Güvenemiyorum..

ondan gitmek istemiyorum evet sürünsün benm için neler yapabileceğini görüyüm istiyorum ama bana göre ilişki bir kez biter bunu sineye çektim dedim ben ona içim kan ağlasada susucam beklicem yeni birşeyi olursa sonsuza kadar gidicem ondan bütün hayallerim benim onunlaydı dediğin gibi sonsuz bir güvenim vardı herşy bitse bile o beni seviyo derdim o kadar inandırmıştı beni hala hergün ağlıyorum pişmandır bunuda biliyorum ama unutamam bnuda biliyorum zamana bırakıp baksammı diyorum gidişatına olayların seyrine göre bende hareket etsem diyorum..

kalbin ne diyorsa onu yap .. keşke deme.. yada pişman olma .. ne istiyorsan yap .. ama durum budur benim gözümde. ne kadar sevsem de bir daha güvenemem ben açıkcası .. yine de sen bilirsin ..

artık ağzıyla kuş tutsa güvenemezsin, güven gitti bi kere, daha o ilişkiden hayır bekeleme... o kıymetlisine gitsin, senin muhakkak karşına sana kıymet veren biri çıkacaktır, daha o kadar küçüksün ki, dünya iyi insnlarla dolu, böyle yalancı, ikiyüzlü, gizli işler peşinde koşan düşmanımın başına vermesin denilecek karaktersizlikte bir adamla işin olmasın...

bırak onu ve hayatını yaşa sana zarardan başka hiçbir şey vermeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…