- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi Takimyildizi
-
Yanlış mı alintiladiniz? Konu sahibi ben değilim :) sizin fikrinize benzer bir fikir paylaştım bendeKendinizi nasıl bu kadar haklı gorebiliyorsunuz inanamiyom. ..o sizin çocuğunuz komşunun değil elbette tahammül etmek zorunda değil ...alt kat bis olduğu için zaten hepten yankı yapıyordur ama sizin hep saati hoş görmeniz de bir ayrı ...hayatınızın her alanında hep boyle ben merkezci misiniz?
Kulturumuzun yozlastigi. Anlayış ve tahamuulun kalmadığı bir toplum olduğumuzu sayenizde daha iyi anladım. Hepinize teşekkür ediyorum. Konum kapanabilirMune
Benim cocuklarim 9 da uyuyor.ve diger evlerden gelen tum seslerde duyuluyor.11 cocuk icin gec bir saat.fakat misafirlik durumlarinda idare edilebilir.cocuk sesi icin kimsenin kapisina gitmedim kimsede bana gelmedi.surekli ses varsa rahatsiz edici cocuk seside olsa 9dan sonra sessiz etkinlik yapilmaliBir kat altım bos
Peki siz ve misafirleriniz ne yapti bu durumda cocuktur yapar mi dediniz?aşırı gürültü oldu
Ben evi yikmiyorum pardon da. KinKimse sizin şartlarınıza uygun yaşamak zorunda değil. Ben hasta olsam, migrenim tutmuş olsa “ amaan canım arada bir oluyor nasılsa evi yıksınlar” diyip gürültünüzü çekmek zorunda mıyım?
Konuşmayı denediniz mi? Mesela bir caya çağrın. Belki ona çok gürültü gidiyordur yinede. Belki kendi kendine sinirlenip polisi çağırdı bu yüzden. Insanlar tanıdıkları çocuklara karşı daha tahammül ediyorlar. Denemekte fayda var
Peki siz ve misafirleriniz ne yapti bu durumda cocuktur yapar mi dediniz?
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Kulturumuzun yozlastigi. Anlayış ve tahamuulun kalmadığı bir toplum olduğumuzu sayenizde daha iyi anladım. Hepinize teşekkür ediyorum. Konum kapanabilirMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?