- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ben de okudum yazılanları ve takipteyim ama hani şu yaptığımız çok yanlış ben d eyapıyorum ama erkekler yemiyor, biz mesela ya olur mu öyle şey tabi ki bitemez desin diye, iyi bitsin bu kadar bastse diyoruz ve onlar ee bitsin madem diyor. Neden sanki bu sefer bitmesini ilk ağza alan biz oluyoruz gibi...
Şu an ben de askerdeki yarimle neler nelerr yaşıyorum ve ben de bekleme safhasındayım, konular farklı ama yzcaktım yazmıcaktım rest çeken benim kısmı aynı..ve yazmadı da aramadı da ben de yazmadım ve duramam diye kendi kendime yemin ettim yazmıcam aramıcam ve napcak diye bekliycem her şey onun elinde.
bence gereksiz gururlar yerine yazdığın iyi olmuş dozunda yapcak bi şey yok, karşındakini tanıyıp rest çekmesen iyiymiş ama madem çektin bence iyi ki mesaj atmışsın, ama artık yazma arama..bekle biraz beraberce bekleyelim bakalım napcak, kolay bitemez bi ilişki merak etme ama o denli sadıkken de sakın kendini kanıtlamaya çalışma. Güvenmek zorundasın de ya ve küfretmiceksin deme de küfredince beni ne kadar üzüp kırdığını biliyo musun de ne biliyim farklı söyle yani..
Kesinlikle çok haklısın ama erkeklerle aynı kafaya sahip değiliz ne yazıkki..onlar bize göre daha umursamaz görünüp bazen sinirden deliye dönüyorlar, ama güven çok ciddi bi problem, umarım hepsi farklı şehirlerdesiniz diyedir, ve biraraya gelince biter gider sorunlar umarım...
Not: Ben de şu an çok sağlıklı düşünecek durumda değilim, yazdıklarımı dikkate almazsan kızmam :)
ben anlamıyorum susuyorum ezildikçe eziliyorum kendi hayatımdan kendimden gururumdan ödün veriyorum konuşuyorum karşılık veriyorum ters tepiyor erkeklere.ben ne yapacağımı bilmiyorum artık ya.ben ilişki yürütemiyorum sanırım..ne kadar zor ya..yaşlandım sanki artık ciddi anlamda..ne gücüm kaldı savaşmaya ne bişey..sadece anlayış sevgi güven ve saygı istediğim..ama elimde olan yalancılıkla suçlanma küfürler,bitsin demeler ve uzaklık..hep uzak olmaız uzak şehirler..ben çok yoruldum kızlaryastığım ıslana ıslana uyucam bu gecede allah bana doğru yolu göstersin şu çektiklerime bi çare olsun istiyorum..bir ışık bir yol bir şeye ihtiyacım var benim..baştan yazmak istiyorum bu ilişkiyi ama onada gücüm yok bi mucize olsun evlenip kurtulalım şu saçmalıklardan ya da hayırlı değilsek ayrılalım cidden..
Ayrıca peşinden ben koşuyorum diye düşünme sen sadece biz "biz" olabiliyo muyuz diye düşün, yani zamanında senin peşinden koşmuş ki bi ilişkiye başlamışsınız, ikiniz de devam etmesini istemişsiniz ki devam etmiş ama şu an bitti demesinin sebebi emin ol ki bitmesini istemesi değil, sırf o saçma erkek inadı, baa rest çekemez kafası..o an senin duygusallığını düşünecek beyin hücrelerinin yerini erkeklik hormonu kaplamıştır, ayrılırsak nolur diye bile düşünmeden atılmış bi mesajdır, ya da belki de o da senin bitmesin demeni bekleyerek attı ki yeni bi mesaj attın ama daha fazlasını yapamazsın otur sakinleş ve benm gibi geçmesini bekle :)
olur mu ciddiye almamak vakit ayırıp okuduğun için çok teşekkür ederim sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor yoksa delirmiştim eminim..tmm bekleyelim beraber o zmn..bende dozunda yazdım diye düşünüyorum..bence bitmedi diye düşünüyorum ne bilim cidden bu kadar kolay değil diyorum.sabah olsun hayrolsun artık.konumu takip et bana fikir ver cnm olur mu?
yarına kadar bi cvp gelmezse bence son bi konuşalım de. ister telfnda ister 2hafta sonra ama konuşun mutlaka. hem seni górünce yumuşar farklı şehirlerde yaşamak çok zor. bu arada benimki paranoyaktı 2sene sabrettim artk güveniyo aştık çok şükür ama bu sefer bende başladı o manyak tavırlar :) sevgilin açısndan düşündgmde yaptgı hiç hoş degl ama bende kötü düşünüyorm geç cvp werdgnde, ve küs oldgmzda ondan haber alamadgm her saat daha çok sinir oluyorm ve kötü düşünüyorum onun için çok uzamaz inş. bir an önce konuşun
hiç adetim olmayan bir şekilde bekliyorum..eminim o da şaşırıyor belki iyice şüpheye düşüyor bu yüzden ama bekliyorum son soruyu ben sordum.o da sakinleşsin bende üstüne atlamış olmayım bitti dedi diye şimdi hemen sabah olsun emin değilim bise yazabilirim valla ama yazmamaya çalışıyorum.iyi mi yapıyorum yoksa aleyhime mi bu yazmamak aramamak bilmiyorum..
En son sen mesaj attın beklemelisin..
bence bi ilişki öyle kolayca bitemez, yani mesaj atmadın akşam diye bitcekse de bırak bitsin yaa amann dicem ama kendim de inanmıcam
gördüğün gibi ben de artık kendi kendime savaşıp dalga geçer oldum bazı şeylerle, cidden insan çok yıpranıyo bi yerden sonra..o kadar zor geliyo ama o şu an belki de rahatça uyuyor, benim Zafer gibi...sen de uyumalısın ben de uyuycaz da, güçlü durcaz, gerektiğinde alttan alcaz ama gerekmiyosa da ezdirmicez kendimizi..
Şu an bekle ama arkadaşın da dediği gibi yarın yüzyüze konuşalım bitcekse de öyle bitsin dersin zaten yine bitmicektir....ya bu konular elbet aşılcak herkes bu aşamalardan geçiyo da işte nası geçiyo ne sancılar çekiliyo bi yaşayan biliyo..
çok haklısın güçlü olmalıyız yeri gelince susup yeri gelince tavrımızı koymalıyız.ah bunu bi yapabilsem zaten sorun olmıcaktan..umarım yarın yazar bişeyler.yazmazsada skype a çağırırım gelir mi birşey der mi bilemem.ama önce beklerim öğlene kadar falan..belkide uyuyır belkide dışarda arkadaşlarıyla hiçbirşey bilmiyorum..ben butun gun işteydim deli gibi yoruldum ve artık uyumam gerek başım zonkluyor artık..lütfen hiçbiriniz yalnız bırakmayın beni yazın bişeyler olur mu..çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız..
napıcam ne dicemki sabahgözlerim doldu bilee allah kahretsin neden bu kadar zor herşey keşke rest çekmeseydim nefret eder böyle artistliklerden napıcam ben şimdi ya ya silerse faceden beni ciddi mi şimdi çok korkuyorum aptal durumuna düştüm resmen yine yanlış yaptım yaaa
bir erkeğin bir kıza güvenmemesi, "sen başkalarıyla kırıştırabilirsin potansiyelin var" demesidir kısaca.. bu söylediklerini nasıl kabullenebilirsiniz, hiç mi "bana nasıl böyle şeyler söylersin ben o tip bir kız mıyım, bana sevdiğin kıza bunları nasıl yakıştırırsın?" diye sormadınız. tüm mesele bu aslında.. onun sizi nasıl bir kız olarak gördüğü.. bana güvenmeyen, bana potansiyel onu aldatabilecek bir kız gözüyle bakan biriyle asla birlikte olamam ben.. kimse de olmamalı bence.. kendinizi önemseyin biraz, özel olduğunuzu kabullenin, oturup düşünün bu sözleri hakeden bir insan mısınız?
Onun haksız olduğunu biliyosun ama sen üzülüyosun
Burda kalbi kırılan sensin ama sinirden söylemiştir bu kadar kolay bitemez diyosun.
Neden hep onu savunuyosun ki. Madem sürekli böyle acıtsada bitmesi iyi olmuş bence
Düşünüyorum insan sevdiğine bırak küfürü nasıl kırıcak laf söyler ki ? :26:
Sürekli yok onlaydın yook kimlen konuştuysan konuşmaya devam et demesi hoşuna mı gidiyor.böyle hayat geçer mi bi düşün :26:
Gerçekten aşk sevgi bi yere kadar.. bi ilişkiyi devam ettiren en önemli şeylerden saygı sevgi ve güveen
Size güvenmeyen saygısı olmayan bir insanla çok bile vakit geçirmişsiniz
Ben güvenmediğim birine sevgilim diyemem şahsen
düzelcek inş.canım dua et kalpleri yumuşatan evirip çeviren Allahtır onun kalbini de yumuşatır sana cevirir tekrardan inş. bu arada cvp wermezse ararsın son kez konuşmak için aradım dersin gurursuzluk olmaz. şu olayı bi atlatın sonra zamanı geldgnde burnundan getirirsn bu yaptklarını :) herşey gûzel olçak uyu dinlen :)
bir erkeğin bir kıza güvenmemesi, "sen başkalarıyla kırıştırabilirsin potansiyelin var" demesidir kısaca.. bu söylediklerini nasıl kabullenebilirsiniz, hiç mi "bana nasıl böyle şeyler söylersin ben o tip bir kız mıyım, bana sevdiğin kıza bunları nasıl yakıştırırsın?" diye sormadınız. tüm mesele bu aslında.. onun sizi nasıl bir kız olarak gördüğü.. bana güvenmeyen, bana potansiyel onu aldatabilecek bir kız gözüyle bakan biriyle asla birlikte olamam ben.. kimse de olmamalı bence.. kendinizi önemseyin biraz, özel olduğunuzu kabullenin, oturup düşünün bu sözleri hakeden bir insan mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?