- Konu Sahibi ikincielci
-
Düğünü iptal edeceksinizdir diye tahmin ediyorum, normalde böyle yapılır.
Ben hayatında yoktum bunu yaptığındaBir arkadaş daha yazmış, bende yazayım, adamın evlilik kurumuna saygısı yok. Yani birinin evli olması onun sınırları olması anlamına gelir ama adam bunu anlamıyor.
Yanı kendi evliliği için de aynı şey geçerli olacak.
Ayrıca tek aldatma şekli biriyle birlikte olmak değildir ç. Cinsel içerikli başka bir kadınla sohbet etmesini ne olarak görüyorsunuz mesela?
tamam hayatında yoktun ama cinsel içerikli konuşuyolar diyosun o bile çok yanlış aldatma benceBen hayatında yoktum bunu yaptığında
Onun hayatinda olup olmaman onemli degil mizaci karakterinde var bu hos olmayan davranislar..Ben hayatında yoktum bunu yaptığında
Evetsizdemi nişanlınızla birlikte oldunuz evlenmeden
sen ondan vazgeçmezsin anlaşıldı hadi geçmiş olsun sende hata yapmışsın güzelim ya oda seni lafa atar bu işi seninde evlenmeden yaptığın için ailene
Peki sen böyle bir adamı, çocuklarının babası olmaya layık bulacak mısnİnsanlar ne olduğunu bilmeyecek ki nişanlandılar ayrıldılar ne yaşadılarsa diyecek
Kusura bakmayın ben eyleme değil yapan gerçekleştiren kişiye bakarım. Karakter yoksa herkesin altına yatabilme potansiyeli varsa ben o insana saygı duymam. Sevdiği insanla birşeyler yaşamak bana göre bu kalıba girmez önce karşıdaki insanı algılamanızı tavsiye ediyorum ben de. Bilakis insanlar sevdikleriyle herşeyi yaşayabilir bunu ben de yaptım lakin şu dk dan itibaren büyük bir hata olarak görüyorum o ayrı. Kaldı ki ben nişanlımın suçunu hatasını örtbas etmek istemiyorum ya da onu masum görmüyorum adamlık yoksunu bir insan sevmişim kendime bile kızıyorum. Kadın da bir hata yapmış olabilir ama yıllarca vu hatayı sürdürüyorsa kadının kişiliğinde de sorun ararım tabi bu beni ilgilendirmez o konuda haklısınız. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.
benim mi kafam karışık siz mi net değilsiniz anlamadım.Ben hayatında yoktum bunu yaptığında
İlişki yaşadığınız adam bu mu huylu huyundan vazgeçmez evlenince geri dönüşü zor olur böyle bi adamdan hayır beklemeevleneceğim adamla iki yıldır tanışıyoruz sevgili şeklinde birlikteliğimiz oldu ama resmi olarak sevgili olmadık uzun süre. O bu arada çok kişiyle görüşmüş ben çoğunu yakaladım sorguladım hep yalan söylemiş bugün öğreniyorum. Görüşmediğimiz zamanlardaki telefon kayıtlarından bir kızla sabaha kadar mesajlaşmakarını görmüştüm. Ayro barışık çok zaman geçirdiğimiz için istediği gibi yaşamış. Sorgulamıştım sadece sphbet ettik demişti. Şimdi bir aydır nişanlıyız bu evrede ve öncesinde birşeyini yakalamadım ama dün facebooktan bu söz konusu kız mesaj yazdı ve öğrendim ki kızı uyarmış nişanlım okuyor diye. Bu arada bu kadın evli ilkokula giden kızı var başka şehirde. Ben üstüne gittim neden uyarıyorsun neyden kprkuyorsun diye herşeyi itiraf etti birkaç yıl önce bu kadınla birlikte olmuş evliyken üstelik geçenlerdeki sabaha kadar mesajlaşmalar cinsel içerikliymiş.
Şimdi ailem burada yanımızda, onun ailesinin yanına gideceğiz haftasonu ve eylülde düğünümüz var. Ben ne yapacağım biraz akıl verin ne olur
Aslında engelliydi ben engeli kaldırttım şüphelendim çünkü kadın da hemen yazdı bunu görünce. Diğer konularda ne diyeyim bilemiyorum çok çaresiz hissediyorumKadının hala mesaj atabiliyor olması da ilginç değil mi?
Nişan da olmuş, daha neden kestirip atmamış madem bu mesele önceki zamana ait? Yada en azından engelleyip her yerden ulaşmamasını sağlasaymış?
Yedekte tutmuş kadını resmen. İşi düşünce istediği gibi kendini tatmin edebileceğini garanti altına almak istemiş... çirkin şeyler söylememek için biraz da sizin su anki hassasiyetinizi düşünmek icin çaba gösteriyorum ama siz affetmek için çıkış aramakta ısrarcı görünüyorsunuz.
Ailenize anlatmama sebebiniz de bu. Böyle bir şey kabul edilemez ve siz de bunu biliyorsunuz.
Çok haklısınız bende sunu anlamıyorum evlenecek erkeklerin geçmişindeki kişiler sosyal medya hesaplarına yazınca neden bu erkekler direk engellemek yerine açıklama yapmak hissediyor ya nişanlıyken eşimin facesine bi kadın nasılsın diye msj atmış eşimde ben evlendim msj atma bir daha demiş kadında tamam demiş , ama eklide değildi kıyameti kopardım sen direk engellemedin niye açıklama yapyn diye , eşimde arkadaşımın konuştuguydu bana yazıp duruyordu arada bi dedi çok kızdım o gün bugündür de hiç bir sosyal hesabımız yok .Kadının hala mesaj atabiliyor olması da ilginç değil mi?
Nişan da olmuş, daha neden kestirip atmamış madem bu mesele önceki zamana ait? Yada en azından engelleyip her yerden ulaşmamasını sağlasaymış?
Yedekte tutmuş kadını resmen. İşi düşünce istediği gibi kendini tatmin edebileceğini garanti altına almak istemiş... çirkin şeyler söylememek için biraz da sizin su anki hassasiyetinizi düşünmek icin çaba gösteriyorum ama siz affetmek için çıkış aramakta ısrarcı görünüyorsunuz.
Ailenize anlatmama sebebiniz de bu. Böyle bir şey kabul edilemez ve siz de bunu biliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?