Güven sarsılması

sevgi açı bi kız daha..ayrılmaz evlenir zaten ama aldatılmayı da göze alarak evlen derim o zaman..mesajların detayını bilmiyorum ama yazısması yetmez mi
Adam aldatır mı bilemem kimse buna garanti veremez ama böyle ona buna gereksiz yazma huyu varsa o kız olmaz başka kız olur millete gereksiz ilgi göstermesi başlı başına yanlış hayatında biri olan adam başka kızlarla flörtleşemez
Ha şöyle olur bak
Merak eder arkadaşıdır
-ezgi mesaiye mi kalıyorsun kardeşim servise gelmedin
-evet abi/kardeşim
-tamam kardşm iyi akşamlar
Bu normal
Samimiyet yok gayet mesafeli
Ama diğer türlü sizin yazdığınız tam bi fiyasko

Yoo teselli bulmuyorum bir sonraki mesajımda ne kadar mesafeli olduğumu yazdım zaten şu an düşünme aşamasındayım sadece
Nesini düşünüyorsunuz ki?
Yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın sadece zaman uzadıkça gardınız düşer

ilişki durumunu ben anladım zaten yazdığı cümleden...Hani böyle yaklaşmaya çalışırısın ya ilgi gösterirsin o cinsten..İlerlemiş birşey değildi.
Anladım. Daha nişanlıyken bu şekilde yapması. Kafa karıştırıcı. En doğru kararı siz verirsinz. İyce bi düşünün derim. Bunu evliliği var, hamileliği, lohusalık durumu, evlendikten snra aldım bitti gitti durumu. Bu tarz sendromları yaşarken kafanın rahat olması, eşine olan güvenin dünyanın en büyük özgürlüğü.

kardeşim adı altında neler döndüğünü de biliyoruz gerçi...

sevgi açı bi kız daha..ayrılmaz evlenir zaten ama aldatılmayı da göze alarak evlen derim o zaman..mesajların detayını bilmiyorum ama yazısması yetmez mi

Sevgi açı değilim çok şükür sadece olayı tam detaylandırmadım burada hala konrtole devam ediyorum olayın boyutlarını ve dşünüyorum tek yanlışta bitecek öyle bitirmeme gibi bir şey düşünmüyorum şu an sadece bekleme modundayım

evli veya sevgili...
peki fark var mı sizin açınızdan arasında?

Sonunda evliligi bitirir miydiniz diye yazinca ben direk evliye odaklandim. Ama sevgili de olsa farketmez benim icin. Asla affetmezdim. Sevgili olsa daha kolay olurdu biseyleri bitirmek zaten. Yani iki medeni halde de yapilmaz bu

Bahsettiğiniz adam tipi Evli/Sevgili tam totosuna tekme atılmalık,
Ben genel de en son çare görürüm Boşanmaları ama bazı tipler var
Kafamda belirlediğim (Eski eşimden dolayı)
Evlenip evlenip Boşayacaksın bu herifleri
Ona neymiş yorulan kız arkadaştan Yılışık herif ne olacak

Nesini düşünüyorsunuz ki?
Yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın sadece zaman uzadıkça gardınız düşer

Bir defa oldu yeni tanışıyorduk onda da sonradan bir şey görmedim o yüzden beklemedeyim dedim bir kere daha olursa biter

Sonunda evliligi bitirir miydiniz diye yazinca ben direk evliye odaklandim. Ama sevgili de olsa farketmez benim icin. Asla affetmezdim. Sevgili olsa daha kolay olurdu biseyleri bitirmek zaten. Yani iki medeni halde de yapilmaz bu

haklısınız ama bu sekilde olup ta bitirmeyen cok kişi oldugunu dusunuyorum...acaba sonrasında nasıl deva mettirebiliyorlar, bazen de eşin çabası oluyor bu yonde

haklısınız ama bu sekilde olup ta bitirmeyen cok kişi oldugunu dusunuyorum...acaba sonrasında nasıl deva mettirebiliyorlar, bazen de eşin çabası oluyor bu yonde

Ben cok kiskanc bir insanim. Ucan kustan kiskanirim yani v bu tarz seyleri unutamam kolay kolay. Yani hep aklima gelip beynimi kemirecegine varsin bitiversin kafam rahat olsun. Yapan da nasil yapar bilmiyorum baya sabir ister cunku bu

yani güven tek seferlik bence de. gittiyse gitmiştir. zaten siz o telefonu karıştırırken bişey bulmayı umarak karıştırmışsınızdır.

açıkcası insanın güveni bir kere sarsıldımı kolay kolay o insanı affedemiyor. ufak tefek yalanlar herkeste olabilir ancak aldatma ve flört konularında yalanlar affedilecek cinsten değildir. geç olmadan karar alman gerekir güzelim

unutmaya çalışsan da tekrarı olmasa da içinde kesinlikle affetmiyorsun

sen ne yaptın evli miydin

Maalesef evliydim,
Soğuk mendebur eşim çevresindeki bayanlara mavi boncuk dağıtıyordu,
Bir akşam Arkadaşım bize yemeğe geldi.
Oğlumun yeni yeni diş çıkarma huzursuzlukları vardı,
Kızcağız ben ocakta ki yemeğe bakarım sen çocuğu uyut rahat rahat dedi,
Neyse ben oda da çocuğu uyuttum çıktım bir baktım benim TV karşısından kalkmayan kocam,
Mutfakta salata hazırlıyor, Kız arkadaşımın etrafında dolanıyor.
Görmezden gelmedim ters ters baktım kayboldu mutfaktan hiç konusunu yapmadım,
Aradan bir süre geçti karşı komşumun kızı geldi (İnternet O zaman Türkiye de yeni yıl 2004)
...... Abi benim pc bakarmısın bağlanamıyorum filan (kız abi diyor dikkatinizi ayrıca çekerim)
Benim ki yılışık yardımcı olmak için kendini parçalıyor....... (Ağzımı bozmadan nokta koydum anlayın artık)
Yine oralı olmadım ama tabi kendimi kandırmıyorum iyi niyetli görmüyorum sadece kotamın dolmasını bekliyorum.
Bu komşu kızı bir gün yine geldi ..... abla evde kullanılmayan cep telefonunuz var mı diye, (şeker-çayı duyduk da bu ilk :)
Ben de ..... abinin var ama akşam gelsin Onun için sakıncası yoksa isteyeyim.
Akşam eşim geç geldi,
Ertesi gün telefonu alayım da vereyim kız okula gidiyor yazık diye düşündüm verdim eşime söyledim iyi yapmışsın dedi,
O telefon 2 hafta sonra iade edildi. evdeki kadın oğluna cep telefonu alacaktı çocuk başka şehir e üniversiteye gidecekti avans istedi bende dur alma biz bunu kullanmıyoruz. Millete emanet vereceğimize senin oğlunun olsun dedim verdim.
Ertesi gün kadın elinde telefon ...... hanım bu telefonda mesajlar var dedi silelim mi silmeyelim mi bilemedik ver hele dedim neymiş süprizzzzzzzzzz :)
Benim komşu kızı ve ş....... eşimin mesajlaşmaları

Senin Güven sarsılmanı okuyunca direk gözümün önüne 2006 yılında boşadığım herifin yaptıkları geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…