- 1 Ağustos 2019
- 338
- 369
- 33
- Konu Sahibi Ozgurlestik
-
Daha önce ne yaşadınız ki sen karıştırma gereği duydun?Ya çok büyük tepki gösterdi şok oldum. Kesin bişi vardı. Ayrılıcam sanırım Güvenmiyorum. Ve güven vermek için hiç bişi yapmıyor
İnstagramda biriyle yazışmıştı havadan sudan ama Kadın baya asılıyodu. Uyuma konuşalım falan. Ben gorunce sanal muhabbet işte. Dostça dedi geçiştirdi ama ilgi hoşuna gitmişki konuşmuş. Kadınlarıda anlamıyorum bizim resimlerimizipaylaştığı halde gayet güzel yurümüştü yani. E Buda konuşmuşDaha önce ne yaşadınız ki sen karıştırma gereği duydun?
valla ben de Meraklı değilim ama bişey varsa da beraberliğimi devam ettirmemek içinÇok sevmıyorum kurcalamayı ne telefon ne cuzdan vs..Birde Herseyı ortada şifrelerine kadar bılıyorum. Ama suphelenırsem bakabilirim.
Başka kadınla konuştuğunu yakaladığınız an ayrılmanız gerekiyordu. Belki de hala devam ediyo başkalarıyla konuşmaya . Sanal muhabbet diye geçiştirmek nedir yahuİnstagramda biriyle yazışmıştı havadan sudan ama Kadın baya asılıyodu. Uyuma konuşalım falan. Ben gorunce sanal muhabbet işte. Dostça dedi geçiştirdi ama ilgi hoşuna gitmişki konuşmuş. Kadınlarıda anlamıyorum bizim resimlerimizipaylaştığı halde gayet güzel yurümüştü yani. E Buda konuşmuş
valla ben de Meraklı değilim ama bişey varsa da beraberliğimi devam ettirmemek için
Bana biraz suç bastırıyor gibi geldi. Hem başkalarıyla konuşan kendisi hem de telefona bakınca, o benim özelim. Peki sen nesiymişsin?İnstagramda biriyle yazışmıştı havadan sudan ama Kadın baya asılıyodu. Uyuma konuşalım falan. Ben gorunce sanal muhabbet işte. Dostça dedi geçiştirdi ama ilgi hoşuna gitmişki konuşmuş. Kadınlarıda anlamıyorum bizim resimlerimizipaylaştığı halde gayet güzel yurümüştü yani. E Buda konuşmuş
Evet öyle gerekiyodu. Ayrılmak kolay olmadı yeniden güvenebileceğimi düşündüm ama güvenemiyorumBaşka kadınla konuştuğunu yakaladığınız an ayrılmanız gerekiyordu. Belki de hala devam ediyo başkalarıyla konuşmaya . Sanal muhabbet diye geçiştirmek nedir yahu
Kocamın telefonunu çok sık karıştırırım. Banka vs tüm şifreleri bilirim hiç de kızmaz . Tepki verilcek ne var böyle anlamadım doğrusu.Arkadaşlar sevgilinizin eşinizin telefonunu karıştırıyor musunuz. Daha önce kötü bi olay yaşadığım için buna gerek duydum yakalandım ve çok kötü tepki verdi. Haklı olmadığını düşünüyorum. Güvenmek için kontrol ediyodum. Kadınlar hisseder bişi olduğunu.
Erkektir mutlaka bişi yapıyodur. Görmiyim daha iyi modundaymış:)Bırgun oturuyoruz kuzenler ile Bır tanesi soyle bısey soyledı.. Ben asla Kocamın telefonunu cuzdnjnı karıstırmam cunku en ufak birsey bıle görürsem kafam karışır kesınlıkle gurur yaparım ve ayrılırım bu neden ile bakmam asla dedi. Buda ilginç değil mi
Hep güvendiğimizden kaybediyoruz genelde. bi defa aldatan devamını getiriyor maalesef .Evet öyle gerekiyodu. Ayrılmak kolay olmadı yeniden güvenebileceğimi düşündüm ama güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?