- Konu Sahibi Hazal zamani
Baktigi kisi eski sevgilisimi
birisi tavsiye etmiş zamanında ondan bakmış..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktigi kisi eski sevgilisimi
Facebook hesabini kapatsin bunu yapsın söyleseniz itiraz edermi sizden önemli değil ya
Ben olsam kapat faceni derdim herkesin düşünce yapısı farklı ben kabullenemem başkası kabul ederse etsin beni ilgilendirmez. Bence söyleyin kapatsin sonucta bu durum sizi rahatsız ediyor birde mesajlarini niye siliyomus gecmisi silmeyi unutmussun böyle seyler yapmana ne gerek var beni üzecek bir sey yapmıyorsan diyebilirsiniz bence açık açık konuşun bu konuyu Esinizleşifresi bende..geçmişteki yazışmaları silmiş hep.ama arama kısmını unutmuş..bazı arkadaşlar hemen yermiş siz olsanız ne yapardınız..hele kıskançsanız..
söyle düşünün kadın bir erkeğe bakabilir ama bir erkek ona laf atarsa eger ters cevap verebilir...erkek zihniyeti öyle değil işte..HAyatımda biri yokken evet bakardım hep..olunca facese bile girmiyorum artı..
+1Tanıdık geldi olabilir ?
Arkadaşımın benim face de işi vardı olabilir .
Onların şirkette ... gibi bir cümle olabilir .
Bizim Alinin hoşalndığı kızı merak ettim olabilir .
Eski kız arkadaşımdı şimdi ki hayatını merak ettim olabilir .
Olurda olur , baya açıklanır . Gerçi ben tek bir cümle ile açıkladım ama :)
Her şeyde kötü niyet aramayın siz hiç erkek profiline bakmıyorsunuz sanki![]()
Tanıdık geldi olabilir ?
Arkadaşımın benim face de işi vardı olabilir .
Onların şirkette ... gibi bir cümle olabilir .
Bizim Alinin hoşalndığı kızı merak ettim olabilir .
Eski kız arkadaşımdı şimdi ki hayatını merak ettim olabilir .
Olurda olur , baya açıklanır . Gerçi ben tek bir cümle ile açıkladım ama :)
Her şeyde kötü niyet aramayın siz hiç erkek profiline bakmıyorsunuz sanki![]()
ben kimse kafamı karıştırmasın diye facesi kapamışşım.o ise evlenme arifesinde kızı takibi almış..revamı bu?normal bakar dimi..
eğer kafamda birisi varsa ben girip bakmam..ve bakcağım kişiler engellldir zaten..ve su an fece sim kapalı..
ben kimse kafamı karıştırmasın diye facesi kapamışşım.o ise evlenme arifesinde kızı takibi almış..revamı bu?normal bakar dimi..
Hic kimseye bakmayacakmi bu adam face ten. Siz hic kimseye bakmiyormusunuz. Biraz relax olun. Mesaj atmis veya yazismis olsa neyse..Kızlar ;
Evlenmeyi düşündüğünüz adam facesinden bir kızın profıle neden bakar?
Bunun bir açıklaması varmı?
Tek bir kelime.......
Nedir?
Durduk yere öylelikle fedakarlık yaptığını düşünüp, kendini ona kilitlersen; "şurdaki sarı saçlı kızın verdiği nefesi içine çekti" diye dertlenirsin ilerde.
Sanki sosyal hesabı aktif kullansan, hep kuzenlerinin fotoğraflarına mı bakacaktın sen?