- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 123
peki sence gerçekten ne yapmalıyım?ne yazmalıyım?bir aptallık daha etmek istemiyorumbiraz gurur yapim dedim bitti dedi ya iyice aptal durumuna düşcem resmen
şimdi şöyle mi yazayım;
bir kerede senin ilk adımı atmanı istedim sessiz kalıp hatanı anlamanı istedim bitmesin demeni istedim..
şimdi şöyle mi yazayım;
bir kerede senin ilk adımı atmanı istedim sessiz kalıp hatanı anlamanı istedim bitmesin demeni istedim..
ya şimdi sensiz nefes alamam falan yazarsam iyice havalanmaz mıbi ılımlı cvp verse yumuşatıcam havayı aslında artık öncelikle yukardaki cümleyi yazim mı
şöyle yazdım;
''bi kerede senin ilk adım atmanı istedim hatanı anla bi durup düşün artık olanları istedim ondan öyle yazdım.bitmesin lafını duymak istedim..ama sinirli oldğun için aniden cvp verdinde bu kadar kolay bişey mi yaşadık gerçekten biz?''
ne bilim daha iyisini yediremedim gururuma işte
sen bilirsin canım beklicez bakalımm
facebook u bu kadar ciddileştirme ordan silince bittimi oluyor asıl saçma olan bu böle düşüme
ay bende geldm :) merakla bekliyorm cvbı. inşallah düzelir canım ama kendi yazdgn daha iyi olmuş gururu hepten bırakma topu ona at demekki sevmemişsin bahane aramışsın vs. ben öyle hissediyorum bóyle bi durumda ya sevmiyo bahane arıyo ya da sinirine geldi
okurken yazılanları inş. biter yazmamıştır dedim ama geç kalmışım yazmışsınmadem bitti son bi konuşalım o zaman de. mümkünse yüzyüze konusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?