- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Adam aldatır mı bilemem kimse buna garanti veremez ama böyle ona buna gereksiz yazma huyu varsa o kız olmaz başka kız olur millete gereksiz ilgi göstermesi başlı başına yanlış hayatında biri olan adam başka kızlarla flörtleşemezsevgi açı bi kız daha..ayrılmaz evlenir zaten ama aldatılmayı da göze alarak evlen derim o zaman..mesajların detayını bilmiyorum ama yazısması yetmez mi
Nesini düşünüyorsunuz ki?Yoo teselli bulmuyorum bir sonraki mesajımda ne kadar mesafeli olduğumu yazdım zaten şu an düşünme aşamasındayım sadece
Anladım. Daha nişanlıyken bu şekilde yapması. Kafa karıştırıcı. En doğru kararı siz verirsinz. İyce bi düşünün derim. Bunu evliliği var, hamileliği, lohusalık durumu, evlendikten snra aldım bitti gitti durumu. Bu tarz sendromları yaşarken kafanın rahat olması, eşine olan güvenin dünyanın en büyük özgürlüğü.ilişki durumunu ben anladım zaten yazdığı cümleden...Hani böyle yaklaşmaya çalışırısın ya ilgi gösterirsin o cinsten..İlerlemiş birşey değildi.
Adam aldatır mı bilemem kimse buna garanti veremez ama böyle ona buna gereksiz yazma huyu varsa o kız olmaz başka kız olur millete gereksiz ilgi göstermesi başlı başına yanlış hayatında biri olan adam başka kızlarla flörtleşemez
Ha şöyle olur bak
Merak eder arkadaşıdır
-ezgi mesaiye mi kalıyorsun kardeşim servise gelmedin
-evet abi/kardeşim
-tamam kardşm iyi akşamlar
Bu normal
Samimiyet yok gayet mesafeli
Ama diğer türlü sizin yazdığınız tam bi fiyasko
sevgi açı bi kız daha..ayrılmaz evlenir zaten ama aldatılmayı da göze alarak evlen derim o zaman..mesajların detayını bilmiyorum ama yazısması yetmez mi
Ya o başka bi boyut.kardeşim adı altında neler döndüğünü de biliyoruz gerçi...
evli veya sevgili...
peki fark var mı sizin açınızdan arasında?
Nesini düşünüyorsunuz ki?
Yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın sadece zaman uzadıkça gardınız düşer
Sonunda evliligi bitirir miydiniz diye yazinca ben direk evliye odaklandim. Ama sevgili de olsa farketmez benim icin. Asla affetmezdim. Sevgili olsa daha kolay olurdu biseyleri bitirmek zaten. Yani iki medeni halde de yapilmaz bu
haklısınız ama bu sekilde olup ta bitirmeyen cok kişi oldugunu dusunuyorum...acaba sonrasında nasıl deva mettirebiliyorlar, bazen de eşin çabası oluyor bu yonde
açıkcası insanın güveni bir kere sarsıldımı kolay kolay o insanı affedemiyor. ufak tefek yalanlar herkeste olabilir ancak aldatma ve flört konularında yalanlar affedilecek cinsten değildir. geç olmadan karar alman gerekir güzelim
hiç gerçekten yaşayan yok mu?
Evet ben varım O yüzden O acımasız yorumu yaptım ya
sen ne yaptın evli miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?