Sabah 9 akşam 19 arasında kendi evlerinde istedikleri şekilde tadilat yapabilirler tabi ki. Bu saatler dışında yapılıyorsa şikayet edebilirsiniz.Merhaba hanımlar benim bir sorum olacak bu konuda bilgim olmadığı için sormak istedim. 2 ay önce üst dairemize birileri taşındı. O günden beri evde öyle ses var ki anlatamam. Tam 15 gün boyunca aralıksız haftanın 7 günü sabah 8den akşam 10 a kadar tadilat yaptılar ve öyle gürültülü çalıştılar ki herşeyi yere attılar, durmaksızın matkap çalıştırdırlar, bizim evin içinde yapıyorlar sanki, eşimle konuşuyorduk birbirimizin sesini duyamıyorduk Okadar yüksek seslerdi yani. Kaç defa uyardık kusura bakmayın diyorlar devam ediyorlar. Her sabahın köründe gümbür gümbür ses yapıyorlar koltuk çekiyorlar dolapları vuruyorlar, ben hamileyim sürekli korkarak uyanıyorum artık her sabah travma oldu ses duyucam uyanıcam diye. Tam tadilatlar bitti dedik tekrar başladılar bu hafta, evin içinde durmadan ses, artık baş ağrısından duramıyorum. Yani böyle kendi evleri diye istedikleri gibi tadilat ve gürültü yapabilirler mi evin içinde ? Bunun bir cezası var mı? Biz kiracıyız onlar ev sahibi ama biz de bedavayla oturmuyoruz kiramızı ödüyoruz. Artık bıkmış durumdayım, nasıl bir yol izlemeliyiz ?
Ama sabah 9 akşam19 gibi insanı saatlerde yapılmalı. Akşam yediden sonrası olmaz yani her işin bi yolu yordamı varİnsanlar oturacağı evin içine tadilat yapıyorlar. Şey mi yapmaları lazım xxx hanım rahatsız o yüzden bizim neyimize evimizin içini yaptırmak…..
Siz nerenin prensesisiniz?
Mesai saatleri içinde insanlar tadilat yaptırabilir
Belli saatlere uymak zorundalar.ev onların diye istedikleri saatte yapamazlar.insaatlarda bile sabahın erken saatinde yada geç saatlerde yapılmaz
Okumanız yok sanırım hanımefendi, tekrar okuyun ve öyle cevaplayın lütfenİnsanlar oturacağı evin içine tadilat yapıyorlar. Şey mi yapmaları lazım xxx hanım rahatsız o yüzden bizim neyimize evimizin içini yaptırmak…..
Siz nerenin prensesisiniz?
Mesai saatleri içinde insanlar tadilat yaptırabilir
Bizim üst komşu herhalde buAma sabah 9 akşam19 gibi insanı saatlerde yapılmalı. Akşam yediden sonrası olmaz yani her işin bi yolu yordamı var
Bana mı dediniz anlamadimOkumanız yok sanırım hanımefendi, tekrar okuyun ve öyle cevaplayın lütfen
Hayır, size demedim nerenin prensesisiniz diyen kişiye dedimBana mı dediniz anlamadim
Allah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu kadar tadilat ve gürültü olduğuna göre ev eski yapı. Sizi anladığım kadar onlarıda anlıyorum insanlar bir önce yaptırıp evlerine geçmek istiyorlar kır dök yenisi yap zaman alır bir de istedikleri gibi olmadıysa sil baştan bir daha. Ama gün içinde yapaılmalı sabah 9 akşam 7 arasında mesala.Merhaba hanımlar benim bir sorum olacak bu konuda bilgim olmadığı için sormak istedim. 2 ay önce üst dairemize birileri taşındı. O günden beri evde öyle ses var ki anlatamam. Tam 15 gün boyunca aralıksız haftanın 7 günü sabah 8den akşam 10 a kadar tadilat yaptılar ve öyle gürültülü çalıştılar ki herşeyi yere attılar, durmaksızın matkap çalıştırdırlar, bizim evin içinde yapıyorlar sanki, eşimle konuşuyorduk birbirimizin sesini duyamıyorduk Okadar yüksek seslerdi yani. Kaç defa uyardık kusura bakmayın diyorlar devam ediyorlar. Her sabahın köründe gümbür gümbür ses yapıyorlar koltuk çekiyorlar dolapları vuruyorlar, ben hamileyim sürekli korkarak uyanıyorum artık her sabah travma oldu ses duyucam uyanıcam diye. Tam tadilatlar bitti dedik tekrar başladılar bu hafta, evin içinde durmadan ses, artık baş ağrısından duramıyorum. Yani böyle kendi evleri diye istedikleri gibi tadilat ve gürültü yapabilirler mi evin içinde ? Bunun bir cezası var mı? Biz kiracıyız onlar ev sahibi ama biz de bedavayla oturmuyoruz kiramızı ödüyoruz. Artık bıkmış durumdayım, nasıl bir yol izlemeliyiz ?
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorumAllah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu kadar tadilat ve gürültü olduğuna göre ev eski yapı. Sizi anladığım kadar onlarıda anlıyorum insanlar bir önce yaptırıp evlerine geçmek istiyorlar kır dök yenisi yap zaman alır bir de istedikleri gibi olmadıysa sil baştan bir daha. Ama gün içinde yapaılmalı sabah 9 akşam 7 arasında mesala.
Hanımefendi itinayla her konuya böyle değişik yorumlar yapıyo takmayın Zengin ama mutluAma sabah 9 akşam19 gibi insanı saatlerde yapılmalı. Akşam yediden sonrası olmaz yani her işin bi yolu yordamı var
Yanlış ne anlamadım. Mesai saati haricinde gürültü olmamalı dedim.Hanımefendi itinayla her konuya böyle değişik yorumlar yapıyo takmayın Zengin ama mutlu
Şimdi anladım baskasına dediğiniziHanımefendi itinayla her konuya böyle değişik yorumlar yapıyo takmayın Zengin ama mutlu
Siz odanızda tırnak yemeye devamBizim üst komşu herhalde bu
Yazmış konu sahibi sabah 8 akşam 10 diye tadilat yapıyorlar diye ilk mesajında.Siz odanızda tırnak yemeye devam
İnsanlar size soracak evde iş yapıp yapılmayacağını.
Ayrıca okumam var siz saat yazmamışsınız ilk mesajınızdaki konuya.
Her yorumunuzu okumak takip etmek gibi bir zorunluluk mu var , yemiyor heralde gidip komşuya desenize şunları hadi?
Siz odanızda tırnak yemeye devam
İnsanlar size soracak evde iş yapıp yapılmayacağını.
Ayrıca okumam var siz saat yazmamışsınız ilk mesajınızdaki konuya.
Her yorumunuzu okumak takip etmek gibi bir zorunluluk mu var , yemiyor heralde gidip komşuya desenize şunları hadi?
haftanın 7 günü sabah 8den akşam 10 a kadar tadilat yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?