Bence çok zor canım çözmeniz. Bir süre seni kısıtlamasına izin vermelisin bence , kısıtlasada seni bırakmıyor hala güvenmek istiyor. Bence o bunu hak ediyor. Sonra kendiliğinden düzelir herşey. Sık dişini derim ben. Ama yok yalan söylüyorum zaten çokta sevdiğime emin değilim felan bibi düşüncelerin varsa boşver, hiç birşey senden önemli olamaz .
bizde aynı durumdayız canım aynı şeyleri yaşıyoruz şuanda seninle bu durum benim çok canımı sıkıyor doğru olan bişeyi ona ıspatlamaktan yoruluyorum artık
Kızlar benim 1 buçuk senelik bir ilişkim var bilenler biliyordur.
Aramızdaki tek sorun güven...
O bana hiç güvenmiyor ve hayatımı kısıtlamaya başladı iyice bu durumdandan çok rahatsız oluyorum kaç kere konuştum ama olmadı ilerleyemedik.
Neden güvenmiyor dersenizde aslında haklı... İlişkimizin başından beri 3-4 kere yalan söylemiştim ve onları yakaladı tekrar güvenmeye başladığı anda ben mahvediyorum her şeyi.
En son ayrılığa kadar gittik fakat ben gerçekten bir daha söylemiyceğimi söz verdim bunu hep yapıyosun her defasında söz veriyorsun ve bir daha yapıyorsun diyor biliyorum haklı ama ilişkimize zarar vermek istemiyorum bende artık ama ona bunu inandıramıyorum sürekli güvenmediğini dile getiriyor dışarı çıktığımda sürekli arıyor beni kısıtlamaya başladı bu durumda beni bunaltıyor.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz gerçekten artık çözemiyceğimizi düşünmeye başladım.
Madem size güvenmiyor o halse sizi biraksin, birine sürekli güven ispatlamak zorunda kalmak
stresli is. Birgün evlendiginizde ne olacak? Yaninizda es kaza bir adam görse ahanda yakaladim diyecek,
nede olsa size güvenmiyor. Sonra ayikla pirincin tasini.
Sizde artik yalan söylemeyin, bilirsiniz yalancinin birgün "gercekten" evi yanmis
kimse inanmamis.
canım benim gerçekten yaşadığın durumu bende yaşadımyalan söylemiştim ama ilişkimizi zedeleyecek birşey değildi sadece korkumda ona yalan söylemek zorunda kaldım kötür bişryde değildi hani neden yalan söylediğimi hala daha anlamış değilim ama o beni çok korkuttu gözümü kızıyordu herşeye tepki gösteriyordu bende yalan söyledim yakalandım 3 gün inkar ettim sonrasında baktım olucak gibi değil itiraf ettim fakat o bana güvenmedi ama yinede beni bırakmadı ama sürekli kavga ettik yalan söylediğimi hala düşünmesi yüzünden madem ben yalancıyım o zaman benim gibi birini bırak demiştim madem ben böyle biriyim beni demekki istemiyosun bırak beni dedim ama bırakamadı seviyorum seni dedi şuan 1 buçuk yılı çok az geçti ilşkimiz fakat bana geçenlerde sana güveniyorum inanıyorum fakat birtürlü aklımdan yalanı atamıyorum diyor mesela diyor bi yere gidiyosun acaba yalan mı söylüyrsun işte telefonuna normal arkadaşlık kurduğun erkek arkadaşların msj atıyormu yok işte face inden kimler arkadaşlık isteği gönderiyor acaba beni engelledimi görmemi falan gibi bi sürü şeyler geçiyo aklımdan ve ben çözüm bulamıyorum dedi napıcam ben böyle dedi bende ben sana yanlış birşey yapmıyorum ki dedim herşeyimi hep biliyr söylüyorum çünkü hakettim ona yalan söyledim ancak sana şöyle söyliyeyim o yalanlar atılmıyor akıldan canım benim ben şuan birlkteyim daha hala seviyorum onu çok ama bazen canımı yakıyor biliyor musun çünkü hep böyle diken üzerinde oluyosun hayatın sanki onun elinde aman kızmasın aman şöyle olmasın diye düşünmekten insan harap oluyor ne bitirmeye cesaretim var nede böyle nereye kadar sonuna kadar gidicek diye bir umudum bunu onunla paylaşabbilsem derdimi anlatsam ne ala ama gel gör ki erkek arkadaşım şu normal olarak anlattığım şeyleri bile tersinden anlayacak biri anlatsam biliyorum ki kavga gürültü ve yine bana üzüntü keder:'(
anlattıgınıza gore sevgılınızın sıze guvenmemesı cok normal .
cunku kendınız belırtmıssınız ; hersey guzel olacakken mahveddıgınızı ,soz verıp de tekrar yalan soyleyıp
yakalandıgınızı belırtmıssınız .sevgılınız de halıye paranoyaklasmıs .
bence ondan suan da sızı anlamasını guvenmesını beklemek yerıne ,sız davranıslarınıza cekı duzen vererek
kendınızı farkettırın derım.eger sız sevgılınıze guvenmıyor olsaydınız ,ve sızın yaptıklarınızı sevgılınız yapıyor olsaydı emınım kı
herkes ayrıl hıc cekme o adamı ,guven sarsıldı mı bır daha olmaz dıye yorum yapacaklarından emınım buna ben de dahılım
kadın dayanısması bu olsa gerek
bırazcık empatı kur canım ,onun sana suan da guvenmemesı normal.
Aynen benimde söylediğim yalanlar çok saçma şeylerdi hala neden söylediğimi anlamış değilim ama yaptığım gerçekten kötü bişeydi.
Erkek arkadaşlarımızda aynı sanırım mesela dedimki geçen adam akıllı konuşalım bi bu konuyu oda tamam dedi yüz yüze konuştuk ama ben ne dersem diyim sevgilim hep yanlış anlıyor aslında yanlış anlaşılcak bişey bile yok ama onları bile yalan zannediyor.
Ben çok dışarı çıkan biri bile değilim evde olunca bi sorun yok dışarı çıktığımda kısıtlamaya başlıyor.
anladım canım işte işler birkere karıştığı zaman heleki güven konusunda sürekli başa kalkıyorlar hani haksızda değiller ama bir insanın hatasını sürekli yüzüne vurmak sürekli bununla yargılamak bir süre sonra artık karşıdakininda sabrı kalmıyor ve büyük bir tartışmaya dönüşüyor malesef...keşke yalan söylemeseydik diyemiyorum çünkü artık geçti keşke geri getirmiyor şunu diyebiliyorum ne olursan ol yalan söyleme seni terkedicek bile olsa yalan söylme sen kendinsin kendinden farklı birşeyi söyleme ona ister sevsin ister sevmesin birdaha bu hatayı yapma canım söyleme eğerki güvenmiyorsada hala madem güvenmiyorsun bırak beni ozaman de hani ben kötü olmanızı istemem ama kendisi ayrılamıyordur belkide bunu demeni bekliyordur bilemiyorum canım
Ayrılmak istediğini sanmıyorum zaten öyle bi niyeti olsa kendisi bitirir bana bırakmaz sanırım biraz zamana bırakmak lazım...
evet canım zamana bırakmak en iyisi belki senin onu ne kadar sevdiğini ona güven vermeye çalıştığını düzeldiğini görür ve unutr belkide zamanla...
olay çok basit.şöyle yapacaksınız ; önce bi empati kurun bakalım karşı taraf aynı şekilde defalarca size yalan söylemiş olsa ? napardınız, yerden yere vururdunuz belki ilişkinize son verirdiniz.
peki herşey yolundayken neden tekrar yalan söylüyorsunuz? bence ilişkinizin sonunu kendi ellerinizle hazırlamışsınız.
hazır ayrılık olmuşken siz biraz oturup düşünün hatalarımın telafisi var mı varsa nasıl diye.ona göre ilişkiniz tekrar başlayacaksa hatalarınızdan arınmış olarak sağlıklı bir şekilde başlasın.hakkınızda hayırlısı olsun.
İlişkide en önemli şey güven aslında fakat bunu baştan beri çözemedik ben mahvettim...
Güvenmek istiyorum sana ama güvenemiyorum aklıma söylediğin yalanlar geliyor diyor.
Zamanla bu sorunu çözmek istiyorum bir daha asla yalan söylemiycem sadece oda buna inansın istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?