• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven sorunu

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.208
133
35
evleneceğim adamla iki yıldır tanışıyoruz sevgili şeklinde birlikteliğimiz oldu ama resmi olarak sevgili olmadık uzun süre. O bu arada çok kişiyle görüşmüş ben çoğunu yakaladım sorguladım hep yalan söylemiş bugün öğreniyorum. Görüşmediğimiz zamanlardaki telefon kayıtlarından bir kızla sabaha kadar mesajlaşmakarını görmüştüm. Ayro barışık çok zaman geçirdiğimiz için istediği gibi yaşamış. Sorgulamıştım sadece sphbet ettik demişti. Şimdi bir aydır nişanlıyız bu evrede ve öncesinde birşeyini yakalamadım ama dün facebooktan bu söz konusu kız mesaj yazdı ve öğrendim ki kızı uyarmış nişanlım okuyor diye. Bu arada bu kadın evli ilkokula giden kızı var başka şehirde. Ben üstüne gittim neden uyarıyorsun neyden kprkuyorsun diye herşeyi itiraf etti birkaç yıl önce bu kadınla birlikte olmuş evliyken üstelik geçenlerdeki sabaha kadar mesajlaşmalar cinsel içerikliymiş.

Şimdi ailem burada yanımızda, onun ailesinin yanına gideceğiz haftasonu ve eylülde düğünümüz var. Ben ne yapacağım biraz akıl verin ne olur

Evliliğe saygısı olmayan bi adamdan ne bekliyorsun? Sana da sizin evliliğinize de saygısı olmayacak. Ayrıl bence yol yakınken sonra evlenip aldatılınca daha zor ve acı verici olur inan bana. Kaç kurtar kendini, pislik herif ne demek evli kadın ya

Evliliğe saygısı olmayan bi adamdan ne bekliyorsun? Sana da sizin evliliğine de saygısı olmayacak. Ayrıl bence yol yakınken sonra evlenip aldatılınca daha zor ve acı verici olur inan bana. Kaç kurtar kendini pislik herif

Tam olarak böyle düşünüyorum

Düğünü iptal edeceksinizdir diye tahmin ediyorum, normalde böyle yapılır.

Ben de bunu düşünüyorum ailem herkes çok üzülecek hayatım tamamen değişecek şehir değiştirmek iş değiştirmek zorundayım ama durmaya içim elvermiyor. Güvendiğim sevdiğim adam bana yalanlar söylemiş bunu bile alabilirim ama evli bir insanla yaşananlaro kaldıramıyorum. Üstelik çok eski zamanlar değil kışın oluyor. En azından dersin ki gençlik cahillik hata yapmış ama 30 yaşında insan!

Ailenize anlatın ve bitirdiğinizi söyleyin.

Hayır sonradan daha zor oluyor, düğün oluyor, çeyizdi mobilyaydı bir sürü masraf... bir de üstüne boşanma süreci.
Kolayı seçin.

Çocuğu olan ve evli olan bir kadınla birliktelik yaşayan nişanlınız için bunu sormanız çok enteresan.
Önce okkalı bi tükür sonra bas k..na tekmeyi.

Ayrılmak iyi bir fikir bence. Sizce?
Evli bir kadınla birlikte olacak kadar midesiz bir adamı eş olarak seçmem kendime.
Kesinlikle. Başka bir erkekle birşeyler yaşayıp gelip senin altına yatıyor. Kusura bakmayın çok öfkeliyim hadsizlik olabilir.

Ailenize anlatın ve bitirdiğinizi söyleyin.

Hayır sonradan daha zor oluyor, düğün oluyor, çeyizdi mobilyaydı bir sürü masraf... bir de üstüne boşanma süreci.
Kolayı seçin.
Mobilya herşey yapıldı hazır ama bunlar düşünülecek şeyler değil. Aynı iş yerindeyiz bir sürü rezillik olacak başka bi şehire gitmem gerekecek

Kesinlikle. Başka bir erkekle birşeyler yaşayıp gelip senin altına yatıyor. Kusura bakmayın çok öfkeliyim hadsizlik olabilir.
Kullandığınız tabir çok kötü..
Sevişmeyi birinin altına yatmak olarak mı görüyorsunuz?
Siz bir süre evlenmeyin bence. Özsaygı açısından.

Ben de bunu düşünüyorum ailem herkes çok üzülecek hayatım tamamen değişecek şehir değiştirmek iş değiştirmek zorundayım ama durmaya içim elvermiyor. Güvendiğim sevdiğim adam bana yalanlar söylemiş bunu bile alabilirim ama evli bir insanla yaşananlaro kaldıramıyorum. Üstelik çok eski zamanlar değil kışın oluyor. En azından dersin ki gençlik cahillik hata yapmış ama 30 yaşında insan!
Aileniz böyle biriyle evlenmenize daha çok üzülür emin olun.

Kullandığınız tabir çok kötü..
Sevişmeyi birinin altına yatmak olarak mı görüyorsunuz?
Siz bir süre evlenmeyin bence. Özsaygı açısından.
Evet kocası olan kocasına saygı duyması gereken birinin yaptığı eyleme bu adı veriyorum ne düşünürseniz düşünün

Ailen şuan üzülsün ilerde daha daha daha çok üzüleceğine.. inan kim ne derse desin umursama senim hayatın milletin dilinden daha kıymetli. O adamın seni aldatma ihtimalini %90 görüyorum çok ciddiyim

Evet kocası olan kocasına saygı duyması gereken birinin yaptığı eyleme bu adı veriyorum ne düşünürseniz düşünün
O onun karakteridir.
Eeh madem, öyle bir eylemi yapan bir kadını da altına alan adamla da evlenip evlenmeyeceğinize karar vermenize yardımcı olmuştur o zaman bu durum. Öyle sanıyorum .

Back
X