Ne var kardeşine ne giyeyim diye sormuşsa? Evlendi diye kardeşinin fikrini almıycak diye bir kural mı var? Allah aşkına takılıpta hayatı kendinize zehir ettiğiniz şeye bak :)
Yani muhabbet arasında sana ne giyeceksin diye de sormuş olabilir.. Ne var bunda? Bu çok normal bir soru. Sen şimdi herhangi bi şahısa ne giyeceksin diye sorunca onu kıskanıyor mu oluyorsun?
Arama konusunu falan bilemem ama şu yukarıdaki sıradan şeyleri nasıl abarttığına bakılırsa bunu da abartıyor olabilirsin diye düşünüyorum.. Bence kıskançlık konusunda sen de pek masum sayılmazsın..
Sözlerime kızma ve kırılma lütfen. Dikkatli ol sürekli şikayet eden taraf olma, böyle giderse ilişkine zarar verirsin.
aslinda anlatmadigim bircok olay var, nisan oldugunda tebrik edilir benim bildigim. yakismissiniz denir, fotograf cekilirken gelinle damatlada cekilir benim bildigim sadece kardesle degil. cekinsin onada itirazim yok. Yani herseye ben yanlis bakiyor olamam ya. Kimse yokkene laf sokmalarindan mi bahsetsem. Ben biraz kiloluyum diye, önümde karnini göstermesinimi, benim öyle sorunlarim yok diyipte cocukta dogurdum allaha sükür diyipte. Yani bu kadar seyi ben takiyor olamam. Misafirlige geldiginde, herkesi öpüp beni es gecmesi, bunlarin hepsi tesadüf mu??