- Emoji Skoru
- 10.475
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Tabii kiiyi bişi mi dedin karın ağrısından yatamıyorum valla
Kapatılır canım da acele etmesen çünkü konu dışı konuştuk ban yemeyekkonum kapatılabilir mi acaba .Sorumun cevabını aldım da.herkese iyi gecelerr
Bazen ücret alınmıyor canım, duruma göre değişiyor aslında. Deformasyon durumunda değişiyor anlayacağın... Tanıdık yerler ücretsiz yapıyor misal.pırlantaların karat ve taş özelliği yazan kartları olur. sonra bakım yaptırdığınıza dair belge alın. eğer bir sıkıntı oluşursa kanıt gösterirsiniz.
bu arada bakım ne kadar tutuyor fiyat olarak aşağı yukarı?
Bazen ücret alınmıyor canım, duruma göre değişiyor aslında. Deformasyon durumunda değişiyor anlayacağın... Tanıdık yerler ücretsiz yapıyor misal.
Zen 6 ayda bir ücretsiz bakım yapıyor altı ayda bir yapılmasını da öneriyor sürekli kullanıyorsanız.pırlantaların karat ve taş özelliği yazan kartları olur. sonra bakım yaptırdığınıza dair belge alın. eğer bir sıkıntı oluşursa kanıt gösterirsiniz.
bu arada bakım ne kadar tutuyor fiyat olarak aşağı yukarı?
Zen 6 ayda bir ücretsiz bakım yapıyor altı ayda bir yapılmasını da öneriyor sürekli kullanıyorsanız.
Evet sertifikayla gittiğiniz taktirde yapıyor kendi ürünlerinia bilmiyordum herhangi bir bayisi yapıyor değil mi