bunu yapmamın sebebi msjları baştan okudum ve gerçekten önce duymadım demişim sonra yetişemedim demişim.bu çocuk beni 1 ay oldu görmedi zaten işimden huylanıyor ve beni kıskanıyor bende böyle çelişkili konuşunca sinirlenmiş.ve ben o gün çemkirerek cvp vermişim biraz sakin kafayla baştan okudum msjlarımızı ilk güvenmiyosanda ayrıl diyende benmişim ne bilim ya hatırlamıyordum.demek bende sinirlenmişim o zmn..kesinlikle çok yanlış davranışları ama bende azcık gaza getirmişim açıkcası bunu farkettim.konuşma tarzım sallamaz tavırlarım yangına körük olmuş..o facesini kapattı ben kapatmıcam fotografımızda orda kalsın..aramıcamda..persembe gunu kız kardesinin dogum gunu yurtdısında kız onun dogum gununu kutlıcam..içimden geldiği gibi davrancam ya..özledim..keşke arasa..
Ne güzel işte sen sakin kafayla düşününce kendi yanlışını görmüşsün oda görür umarım.Aynen içinden geldiği gibi davran bana kolay kolay bitirceksiniz gibi gelmedi.Tamamen bitirmek isteseydi zaten ilk o ilişki yazısını fotoları filan silerdi eli gitmemiş belli.
sende hala kaldırmadık diyordun dün cnm ilişki durumunuzu falan barıştınız mı?bu arada yorumların için yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ederim
Ne demek canım benimde sıkıntım seninkiylen aşağı yukarı aynı banada iyi geliyor buraya yazmak :)
Yok kaldırmadık hala facese girmiş oyun filan oynamış ama hala kaldırmamış bende hiç girmemiş gibi yapıyorum :)
Bende bitsin istemiyorum hiç ikimizinde hatası var keşke anlasa filan diyorum ama pek kendi kendime umutlanmakta istemiyorum
bende umutlanmak istemiyorum bir ışık bekliyorum birşey bir adım ama suçlamada sorgulamadan sadece özlediği için bir adım atsın diyorum gerisini hallederiz diyorum..bilmiyorum belkide yanılıyorum
bende umutlanmak istemiyorum bir ışık bekliyorum birşey bir adım ama suçlamada sorgulamadan sadece özlediği için bir adım atsın diyorum gerisini hallederiz diyorum..bilmiyorum belkide yanılıyorum
ozelelifcimm yanlış yoldasın yanlışşşşşş tüm konunu okudum hatta en başındada sana msj yazmıştı bu adam hasta diye.sana inanamıyrumya nasıl sana küfür etmesine izin verirsin ? nefret ediyorum böle krlardanya küfür ne demek insan sevdıgıne küfür etmezki kırılmasından korkar pardon ama körü körüne bakıyorsun sen hayatına bence sen bu kadarmı degersizsin küfürleri yiyip güvensizlik duyulucak bir kadınmısın ? kendını dahada alcatmak içinmi beklıyorsun yani pardon ama senınde bence ruh halin iyi gibi gelmedi bana çok saglıklı düşünmedigin açık silkelen ve kendıne gel tatlım bu adamın hangi meziyeti için onunlasın bi dur düşün ne kadar kibar erkekler varya bir dedigini iki etmeyen tatlı dilli adabı yerinde sen hem kendını ezdirmişsin + birde kendini suçlıyosun zavalılar gibi neden işte erkeklerin böle havalanmalarını saglıyosunuz ben böle bir adamı kusura bakma ama kapıya dahi bağlamam bence sen sevin kurtultuguna bide üstüne para ver valla :) ilerde bu adamdan ne kocaaa nede baba olur şimdi geç aynanın karşısına ben napıyorum de o kim de bana yakıştımı de kendıne bir söz ver ve arkanı dön hayatına yoluna bak o sana dönsede sen asıl ona dönme yazık edersin kendıne çok degıl varya evlensen 1 ay içinde gene konu açarsın pişmanım yardım diye bu kadar kör olmayın kızlarya ben çok üzülüyorum böyle kadınları görünce siz onun degil o sizin köleniz olsun
aydebuzz :)) dışarıdan baknca mantıklı olan belki dedign gibidir ama işin içindeyken öyle düşünemiyosn duygular mantıgı susturuyo, bi de büyük konuşma canım ya başa geliyo malesefsevgili konu sahibesi elifcim var mı bi gelişme nasılsın?
inan dediklerine katılıyorum ama şunu söylemem gerek ben erkek arkadaşım dışında hiçkimseye böyle olmadım yani hiçkimse için böyle üzülmedim.onsuzluk bana çok zor geliyor evet kırıyor beni ama şunu unutmamak gerek seviyorum çok seviyorum.kesinlikle haksız ve bu davranışların onda birini karşımdayken yapmıyor ve dünyanın en tatlı insanı.ya inanınki öyle..birçok kız arkadaşım bana bakışını bile kıskanır,sohbeti iyi niyeti,yardım severliği..ben biliyorum kıskançlığından o şehirdeki yalnızlığından böyle deliye dönüyor.aylardır o şehirde ailesinden benden uzak zor bi eğitimde..tabiki burnunu sürtmem gerek bunuda yapmaya çalışıyorum zaten..tamamen mantık olarak bakarsak evet yanlış herşey ama beni mutlu ettiği o kadar çok anımız varki..onunlayken herşey çok güzel..saçmalamamız gülmemiz herşeyimiz ya..napim buda bi sınavdır belki..kimin ilişkisi dört dörtlük?hayırlısı olsun....
aydebuzz :)) dışarıdan baknca mantıklı olan belki dedign gibidir ama işin içindeyken öyle düşünemiyosn duygular mantıgı susturuyo, bi de büyük konuşma canım ya başa geliyo malesefsevgili konu sahibesi elifcim var mı bi gelişme nasılsın?
canım ben senı anlıyorum bende aşık oldum yapmam dedigim şeyleri belki bende yaptım .ama küfür flan olmaz yani o sana küfür ettiginde önüne geçmeliydin mesela dersini vermeliydin mesela güvenmiyor sana anladıgım kadarıyla.o senın ona verdigin güvensizlik degılki bence onun acizligi neden bu adamla yaşlanasınki canımbenımde bir ilşkim vardı tam 6 yıl sürdü aynı senın anlattıgın gibiydi sürekli şüpelenirdi benden heryere korumalarla giderdim ben kapıda nöbetler tutulurdu bakkala dahi gidemezdim ne oldu biliyosun kendı yaptıgı pislikler varmış megerse ondan böle davranıyomuş ve ben şuna inandımkı bir taraf bir tarafı aldatmıyorsa eger güveniyo karşısındakine onu bilir onu sölerim ben kendı yapıyo diye bakarım ben yoksa bukadar kıskanması anlayışsız olmasını sen ailesinden senden uzakta olmasına bagladın ama bilemıyorum canım yanı o haksız bence sen onu her tartışmanızda ilk aramışsınya bak bunu hiç bizaman yapma erkegi fazla şımartmıycaksın deger versende bellı etme fazla bak nasılda kapılarında yatıyo sonra ben olsam hayatta aramam onu seviyosa ennnnnn kral adamıda gelince dünyanın en aptalı olmuyomuyuz hepimiz o seni gururunu kırıpta arıycaktır mutlaka bak benım şimdiki ilşkimdeki adamda inatçı,ölse aramazdı tartışsak ama ben ona bu fırsatı vermemki bende aramam dayanamayıp enınde sonunda arıyo :)hemen bitsin dediginde bitti yazdı sana ne yanlış onun ınadını kırarız biz aklı başına gelir korkma sen haaa gelmıyceksede bırak o üzülsün ama sen üzülme sen degerlisin bunu unutma sen daha iyi ve güzel olan şeylere layıksın kendını bunu tekrarla sürekli hadi bakalım canım
bak o çok dogru sana durduk yere bi konuyla ilgili sorguluyosa güvensizlik yapıyosa kesin o haltı kendi yemiştir
dayanamıyorum artık sürekli başkasıyla olabileceğini düşünüyorumnapıcam ben ya
Böyle kendini üzme sakın.Şüpheler insanın içini kemirir daha kötü olursun.Başkalarıyla olabilcekse zaten onun önüne geçemezsi ki şimdi olmazsa sonra olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?