Ortada suçlu yok aslında, yanlış davranma, iletim eksikliği var.
Neden kadın komuşuna veriyor parayı yatırması için, kendi yatırmıyor ?
Ortada suçlu yok aslında, yanlış davranma, iletim eksikliği var.
Neden kadın komuşuna veriyor parayı yatırması için, kendi yatırmıyor ?
kadın suçlu değil kesinlikle,adam maşallah bir kaç yıla kadar iyi dolandırıcı olur.arkadaşına söyle kesinlikle ama kesinlikle bir daha eşi ya da herhangi biri için asla kredi çekmesin ya da borç almasın,ödenecek para varsa eşi halletsin.benim de vukuatlarım oldu bu şekilde,insanlık namına yardım etmek için eski nişanlıma kredi çekmiştim ama tek kuruş ödemedi beni eşime dostuma rezil etti şimdi mahkemeliğiz o hay.....sizle.valla benden dost tavsiyesi kardeşler kim olursa olsun babanız da dahil kimse için kredi çekmeyin,borç almayın.bencil olun kendinizi düşünün.sonunda sizin canınız yanıyor.
kadın suçlu değil kesinlikle,adam maşallah bir kaç yıla kadar iyi dolandırıcı olur.arkadaşına söyle kesinlikle ama kesinlikle bir daha eşi ya da herhangi biri için asla kredi çekmesin ya da borç almasın,ödenecek para varsa eşi halletsin.benim de vukuatlarım oldu bu şekilde,insanlık namına yardım etmek için eski nişanlıma kredi çekmiştim ama tek kuruş ödemedi beni eşime dostuma rezil etti şimdi mahkemeliğiz o hay.....sizle.valla benden dost tavsiyesi kardeşler kim olursa olsun babanız da dahil kimse için kredi çekmeyin,borç almayın.bencil olun kendinizi düşünün.sonunda sizin canınız yanıyor.
kadın konuşmaya çalışıyor,kocası ben ne dersem o diyor.kadın önceden vermiş yatırmamış bankaya onu başka yere harcamış nere harcadıgını da söylemiyor kadın çıldırıyor....
Evet yani, neden kendisi yatırmıyor ki?
Bir de kadın "evet sana güvenmiyorum" diyebilir. Adam böyle bir şey için sitem edemez. Çünkü bir defa güveni sarsan kendisi. Bi dönüp kendine baksın.
bakmıyor işte adam kendine,suçlu kendisi ama hep dışarda arıyor suçluyu.....şaşırtmış durumda
O da suçunu biliyordur da bastırmaya çalışıyor. Aklınca bu hareketlerle üste çıkacak. Kadın hiç üstüne gitmesin, itiraf ettirmeye çalışmasın. Etmez çünkü. Kadın bundan sonrasına baksın. Parasına sahip çıksın. Kimseye vermesin, kendisi ödesin. Sakın kimseye vermesin, kocasına bile, asla.[/QUTE]
vermez artık kocasına güven bitti diyor... güvenmiyor onun borçlarını ödüyor,zaten işte yoruluyor eve gidince kafa dinlemek istiyor.kocası bu konuları açıp canını sıkıyor kadının.
güvenmeyen mi suçlu, güven vermeyen mi?
neden bu kadar çok borç var onu merak ettim klasik geçim sıkıntısı mı yoksa adam mı har vurup harman savuruyor?
adam borçların nedenini açıklamamış kadına borçlarım var kredi çekelim demiş.ama bildigi kadarıyla ganyan yarışı oynuyor büyük sıkıntı burdan aslında bırakmıyor. bıraktım diyor ama gidip yine oynadıgını söylüyor arkadaşım.ilk zamanlarda düzelir inşallah dedim ama bende artık inancım kalmadı düzelmez bu .
Aynen, katlıyorum. Kredi de çekmeyin, yüksek miktarda borç da vermeyin. Sakın sakın.. Borç verseniz bile en yakınınız dahi olsa senet yapın. Yoksa kesin zararlı çıkıyorsunuz.
Malım seni vereyim de mi kötü olayım? Vermeyeyim de mi kötü olayım? demişler. Her halükarda siz kötü oluyorsunuz. Özellikle de söz konusu akrabanız ise..
evet canım bende öyle dedim ama evliliğinin 3 senelerinde istemiş neden oldugunu bile söylememiş şimdi de ödemeye ugraşıyor kadın...evliliğini bıtırmemek için çekmiş.bide hala konuşuyor neden bana vermiyorsun parayı ben ödeyim diyor çıkmaza giriyor.ne yapacagını şaşırmış durumda bundan sonra çekmez herhalde
ah ah bu söz öyle doğru ki,canım ben o zaman allah akıl verdi de senet yaptım,şimdi uğraşıyorum o parayı almak için,bırak parayı çalışır ödersin ama yıpranmalar? ben çevremden borç aldım da ödedim yoksa icralık oluyodum,insanlık yapayım iyilik yapayım dedim ama en yakınlarıma bile mahçup oldum başkalarının iiyiliği için değer miydi? aldatıldığımla kaldım bi de
düzeleceğini ben de sanmam. çocukları var mıydı?
inşallah sende borçlarını ödersin artık kimseye güven kalmadı ki.başkasının dertleri seni buluyor krediyi sen çektiğin için onunda hiç umrunda değil. ALLAH yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?