- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.072
- 798
- 33
- Konu Sahibi Takimyildizi
-
Çok şükür alt komşunuz değilimMerhaba bayanlar. Bugün akşam arkadaşım bendeydi kahveye gelmişti. On ve üç yaşında çocukları var. Benim oğlan da altı yaşında. Çocuklar oyun oynarken gürültü oluyor haliyle. İki kat altta oturan komşum akşam saat dokuzda gürültü oluyor diye kapımı çaldı. Ayrıca dünde gürültü oldu dedi(ki ozaman evde oğlumla yalnızlık)Bende tamam uyarırim dedim ancak sonrasında hiç sesimi çıkarmadim diye kendime kızdım. Sonuçta akşam saati bu çocuklar tabi oynayacak oyuncak gurultuleri olacak. Hiçbiri edepsiz çocuklar değiller.
Bundan bir ay kadar öncede oğlumun ana sinifindan bir kaç veli arkasındasim bize geldiler. Toplamda altı tane çocuk vardı ve aşırı gürültü oldu. Çocuklara biz dur dedikçe coştular.onbirde kalktı bu arkadaslar. Saat onbir buçuk gibi evime polis geldi. Sanıyorum ki yine bu hatun şikayet etmişti bilemiyorum... Polise çocuk gürültüsü olduğunu söyledim onlarda olabilir böyle şeyler deyip gittiler. Bende kimin şikayet ettiğini bilmediğimden yöneticiyi aradım. Komşuluk ölmüş diyerekten kızdım polis çağırmak nedir kapımı tiklatsaydi kusura bakmayın derdim gibilerden. Oda haklısınız ben uyaririm dedi...
Sonuçta kadın şimdi kapımı çaldı ama saatten haberi yok.
Bir daha böyle bir durum olursa çocuğun oyun oynarken gürültü yapmasının normal olduğunu akşam saatlerinde böyle bir sebepten kapıma gelmemesini söyleyeceğim. Eğer polisi aramak istersende lütfen çocuk gürültüsü olduğunuda belirt diyecegim. Vay arkadaş her akşam gerilecekmiyim böyle. HAKSİZ MİYİM.Gecenin köründe gürültü olmuyor ki. Genellikle on onbir arası uyur oglum. Ayrıca bu eve Ocak ayında taşındım.
işinize gelmeyince konunuz kapanabilir tabi :)Kulturumuzun yozlastigi. Anlayış ve tahamuulun kalmadığı bir toplum olduğumuzu sayenizde daha iyi anladım. Hepinize teşekkür ediyorum. Konum kapanabilirMune
Walla bence 11 hiç de anlayış gösterilecek bir saat değil kusura bakmayın. Konu sahibi sadece karşındakini suçlayıp durmuş dönüp kendini hiç eleştirmemiş. Ben de eski evimden üstümde çocuklar tepiniyor diye çıkmıştım. Sabahtan akşama durmadan koşuyorlardı. Pazar günleri bile evimde dinlenemiyordum. O da çocuk bu ne yapayım diyordu. Çocuğunuza şunu yapabilirsiniz. Oturup konuşup apartmanda yaşadığını altta komşuların olduğunu anlatabilirsiniz. Benim üst komşum da konu sahibi gibi hiç beni umursamadı devam etti gürültüsüne. Ben de en üst kat ev tuttum taşındım. Şimdi misss gibi sessiz evimin tadını çıkarıyorum.kırk yılda bir misafir gelir, gürültü olur 11 anlayış gösterilecek bir saat.
ama bu sık sık olan bir durumsa kusura bakmayın, kimse sizin gürültünüzü çekmek zorunda degil.
çocuk bu durdan anlamaz derseniz 4 yaş altı işim kabulüm.
Kendi çocuğu hasta olsa üst komşusu anlattığı şekilde gürültü yapsa ayyyy kültürümüz yozlaşmış olmasın ağzımı açmayım ben demez. Aynı Şeyleri o da düşünür. Gece 11 de yapılan gürültüye polis çağırmak gerek zAten. Hemen de konum kapansın demişişinize gelmeyince konunuz kapanabilir tabi :)
13 ve 4 yaşında iki kızım var küçük kızım da iste istemez ses yapar oyuncakları yere düşürüz ses olur
ona kızmam tabi kendi kendime üzülürüm
alt komşumuzu da her gördüğümde söylerim ne olur kusura bakma diye
siz mesela rahatsız oluyor musunuz çocuklar ses çıkarınca oldukça rahat mısınız?
Kendinizi nasıl bu kadar haklı gorebiliyorsunuz inanamiyom. ..o sizin çocuğunuz komşunun değil elbette tahammül etmek zorunda değil ...alt kat bis olduğu için zaten hepten yankı yapıyordur ama sizin hep saati hoş görmeniz de bir ayrı ...hayatınızın her alanında hep boyle ben merkezci misiniz?İki kat alt için birşey diyemiyorum ama saat 11 erken bir saat değil maalesef .Ve 6 çocuğun gürültüsünü tahmin edebiliyorum .Giriş katında oturduğum halde bize birisi geldiği zaman saat 9.5 tan sonra çocuk odasında oynatniyorum oturduğunuz odaya taşıyorum oyuncakları .Çünkü üst kstimda okula giden bir çocuk var .
Normalde de oğlum eğer geç saate kaldıysa uyumak için (genelde en geç 9 da uyur ) çok gürültü yaotirmam .Bu put gibi oturtmak olmuyor ki ...Zaten oğlum iki dk yerinde durmaz. Ve benim üstümde bir süredir misafir var yemin ediyorum sabah 7 de bir başlıyorlar akşam 12-1 e kadar çığlık kıyamet patırtı gürültü .Oğlum uyuyamiyordu ilk günler saat erken diye bişey demedim ama gece 1 olunca artık sinirjendim eşime mesaj artırdım eşine biraz daha dikkat eder misiniz saat 1 diye ki gözleri görüyor saati ....
Bence size gelenlerde bir saatten sonra çocuklarıyla konusmalilar.Laftan anlayacak yastalar çünkü .
Tabiki polise şikayet etmek biraz abartı olmuş ben önce kişiyle konuşurdum
Kulturumuzun yozlastigi. Anlayış ve tahamuulun kalmadığı bir toplum olduğumuzu sayenizde daha iyi anladım. Hepinize teşekkür ediyorum. Konum kapanabilirMune
Walla bence 11 hiç de anlayış gösterilecek bir saat değil kusura bakmayın. Konu sahibi sadece karşındakini suçlayıp durmuş dönüp kendini hiç eleştirmemiş. Ben de eski evimden üstümde çocuklar tepiniyor diye çıkmıştım. Sabahtan akşama durmadan koşuyorlardı. Pazar günleri bile evimde dinlenemiyordum. O da çocuk bu ne yapayım diyordu. Çocuğunuza şunu yapabilirsiniz. Oturup konuşup apartmanda yaşadığını altta komşuların olduğunu anlatabilirsiniz. Benim üst komşum da konu sahibi gibi hiç beni umursamadı devam etti gürültüsüne. Ben de en üst kat ev tuttum taşındım. Şimdi misss gibi sessiz evimin tadını çıkarıyorum.
kimse idare etmek zorunda degil.
bunun ölçüsü sizin bakış açını degil
gece 11 bir çocuk için geç bir uyku saati.
o saate kadar sizin çocuk put gibi durmasın diye başkasını rahatsız edemezsiniz.
he komşunuz da normal degil.
ama bir sormak lazım ona da, çalışma şartları, sağlık durumu elvermiyor belki.
Kusura bakmayın ama haksızsınız. Gece 11 de kimse çocuk gürültüsü çekmek zorunda değil. Kusura bakmayın kimse kimseyi çekmek zorunda değil çocuğunuzdan dolayı anlayış beklemeyin belki evinde hastası yaşlısı yada işe çok erken giden biri var? Hiç onu düşündünüz mü? Aman çocuk diyip geçiştirmeyin madem öyle müstakil yerde oturun.Merhaba bayanlar. Bugün akşam arkadaşım bendeydi kahveye gelmişti. On ve üç yaşında çocukları var. Benim oğlan da altı yaşında. Çocuklar oyun oynarken gürültü oluyor haliyle. İki kat altta oturan komşum akşam saat dokuzda gürültü oluyor diye kapımı çaldı. Ayrıca dünde gürültü oldu dedi(ki ozaman evde oğlumla yalnızlık)Bende tamam uyarırim dedim ancak sonrasında hiç sesimi çıkarmadim diye kendime kızdım. Sonuçta akşam saati bu çocuklar tabi oynayacak oyuncak gurultuleri olacak. Hiçbiri edepsiz çocuklar değiller.
Bundan bir ay kadar öncede oğlumun ana sinifindan bir kaç veli arkasındasim bize geldiler. Toplamda altı tane çocuk vardı ve aşırı gürültü oldu. Çocuklara biz dur dedikçe coştular.onbirde kalktı bu arkadaslar. Saat onbir buçuk gibi evime polis geldi. Sanıyorum ki yine bu hatun şikayet etmişti bilemiyorum... Polise çocuk gürültüsü olduğunu söyledim onlarda olabilir böyle şeyler deyip gittiler. Bende kimin şikayet ettiğini bilmediğimden yöneticiyi aradım. Komşuluk ölmüş diyerekten kızdım polis çağırmak nedir kapımı tiklatsaydi kusura bakmayın derdim gibilerden. Oda haklısınız ben uyaririm dedi...
Bir daha böyle bir durum olursa çocuğun oyun oynarken gürültü yapmasının normal olduğunu akşam saatlerinde böyle bir sebepten kapıma gelmemesini söyleyeceğim. Eğer polisi aramak istersende lütfen çocuk gürültüsü olduğunuda belirt diyecegim. Vay arkadaş her akşam gerilecekmiyim böyle. HAKSİZ MİYİM.Gecenin köründe gürültü olmuyor ki. Genellikle on onbir arası uyur oglum. Ayrıca bu eve Ocak ayında taşındım.
yukardan gelen sesler, insanın beynine beynine çarpıyor...başınıza gelirse anlarsınız...ayrıca o yaşta çocuğun en geç 9 daMerhaba bayanlar. Bugün akşam arkadaşım bendeydi kahveye gelmişti. On ve üç yaşında çocukları var. Benim oğlan da altı yaşında. Çocuklar oyun oynarken gürültü oluyor haliyle. İki kat altta oturan komşum akşam saat dokuzda gürültü oluyor diye kapımı çaldı. Ayrıca dünde gürültü oldu dedi(ki ozaman evde oğlumla yalnızlık)Bende tamam uyarırim dedim ancak sonrasında hiç sesimi çıkarmadim diye kendime kızdım. Sonuçta akşam saati bu çocuklar tabi oynayacak oyuncak gurultuleri olacak. Hiçbiri edepsiz çocuklar değiller.
Gerçekten cok yozlastık eskiden ben 6 yaşında saat 11de ayakta durcam da annecim de komsudan yakınacak.... Anlayış ve tahammül karşılıklı olur yanlışmıyım?Kulturumuzun yozlastigi. Anlayış ve tahamuulun kalmadığı bir toplum olduğumuzu sayenizde daha iyi anladım. Hepinize teşekkür ediyorum. Konum kapanabilirMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?