapacak hiç bi şey yok. Zaten medeni olanı, adab_i muaşeret derler eskiler ,onu bileni uyarmaya gerek bile yok.