• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Güvenilir Bir Bebek Bakıcısı..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
dogru soyluyorsun herseyden once zaten enneler kendı evlerınde bakılmasını tercıh eder daha guvende hısseder vs. hem bu sankı sey gibi oluyor cocuk benım evımde olsun ben de bıyandan ev ıslerımı hallederım kaldıkı cocuga bakan bayanlardan cogu anne evde yemek ya da etrafın duzenını de saglamasını beklıyor, degıl kendı evınde bakmak. sonucta enneler ısten eve geldıgınde evbiraz duzenlıolsun kızaman kaznaayım dıyrolar haklı olarak.

arkadaslar iyi soylüyorsunuz fakat söylede bakalım bence arztalep meselesı oluyor

Ben 36 yaşında başarılı öz güven sahibi 4 çocuk annesiyim. Nilüfer Demirci mahallesinde oturuyorum. Evim çocuk ve ya yaşlı bakımına müsait. Hem çocuk bakımında hemde yaşlı (yatalak-alzheimer) bakımında bilgi ve tecrübe sahibiyim. Çocuklarımın okul saatleri ve 3 yaşında bir kızım olmasından dolayı dışarıda bir işte çalışmam mümkün gözükmüyor. Evinde çocuk yada yaşlı bakmak isteyenlerinde bir çoğunun durumlarının benimki ile aynı olduğunu düşünüyorum. Dışarı el işi yapmayı denedim ama çok vakit harcayıp az para alıyorsunuz ve çocuklarınızla ilgilenecek vaktiniz çok daralıyor. Özellikle 3 yaşındaki kızım evde benimle birlikte olduğundan can sıkıntısından(evde televizyon yok ama bilgisayar başındada kalsın istemiyorum.) ne yapacağını şaşırıyor. Kendi evimde huzurlu bir şekilde kızımla birlikte eğitip oynatabileceğim çocuğa bakmak yada evde kendi ninemiz gibi bir yaşlıya bakmak daha mantıklı geliyor.

slm ben bakıcıyım ist beykozda oturuyorum bana yakın oturanlar varsa evimde çocuguna bakarım 2 kızım var 28 yaşındayım ilgilenenler msj atsınlar tşkler

eski bir konu belki ama yine de yazaım istedim.

Bursa da özlüce civarında oturan bakıcı arıyorum kızım için ilgilenenler veya tavsiye vermek isteyenler bana ulaşabilirler.

Bakıcıya ihtiyaç olmaz olur mu, eşim de ben de çalışınca mecburen ihtiyaç duyuyoruz tabi ki. O yüzden geçen sene bulduk kızım için, çok da memnunuz. tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 30 yaşındayım, evliyim, bir çocuk annesiyim. Sigara kullanmıyorum. Ankara da güvenilir bir çocuk bakıcısı, yardımcı ihtiyacı aileler bana ulaşabilirsiniz.

Back
X