- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Aynı şeyleri birebir yaşadım sanırım ama hala gidemedim duruyorum ve hep şüpheyle kafayı yiyorum aslında gidebilirim ama öyle şeyler oluyor ki suçlu konuma düşüyorum
Merhaba,
Eşinizin/sevgilinizin birkaç kez yalanını yakaladınız diyelim. Bu yalanlar mesela çeşitli konularda olsun.
Artı 1 tane kızla yazışmalar yaptığını gördünüz. Yazışmalarda canım cicim olmasa da kıza yazılma çabası gibi diyelim. Mesela işyerindeki bi kıza akşam akşam daha çok çalışacak mısın, mesaide misin hadi gel artık servise yoruldun gibi ilgili mesajlar diyelim...Bunu söylediniz ve geyikti dedi, saçmasapan bişeyler söyledi ve ben açıklamamı yaptım deyip bir de üste çıktı..
Veee güven sarsıldı. Siz artık güvenemez oldunuz ve suçu olmasa bile artık hiçbişeyden emin olamamaya başladınız...Bu da ona yansıdı ve siz ona güvenmedikçe o sizi suçladı, gözünde güvenilmez adamım vs şeklinde her bişeyden emin olamayıp sorguladığınızda...
Evliliği bitirir miydiniz? Ya da ne yapardınız?
Benzer şeyler yaşayanlar nasıl davrandınız aşabilen oldu mu?
Ne münasebet!!! Eşimin başka bir bayana bu şekilde mesajlar atmasına çok bozulurdum. Eşinize ne yorulduysa yoruldu. Acaba erkek arkadaşlarının yorulup yorulmamasıylada ilgileniyrnu. Eminim ilgilenmiyordur. Elinde kesin bi kanıt olmadan boşanma konusuna bişey demek istemem. Bide kız ne yazdı, oda önemli
ızdırap gibi olmuştur. Peki eşinizin bir çabası oluyor mu tekrar güven sağlamak adına?
Evli değilim nişanlıyım ama yapmıyorum diyor ve konuşmaları dinleyen insan kesinlikle onu suçlu bulmuyor öyle bir var ki maşallah bir de dediğin gibi iş bana güvenmiyorsuna kadar geliyor ama doğru güvenmiyorum yani elinden geldiğince ilgilenmeye çalışır ama korur kimseye laf ettirmez
Öyleyse çok iyi düşünün derim evlenmeden önce. Daha şimdiden yazıştıysa...
İlgilenmesiyle mi teselli buluyorsunuz? İlginçmiş.Evli değilim nişanlıyım ama yapmıyorum diyor ve konuşmaları dinleyen insan kesinlikle onu suçlu bulmuyor öyle bir dil var ki maşallah bir de dediğin gibi iş bana güvenmiyorsuna kadar geliyor ama doğru güvenmiyorum yani elinden geldiğince ilgilenmeye çalışır ama korur kimseye laf ettirmez
Kızın ne yazdığı şu yüzden önemli aralarındaki ilişki durumunu daha rahat analiz ederdiniz.Kızın ne yazdığı önemli değil bence. Erkeğin böyle birşey yazması kafi sanırım.
İlgilenmesiyle mi teselli buluyorsunuz? İlginçmiş.
Kızın ne yazdığı şu yüzden önemli aralarındaki ilişki durumunu daha rahat analiz ederdiniz.
Merhaba,
Eşinizin/sevgilinizin birkaç kez yalanını yakaladınız diyelim. Bu yalanlar mesela çeşitli konularda olsun.
Artı 1 tane kızla yazışmalar yaptığını gördünüz. Yazışmalarda canım cicim olmasa da kıza yazılma çabası gibi diyelim. Mesela işyerindeki bi kıza akşam akşam daha çok çalışacak mısın, mesaide misin hadi gel artık servise yoruldun gibi ilgili mesajlar diyelim...Bunu söylediniz ve geyikti dedi, saçmasapan bişeyler söyledi ve ben açıklamamı yaptım deyip bir de üste çıktı..
Veee güven sarsıldı. Siz artık güvenemez oldunuz ve suçu olmasa bile artık hiçbişeyden emin olamamaya başladınız...Bu da ona yansıdı ve siz ona güvenmedikçe o sizi suçladı, gözünde güvenilmez adamım vs şeklinde her bişeyden emin olamayıp sorguladığınızda...
Evliliği bitirir miydiniz? Ya da ne yapardınız?
Benzer şeyler yaşayanlar nasıl davrandınız aşabilen oldu mu?
Bunu yaşayan çok fazla kadın olduğunu düşünüyorum
İlgilenmesiyle mi teselli buluyorsunuz? İlginçmiş.
Evli bir adama yakıştıramadım bu tarz mesajlaşmaları çok tuhaf ve gereksiz çünkü. Bilemedim.. ben olsam yakardım çırasını heralde ve asla unutup hazmedemezdim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?