Güven sarsılması

Yorgun oldugunu onemsediğinden de değil şirin ve ilgili görünme yazılma çabaları...onunla devam etseydi keşke

Arkadaşlar böyle şeyler yaşayınca güvensiz oluyorsunuz normal olarak..Ama karşınızdaki bunu aşmanızı sağlamak yerine sizinle güvensizsin diye tartışıyor...Sevgi neresinde...yok ..

Konunun ilk mesajında yazdığım gibi bi kıza hal hatır sorma ve ilgilenmeler artı kızın doğum gününü kaydettiğini
Yani kıza yürümediyse sorun yok arkadaş olabilir evlenince biraz daha mesafeli olur heralde kendinizi bu kadar üzmeyin aldattı diye bakmayın olaya emin olmadan

Yani kıza yürümediyse sorun yok arkadaş olabilir evlenince biraz daha mesafeli olur heralde kendinizi bu kadar üzmeyin aldattı diye bakmayın olaya emin olmadan

Gün boyunca mesajlasmıslar onları goremedim..işten cıkıp servise binince de kızın mesai ye kalıp kalmadıgını takip etmiş ona göre mesaidesin yoruldun artık hadi gel vs gülücük...

eski eşi demişsiniz. Evlenip boşanmış biri yanı öyle mi. Ve aldatma olmuş eski evlilikte. O zaman daha beter bir durum. Bi adam durduk yere bir kadınla böyle konuşmaz. Mutlaka etkilenmiştir ya da hoş vakit geçirmek adına takılıyordur. İkisi de rezil bir durum

sevgilimse konuşmadan ayrılırdım gerek yok. evliysem emin olduktan sonra karar verirdim. başka kadınlara asılma çabası olan bir adamla evli kalamam ben.

Her zaman şunu iddia ederim Kadının en büyük düşmanı yine kadındır...
Etraf kendini harika zannedenlerle dolu :)
Ben bunu dediğimde 2 gün linç edildim burada

Ama hâlâ aynı fikirdeyim :)

Bu arada dik duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum
Onurlu gururlu güçlü kadınları çok seviyorum

Arkadaşlar böyle şeyler yaşayınca güvensiz oluyorsunuz normal olarak..Ama karşınızdaki bunu aşmanızı sağlamak yerine sizinle güvensizsin diye tartışıyor...Sevgi neresinde...yok ..
Paranoyak ruh hastası dırdırcı oluyorsun.. .
Bir yanlış bin doğruyu sorgulatır
Aldatmamış olması aldatmayacak anlamına gelmez
Adam resmen aranıyor...
Mümkün değil şüphe ile yaşayamam
Şüphe kurt gibidir, yavaş yavaş yer bitirir

Aynen bin dogruyu sorgular hale gelmiştim sırf 1 tane olay yuzunden değil tabi...Aslında ben 1 tane olayı kafasına takan biri de değilim 1 oldu tamam hataydı vs unuttuk ama tekrar bişey oldu olmaması gereken...
Ama aynen dediğin gibi bana normal olmadığımı, güvenmemeyi yaşam tarzı haline getirdiğimi, vs vs laflar soylendi...Bunların boşuna olmadıgını soylediğimde de üstüme yapıştı bu olaylar bilmemne...Hiçbi mahcup yaklasım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…