Güven gitti.

Asla tek laf ettirmez abisi ama benim ki pasif ezigin teki. Evet tam uyan tabir bu. Maalesef eşim böyle abisinin dedikodusu da yapar sürekli ama yanına gidince canım abim..abim bir tane..oy..der :KK43:
İki yüzlü ve ezik demekki. İş size düşüyor. Sizi savunamayacak bir eşiniz var, siz kendinizi savunun. Dişli bir gelin hakkından gelir bunların :KK53:

Mesajları okuduğunuzu biliyor eşiniz şu an, peki o günden sonra aranızda bununla ilgili nasıl bir konuşma geçti? Kendini nasıl savunabildi? :işsiz:
Önce niye gizli okudun diye kızdı. Hatalı olduğunun farkında gidersen kendimi balkondan atcam diye gülerek konuşmaya çalışıyor özür diliyor ama eşime güvenmiyorum yine yapar gibime geliyor.

Günlük düzenini oturtursan, kimse hiçbişeyine karışamaz. Bir kadın evine hakimse, herşeyi parmağında dolandırır. Kafenede git, sporada git, havuzada git ama önceliğin evin olsun ttlım. Gün öyle uzunki
D vitamini eksikliğim var ve ciddi derecede halsiz oluyorum.. ama aksatmamaya çalışıyorum ki zaten bu da bahane olmamalı. Fakat eşim bunu şikayet etmemeliydi diye düşünüyorum çünkü evdeki hiçbirşeye elini bile sürmez

Kayın berbat cnım istediğini söyle, ama sen eşine gıcık olsan o ara yakınınla yazışsanız, yazmazmısın. Ben bazen yazıyorum, sinir etti beni diye bi başlıyorum:)
Tabiki yazarım ama tutupta karşı taraf sabret çaresine bakarız demez.. mesela annem beni cok gazliyordu ben bu konulara girmemeye başladım çünkü evliliğim zarar görüyordu

Hayırlı geceler arkadaşlar. Siteyi ziyaretçi olarak hep takip ederim konu açmanında zamani gelmiş demek ki :KK43:
Direk konuya geçeyim dün eşim uyuduktan sonra adetim olmamasına rağmen telefonunu karıştırdım.Ve maalesef hayal kırıklığı.. Bir ay önce kısa süreli bir küslük yaşamıştık. Abisi küslük bitti mi yazmış. Ve dedikodumu yapmışlar. Işte eşime iyi hizmet etmiyormusum,sürekli kafelerden fotoğraf atmamdan belliymis (evde durmuyormusum yani) öyle kafeye giden biri de değilim sürekli.. Başka başka şeyler de var. Abisi sık dişini çaresine bakarız yazmış bi de. Dünden beri eşimle kavga ediyoruz. Bu lafları kaldıramıyorum aklima geldikçe çıldırasim geliyor. Bi de abisi ve eşi çok fitne;benden hiçbir kötülük görmemelerine rağmen beni bile cekemiyorlar.. ne yapmalıyım bu eş kisisine? Boşanmayı bile düşündüm ama ani karar vermek istemiyorum
"Sık dişini, çaresine bakarız"mı? Kim oluyorlar, kendilerini ne saniyorlar acaba? Gerçi eşin vermiş o fırsatı onlara..
Eşinin savunması ne şu duruma?

"Sık dişini, çaresine bakarız"mı? Kim oluyorlar, kendilerini ne saniyorlar acaba? Gerçi eşin vermiş o fırsatı onlara..
Eşinin savunması ne şu duruma?
Bu cümleyi defalarca suratina vurdum eşimin. Bu cümleye yönelik savunma yapamıyor genel şeyler pişmanım,hata ettim. Ama ilk defa pişmanım dedi bir kavgamizda

Back
X