- 1 Eylül 2015
- 205
- 146
- 103
- Konu Sahibi Takimyildizi
-
Bir kat altım bosBi kat değil iki kat aşagısı rahatsız olmuş ben ona sasırdım bi kat asagınızdaki bişey dedi mi hiç?
Belki bu yüzden ses yankı yapıyo olabilir mi iyi tarafından düşüneyim diyorum da maalesef komşuluklar bitti kimsenin kimseye tahammülü kalmamısBir kat altım bos
Sizde bu açıdan bakınca haklısınız bende çalışıyorum. ama ne yapabilirim çocuğuma olduğun yerde otur ot gibi yaşa hiçbir şey yapma mı diyeceğim. Allah'tan bir tane çocuğum var ya çok çocuklu olsaydım ...Valla bir de komşuya sormak lazım belki yalıtım iyi değil cidden çok ses geliyorsa. Polis olayı abartı ama akşam çocuklar oynar düşünceniz de yanlış akşam işten insanlar döner ve dinlenmek ister ben yorgunken telefonlara bile bakmak istemiyorum
Sık sık olmuyor. Zaten çoğu akşam dışarıdayiz. Kursumuz oluyor haftada üç akşam evdeyiz. İnanın bende sakinlik seviyorum ama gürültü oluyor işte. Bu kadarlik gürültü idare edilmeli. Önceki evlerimde bir kez bile böyle bir durum ile karsilasmadimkırk yılda bir misafir gelir, gürültü olur 11 anlayış gösterilecek bir saat.
ama bu sık sık olan bir durumsa kusura bakmayın, kimse sizin gürültünüzü çekmek zorunda degil.
çocuk bu durdan anlamaz derseniz 4 yaş altı işim kabulüm.
Sık sık olmuyor. Zaten çoğu akşam dışarıdayiz. Kursumuz oluyor haftada üç akşam evdeyiz. İnanın bende sakinlik seviyorum ama gürültü oluyor işte. Bu kadarlik gürültü idare edilmeli. Önceki evlerimde bir kez bile böyle bir durum ile karsilasmadim
Ya ağlamak ayrı çünkü bazen gerçekten çocuk ağlama krizine giriyor .Oğlumda buraya taşındığımsan beri aleeji çıktı gece tıkanıp nefes alamayınca ağlama krizine giriyordu .Şimdi bile hasta olsun veya rüya görüp korksun ağlayarak uyanıyor .o an kendinde değil deli gibi ağlıyor gozler kapalı birşey yaoamiyosun...o durumda asla tek kelime etmem .Bazen kavgalar vs oluyor gecenin 3-4 ünde ona da birşey demiyorum .Bizim komşu dış kapımızın gıcırtısından bile deli olurdu.
O zaman da köpek gibi çalışıyordum kapıda problem var ama para yoktu..
Çocuk sesine bir yere kadar tahammül edebilirim.
Ama sürekli gruplu halde eve gelen çocuklu misafir,
Sesler felan heleki geç saat ise..
8-9’dan sonra mesela.
Bende kaldıramam.
Benim komşunun kızı sürekli ağlardı,sürekli ses bilmem ne.
Ama ne diyebilirdim ki.
Çocuğun ayaklarını bağla,ağzını bantla demeyeceğime göre çekiyorduk.
Çok nadir bir durum ise anlayış gösterilebilir.Ya ağlamak ayrı çünkü bazen gerçekten çocuk ağlama krizine giriyor .Oğlumda buraya taşındığımsan beri aleeji çıktı gece tıkanıp nefes alamayınca ağlama krizine giriyordu .Şimdi bile hasta olsun veya rüya görüp korksun ağlayarak uyanıyor .o an kendinde değil deli gibi ağlıyor gozler kapalı birşey yaoamiyosun...o durumda asla tek kelime etmem .Bazen kavgalar vs oluyor gecenin 3-4 ünde ona da birşey demiyorum .
Ama oyun için yapılan gürültü olmuyor işte çünkü 6 çocuğun kosturmasi ciddi bir gürültü oluyor .Ustumde misafir var yemin ediyorum ses çıkmayan evden tavan çökecek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?