• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜVEN GİDİNCE AŞTA BİTERMİŞ...

düşünün öyle zamandayız kı..sizlerde bilirsiniz.adam kızı yaşındakıyle oluyor.adamın eşi geliyor iş yerine ...kız ablacım ablacım gibi pervane kadının peşinde..ben nasıl güveneyim...şu erkeklereee

şifresi bende..geçmişteki yazışmaları silmiş hep.ama arama kısmını unutmuş..bazı arkadaşlar hemen yermiş siz olsanız ne yapardınız..hele kıskançsanız..
Ben olsam kapat faceni derdim herkesin düşünce yapısı farklı ben kabullenemem başkası kabul ederse etsin beni ilgilendirmez. Bence söyleyin kapatsin sonucta bu durum sizi rahatsız ediyor birde mesajlarini niye siliyomus gecmisi silmeyi unutmussun böyle seyler yapmana ne gerek var beni üzecek bir sey yapmıyorsan diyebilirsiniz bence açık açık konuşun bu konuyu Esinizle

söyle düşünün kadın bir erkeğe bakabilir ama bir erkek ona laf atarsa eger ters cevap verebilir...erkek zihniyeti öyle değil işte..HAyatımda biri yokken evet bakardım hep..olunca facese bile girmiyorum artı..

Bakın bu şekilde düşünüyorsanız çok yanlış. Bakamazsa kadın da erkek de bakamaz.
Ama bu tip sosyal platformları kullanıp da bakan insanlar oluyor. Ve bunu duygusal olarak da yapmıyorlar. Eşimin iş arkadaşları var, dil kursuna gidiyor ordan arkadaşları var. Yurt dışından arkadaşları var. Eminim şimdi girip baksam bir sürü profile bakmış olduğunu görebilirim. Keza benim için de böyle. Benim de iş arkadaşlarım var. Bazen bir arkadaşımızın profilini incelerken bile bambaşka profillerde buluyoruz kendimizi.

Baktığı kişi eski zamazingosuysa güven sarsar. ama yıkar mı, sanmıyorum. Yok öle alalade bi kız ise merak etmiş bkmış olabilir.

Tanıdık geldi olabilir ?
Arkadaşımın benim face de işi vardı olabilir .
Onların şirkette ... gibi bir cümle olabilir .
Bizim Alinin hoşalndığı kızı merak ettim olabilir .
Eski kız arkadaşımdı şimdi ki hayatını merak ettim olabilir .

Olurda olur , baya açıklanır . Gerçi ben tek bir cümle ile açıkladım ama :)

Her şeyde kötü niyet aramayın siz hiç erkek profiline bakmıyorsunuz sanki :p
+1

Tanıdık geldi olabilir ?
Arkadaşımın benim face de işi vardı olabilir .
Onların şirkette ... gibi bir cümle olabilir .
Bizim Alinin hoşalndığı kızı merak ettim olabilir .
Eski kız arkadaşımdı şimdi ki hayatını merak ettim olabilir .

Olurda olur , baya açıklanır . Gerçi ben tek bir cümle ile açıkladım ama :)

Her şeyde kötü niyet aramayın siz hiç erkek profiline bakmıyorsunuz sanki :p

Durduk yere öylelikle fedakarlık yaptığını düşünüp, kendini ona kilitlersen; "şurdaki sarı saçlı kızın verdiği nefesi içine çekti :(" diye dertlenirsin ilerde.

Sanki sosyal hesabı aktif kullansan, hep kuzenlerinin fotoğraflarına mı bakacaktın sen?

ben kimse kafamı karıştırmasın diye facesi kapamışşım.o ise evlenme arifesinde kızı takibi almış..revamı bu?normal bakar dimi..

eğer kafamda birisi varsa ben girip bakmam..ve bakcağım kişiler engellldir zaten..ve su an fece sim kapalı..

Bu demek oluyor ki hayatınızda biri varken bile diğer erkekler kafanızı karıştırabilir, o yüzden engelliyorsunuz ya da hesaplarınızı kapatıyorsunuz. Bu tip önlemler almazsanız kafanız karışabilir ve aldatabilirsiniz. Kusura bakmayın ama güven sarsan sizin bu düşünce ve davranışlarınız olmalı bence erkek arkadaşınız için.

ben kimse kafamı karıştırmasın diye facesi kapamışşım.o ise evlenme arifesinde kızı takibi almış..revamı bu?normal bakar dimi..

siz gercekten kendinize guvenmiyor musunuz bu konuda ?
suan is tam tersine dondu bence. sizin ki daha tehlikeli.

cnm bende senın gibi asla sosyal medyada aktıf olan kısılerı hayatıma bıle sokmuyorum. bende kaldıramazdım. sonucta erkeklerın beynı bvızımkıler gibi calısmıyor. erkekler her zaman avcı modundadırç

Siz başkaları kafanızı karıştırabilir diye hesap kapatıyor ya da kişi engelliyorsanız, o sizin ayran gönüllü olmanız olabilir mi? Arama geçmişinde bir kız gördüğünüz için güveniniz kaybolup, aşkınız bitiyorsa zaten ayrılın da adamı yakmayın. Kıskançlığın bir elle tutulur yanı gerek, eh bir de herkes hemen aklı kayacak ve yahut kafası karışacak potansiyelde insan değil. Arkadaşlar belirtmiş, bir çok sebebi var. Görende zanneder ki ilanı aşk mesajları yakaladınız.

Durduk yere öylelikle fedakarlık yaptığını düşünüp, kendini ona kilitlersen; "şurdaki sarı saçlı kızın verdiği nefesi içine çekti :KK43:" diye dertlenirsin ilerde.

Sanki sosyal hesabı aktif kullansan, hep kuzenlerinin fotoğraflarına mı bakacaktın sen?

benim facesimin şifresi onda zaten..ve dünya kadar erkek olan listemdeki hiç bir erkek yazmıyor..hatta dedi bak dedim ben kimseye bakmışmıyım diye...bakabilirsin eski arkadalarına ne var bunda dedi..yani hayatımda biri varken geçmisteki kimseye baktım..

Back
X