Sıvamış yani salak.
Niye bütün gece ağladiniz ki bu denyo için.Ne güzel siz bağlanmadan rengini belli etmiş.
Ayrıca abartılacak bir kilonuzda yok,hiç dert edilecek bir durum değil,yolunuza bakın.
Kendini bu konuda sakin suçlama. Kilolu felan değilsin. Yani öz güvenini kaybedip hemen diyetlere felan başlama. Asil o seni hak etmiyor. Emin ol cok daha iyi biri ile beraber olup mutlu olacaksin.
Böyle siğ düşünen biri ile umarim asla tekrar buluşmazsin.
ilaç başlamalı sana doktor yoksa daha da kilo alırsın Dahiliyeye git acile cnm.Ayriyetten aşırı kilon yok takma.Cok tesekkur ederim. Kilo vermek icin cok cabaliyorumm tiroidim yavas calisiyormus. Elimden geleni yapiyorum ama bu sekilde alay konusu olmayi hic beklemezdim.
Kendisi nasıldı peki , kıl yumağı bişeydir kesin.Ay midem bulandı iğrenç yaratık , hayvan demiyorum.Hayvanlar daha tatlı sevimli.Bundan olsa olsa insan artığı olur.Hiç takma kafana , gururun da kırılmasın.O kim ki , 1 kere görüştüğün saçma sapan bir adam yüzünden mi kırılacak gururun? Şimdiki erkeklerin çoğu böyle soytarı. Allah iyilerle karşılaştırsın seni.
Yanlislikla gondermis , arkadasina yolluyacagina ama kizi kastedmis. Dert arkasindan dalga gecmisyanlış gönderdiğine inanıyorsanız ortada bir dert kalmamış olsa gerek
ilaç başlamalı sana doktor yoksa daha da kilo alırsın Dahiliyeye git acile cnm.Ayriyetten aşırı kilon yok takma.
Inanamiyorum burda kadinlar bile kilo ver diye tutturdu. O oglandan ne farkiniz var? Niye ancak 10 kilo verince fistik gibi olunurmuş? Konu sahibin sagliği yerinde ise, niye kilo versin?
Yani verilen mesaj "aslinda çocuk hakli, kilolusun ama işte kaba söyledi. Yani bencede kilo ver"
Gerçekten kadinlarin en büyük düşmani, başka kadinlar.
Yalnız şunu da söyliyim erkeklerin bir çoğu kilolu istemiyor kendileri kilolu olsa bile.Düşünün öyle bi' şuursuzlar yani.Eğer üzüldüyseniz kilo vermeyi deneyin.10 kilo verseniz incecik olursunuz ve 10 kilo vermek sıkarsanız 4 5 ayınızı alır.Başkası için vermeyin ama bunu takıp üzülüyorsanız da çözüm kilo vermek.Kendi normaldi. Dis gorunusten ziyade ben guzel vakit gecirdigime inandim. Aptal miyim neyim adam arkamdan neler diyor..
Amin hepimizi insallah.
Cok tesekkur ederim.
Cok uzuldum. O kdar incindim ki. Resmin altindaki okuyunca beynimden asagi kaynar sular dokuldu asla beklemezdim.(
Cok tesekkur ederim.
ilaçlarını iç vucut ancak normale döner bir de diyettisyene git mutlaka kendi kendine kilo vermen zor bende de troid var biliyorum.Haftada 3 gün 40 dk yürüyüş ve diyetle haftada 1 kilo ayda 4 kilo verirsin cnm üzme kendini.Gittim kullaniyorum ama kilo veremiyorum. 2 kilo vermem 1 ayimi aldi.
Inanin cok istiyorum kilo vermeyi de. Bu pislik yuzunden degil tabii onceden de istiyodum.
Yalnız şunu da söyliyim erkeklerin bir çoğu kilolu istemiyor kendileri kilolu olsa bile.Düşünün öyle bi' şuursuzlar yani.Eğer üzüldüyseniz kilo vermeyi deneyin.10 kilo verseniz incecik olursunuz ve 10 kilo vermek sıkarsanız 4 5 ayınızı alır.Başkası için vermeyin ama bunu takıp üzülüyorsanız da çözüm kilo vermek.
sen de ayı resmi yollayıp bunun aynısıydı deseydin.
Hoşştttttt deseydin
O kim köpekmiş te seninle alay ediyormuş hemde arkadaşıyla geyik muhabbetiyle
Bırak yaa böyle gevşekler evlenip üremesin zaten
Üzme sen güzel canını , değmez
Hassasiyetiniz icin cok tesekkur ederim ama Ben ilk mesajlarimda ben de kilo vermek istiyorum dedigim icin oyle yazdilar diye dusunuyorum. Benim acimdan sorun degil o anlamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?