Kendisi söyledi arkadaşıydı sormuştum görüşmüyoruz artık böyle böyle oldu dediDeliliniz yok ise nasıl bi kıza saka yapıp sinirlenip görüşmedigini biliyorsunuz
E tamam o zaman bitmiş demekki varsadaKendisi söyledi arkadaşıydı sormuştum görüşmüyoruz artık böyle böyle oldu dedi
Kendisi anlattıbunlrı nereden bılıyorsun pekı ?
Aldatılmış oluyorum ve kızdan resti yiyince baban geri dönmüş oluyor bu yetmez miE tamam o zaman bitmiş demekki varsada
Su anda sorun yapacak bişey kalmamıs
O gururumu kırmıyor aldatılmış olma fikri kırıyorGururunu kıran biri için fikir istemene gerek yok ki. Herşey ortada, yapılması gereken ortada. Sevgi her zaman tek başına yetmez.
Böyle düşünüyorsan zaten ayrılman lazımAldatılmış oluyorum ve kızdan resti yiyince baban geri dönmüş oluyor bu yetmez mi
Aldatilma fikrine düşüren kişi kim?O gururumu kırmıyor aldatılmış olma fikri kırıyor
Elimde çok açık bi delil Yok,paranoya mı yapıyorum onu söylemek istedimAldatilma fikrine düşüren kişi kim?
Arkadaşıyla bozuşmuş olabilir. Bunun hemen flört kavgası olduğuna nerden kanaat getirdin ki?Elimde çok açık bi delil Yok,paranoya mı yapıyorum onu söylemek istedim
Delil bulman şart değil bence. Senin böyle düşünmene sebep olunmuş olması bile yeterliElimde çok açık bi delil Yok,paranoya mı yapıyorum onu söylemek istedim
Nasıl hatirliyorsunuz böyle konuları yavSeni şimdi hatırladım. instagramda sevgilini rezil ettin diye trip yiyen üyesin sen. Evet sen büyük ihtimalle aldatıldın. Ama o konuda delil bulman imkansız.
Nasıl hatirliyorsunuz böyle konuları yavben unuttuğum için çoğu zaman bağ kuramiyorum
2-3 günlük konuydu çok eski değil. bir de okurken konuyla kullanıcı adı uyumu diye içimden geçirmiştim. Geldiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?