Benim de aklima geldi kulaklik olayi, acaba teklif etsem mi :26:ben bu yaşlı insanları anlamıyorum ne kadar anlayışsız oluyolar.tamm duymayabilirsin bizde yaşlanıcaz ne olcağımız belli değil ama artık çözümleri var bunun.ananemde aynıydı bütün apartman ayaktaydık tv sesinden gitti kulaklık aldı pilli yarı kullanıyo kullanmıo ama en azından ses yok.valla kadın laftan anlamıyosa kaçın bir an önce bunun çözümü yok çünkü
Evi de inanilmaz begenmistikYol yakınken evden vazgeçin. Sinir sisteminiz harap olur valla
Off napcaz bilemiyorum, bugun emlak ofisini aradik, ona soyledik biz cozum bulmalari icin. Bakalim nolcakiyi hoslar tatlilar ama bazen gercekten cekilmiyorlar.
Kendi hallerinde yanliz yasadiklari icin mi artik bilemiyorum.
ama ilerde cocuklu misafirleriniz oldugunda emin olun biraz gürültüde kapiniza dayanir.
Bencede yerlesmeden baska biyer bakinin.
Bu sabah 11de eve gittim, bakalim yine tv acik mi diye. Evet acikti ama sesini biraz kismis, dunku gibi bangir bangir degildi. Bir de su an bizim ev bos, acaba yanki yapiyor da biz fazla mi duyuyoruz. Belki esyalar yerlesince sesi fazla duymayiz.Kadın saat 10 a kadar kısmayacağını söylemiş demek ki ya siz vazgeçeceksiniz o evden yada bu sesi çekeceksiniz malesef.
Başka bir yaptırım var mı araştırın ama işiniz zor.
Kizlar,
Yurtdisinda yasiyorum. Biz esimle yeni bir ev kiraladik, kismetse bu cuma cumartesi tasinicaz. Bugun ev bosken esimle eve gidelim dedik. Gittigimizde yan komsudan televizyonun sesleri geliyordu. Son ses acmis televizyonu, bangir bangir. Taa en dipteki odanin kapisini kapasan dahi cok net duyuluyor. Sanki televizyon bizim evimizde. Tabi esimle sasirdik kaldik. Dis kapiyi actim, o sirada apartmandan biri yukari cikiyordu. Onunla konusmaya basladim hemen, burada mi oturuyorsunuz gibisinden. Sonra gurultuyu sordum, hep oluyor mu dedim. Evet her gun sabahtan aksama kadar oluyor, yasli bir bayan oturuyor orada, kulaklari cok az duydugundan son ses tv izliyor dedi. Neyse esimle kara kara dusunuyoruz ne yapariz ne ederiz diye. Ben dayanamadim yasli kadinin kapisini caldim. Kapiya da yazi yazmis, uzun uzun caldirin diye. Neyse acti kapiyi, dedim madam cok gurultu geliyor, televizyonun sesini kisarmisiniz. Kisamam aksam 10 da kapiyorum dedi. Burada aksam 10dan sonra gurultu olursa polisi ariyorsun.
Esimle evi tuttugumuza pismaniz su an. Nasil basederiz bu kadinla biz ya. Asla cekilmez o gurultu. Kafayi yedirir insana o derece valla. Bir de eski tarz seyler izliyor cildirtir biziNe yapsak nasil bir cozum bulsak acaba :26:
akşam sahura kadar balkonda bağırarak sohbet eden yan ve üst komşum sahurdan sonra sabahın köründe ankara havalarıyla temizlik yapan alt komşum ,akşam yemekten sonra balkonda saz çalıp iğrenç sesiyle türkü söyleyen karşı Apt.daki komşumu anlatsam teyzeye anne anne diye sarılırsınız :)
şaka bir yana komşu çok önemli insanın yaşam kalitesini düşürüyolar
imkanınız varsa başka bir ev bakın
bu nasıl birşey
Guzel fikir, bizde fazladan kulaklik var. Posta kutusuna koyarim, yazi da yazarim. Rahatsiz oluyoruz lutfen bunu kullanin diye bir yaziBence yaşlı kadına kulaklık hediye edin. Kablosu 6 metreye uzanan kulaklıklar var. Başka bir çözüm bulamadım
İmkanınız varsa başka bir ev tutun eger yoksa mecbur oturacaksınız.Sözleşme yaptınız mı evi tutarken vazgeçme şansınız nedir?
Kulaklık olayını hiç teklif etme derim kabul etmez dahada inatlaşır bu sefer gece gündüz gürültü yapar.
Kizlar,
Yurtdisinda yasiyorum. Biz esimle yeni bir ev kiraladik, kismetse bu cuma cumartesi tasinicaz. Bugun ev bosken esimle eve gidelim dedik. Gittigimizde yan komsudan televizyonun sesleri geliyordu. Son ses acmis televizyonu, bangir bangir. Taa en dipteki odanin kapisini kapasan dahi cok net duyuluyor. Sanki televizyon bizim evimizde. Tabi esimle sasirdik kaldik. Dis kapiyi actim, o sirada apartmandan biri yukari cikiyordu. Onunla konusmaya basladim hemen, burada mi oturuyorsunuz gibisinden. Sonra gurultuyu sordum, hep oluyor mu dedim. Evet her gun sabahtan aksama kadar oluyor, yasli bir bayan oturuyor orada, kulaklari cok az duydugundan son ses tv izliyor dedi. Neyse esimle kara kara dusunuyoruz ne yapariz ne ederiz diye. Ben dayanamadim yasli kadinin kapisini caldim. Kapiya da yazi yazmis, uzun uzun caldirin diye. Neyse acti kapiyi, dedim madam cok gurultu geliyor, televizyonun sesini kisarmisiniz. Kisamam aksam 10 da kapiyorum dedi. Burada aksam 10dan sonra gurultu olursa polisi ariyorsun.
Esimle evi tuttugumuza pismaniz su an. Nasil basederiz bu kadinla biz ya. Asla cekilmez o gurultu. Kafayi yedirir insana o derece valla. Bir de eski tarz seyler izliyor cildirtir biziNe yapsak nasil bir cozum bulsak acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?