Güven sorunu

Heh işte şunu söyle de rahatla ailene biz beraber olduk der bu adam haberin olsun.
Demişsin ya altına yatma flan sen yapma öyle şeyler tamam mı

Anlamadığım sizle birlikteyken mi cinsel içerikli mesajlaştılar?

Resmi olarak sevgili olmadik uzun bir sure demissin zaten bastan ofsayt. Sevgiligin resmiyeti olmaz iki insan birbirini sever ister ve sevgili olurlar diğer türlüsünün adi kacamak takilmak fuckbody vs...... adi konmamis bir iliski yasayarak bastan o rahatligi vermissiniz ona. Balik bastan kokmus aslinda o iliskiden evlilik beklemek zaten hata. Adamin tarzi brlli zatrn.
Ama yinede hatanin neresinden donulurse kardir. Kendine bir ders cikar kulagina kupeni tak guzel gunlere yelken ac bencr

Neden sehir degistirmeniz gerekiyo ki? Ayrildik diyin olup bitsin kime hesap vermek zorundasiniz? Ayrica kimse icin hele böyle kic bezi kılıkli erkek musveddesi icin yerinizi yurdunuzu degistirmeyin. Nedense ayrilmicaksiniz gibi geliyo bana ama hayirlisi hakkınızda

ooo en mükemmel erkek türü evlen evlen bdv ye konu lazım

Öf ne diyorsun sen ya??? Gençlik cahillik nedir!!! Yeter artık şu erkeklere her türlü cinsel imtiyazı verdiğiniz! Biraz kendinize gelin siz ve sizin düşünce yapınızdaki kadınlar...

Sen geçen kışın evli bir adamla birliktelik yaşasan ne olacaktı! Bu sevgilin olacak herif "kız arkadaşım yapmış bir cahillik" demeyi bir an olsun aklından geçirecek miydi?

Adam ayan beyan aldatmış, yatmış kalkmış mesaj konuşma Yok yok hala ne anlatıyorsun sen ya??? Bu kadar aciz zavallı olursak biz kadınlara semer vuran çok olur..

Ya bu deveyi! Güdecen, ya bu diyardan gidecen. Adam çapkın.

Hah al işte , konu sahibi bu arkadaşla kafa kafaya ver , bir kadın ne kadar değersizleştirebilir kendini rekorlara koşarsınız. Hadi göreyim sizi!
Kız ne dedim ben şimdi deve dedim, gütmek dedim, çapkın dedim, daha ne diyim, anlamadım ki?

Kadını değil, adamı değersizleştirdim. Çapkınlık yapmak saygıdeğer davranışlar arasına mı giriyor. He?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…