- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
evleneceğim adamla iki yıldır tanışıyoruz sevgili şeklinde birlikteliğimiz oldu ama resmi olarak sevgili olmadık uzun süre. O bu arada çok kişiyle görüşmüş ben çoğunu yakaladım sorguladım hep yalan söylemiş bugün öğreniyorum. Görüşmediğimiz zamanlardaki telefon kayıtlarından bir kızla sabaha kadar mesajlaşmakarını görmüştüm. Ayro barışık çok zaman geçirdiğimiz için istediği gibi yaşamış. Sorgulamıştım sadece sphbet ettik demişti. Şimdi bir aydır nişanlıyız bu evrede ve öncesinde birşeyini yakalamadım ama dün facebooktan bu söz konusu kız mesaj yazdı ve öğrendim ki kızı uyarmış nişanlım okuyor diye. Bu arada bu kadın evli ilkokula giden kızı var başka şehirde. Ben üstüne gittim neden uyarıyorsun neyden kprkuyorsun diye herşeyi itiraf etti birkaç yıl önce bu kadınla birlikte olmuş evliyken üstelik geçenlerdeki sabaha kadar mesajlaşmalar cinsel içerikliymiş.
Şimdi ailem burada yanımızda, onun ailesinin yanına gideceğiz haftasonu ve eylülde düğünümüz var. Ben ne yapacağım biraz akıl verin ne olur
Şimdi ailem burada yanımızda, onun ailesinin yanına gideceğiz haftasonu ve eylülde düğünümüz var. Ben ne yapacağım biraz akıl verin ne olur