- 10 Nisan 2014
- 43.019
- 114.829
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
öyle olmuyor başka şehre gönderilip yapılıyor bakımı diye biliyorum benAcelem var hemen almam lazım deyin başında bekleyin güvenmiyorsanız.
Alt tarafı temizleyecek parlatacak bilgisayar mı bu teknik servise gönderilsin?öyle olmuyor başka şehre gönderilip yapılıyor bakımı diye biliyorum ben
garantisi için zen e yaptırmak lazım .altın kısmında kavlamalar yıpranmalar fazla .öyle basit bakımı yok kiAlt tarafı temizleyecek parlatacak bilgisayar mı bu teknik servise gönderilsin?
Güvendiğiniz bir kuyumcuya taşları incelettirin yüzükleri verip geri aldıktan sonra tekrar incelettirin madem.
ilk aldığımda bir arkadaşın tanıdığı uzmana baktırmıştım.Şimdi o kişiye ulaşamam .Başka tanıdığım da yok anlayanAldığınız yere bırakacakmışsınız. Bir risk olacak olsa baştan pırlanta değil başka bir taş koyup sizi kandırmazlar mıydı?
Yatacak yerin yok, alemsinAlt tarafı temizleyecek parlatacak bilgisayar mı bu teknik servise gönderilsin?
Güvendiğiniz bir kuyumcuya taşları incelettirin yüzükleri verip geri aldıktan sonra tekrar incelettirin madem.
1 saate yapılır sa çok iyi ama daraltma için bırakmak istemiştim istanbula gidecek 1 hafta sonra alırsınız dedıkleri için vazgecmıştımCanım benim pırlanta yüzüğümde zen. Bende bakım in Zen'e gittmM e g g 'nın dediği çok doğru, teknik servis değil ki, arkada makinada yapıyor. 1 saat bile sürmüyor almanız :) kurumsal firma , taşı neden değiştirsin, değiştirecek olsa sahte taş satar en baştan zaten.
eğlenceli yorumlar da kabulümdür arkadaşlarYatacak yerin yok, alemsinoturup yorumlarını okuyorum
Yapılıyor canım, hiç sıkma canını. Bu tarz işleri zen çok hızlı yapıyor. Eşim evlenme teklifi ederken oradan almış pırlantayı, hala ilk günkü gibi. Hemen ilgileniyorlar, tertemiz. Merak etme :)1 saate yapılır sa çok iyi ama daraltma için bırakmak istemiştim istanbula gidecek 1 hafta sonra alırsınız dedıkleri için vazgecmıştım
ok yardımın için teşekkurlerYapılıyor canım, hiç sıkma canını. Bu tarz işleri zen çok hızlı yapıyor. Eşim evlenme teklifi ederken oradan almış pırlantayı, hala ilk günkü gibi. Hemen ilgileniyorlar, tertemiz. Merak etme :)
Yatacak yerin yok, alemsinoturup yorumlarını okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?