Güvensizlik...

nermine

susmayı çare bilen
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
11
0
86
Muğla
güvensizlik, güvensizlik, güvensizlik.... evliliğimiz bu nedenle bitiyor... inanılmayacak bir durum oldu sizlerinde başına böyle bir durum gelmiş olabilir tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum lütfennn..
eşimle 6.5 aylık evliyiz, ben daha önce uzun bir süre sigara kullandım ve bırakmayı başardım bir şekilde ancak bazen arkadaş ve ya bazı psikolojik yönden bunalıma girdiğimde bir yada birkaç tane sigara içiyordum bundan eşimin haberi yoktu sürekli kullanmadığımdan bahsetme gereği duymamıştım. bundan birkaç ay öncesinde sigara içtiğimi farketti ve izmaritini buldu ve benden söz istedi sigara içmemem için bende verdim. Geçen hafta içerisinde üzücü olaylar yaşadım ve boşluğuma geldi ve sigara içtim ve izmariti farketti demek isterdim ama söz verdiğim günden bu yana beni hergün takip ediyormuş izmariti attığım yeri hemen her gün kontrol ediyormuş sadece bu da değil çöpe attığım iç çamaşırlarımı bile takip etmiş pes yani.... değil mi?
tamam ben ona verdiğim sözü tutmadığım için pişmanım... bu kadar pişmanlığa rağmen geçen hafta izmariti bulduğu gün benim arkadaşlarım işyerlerine giderek benim sigara içip içmediğimi ve onu aldatıp aldatamayacağımı sormuş ve ben arkadaşlarıma utanç içerisinde ne diyeceğimi bile bilmiyorum ne düşüneceğimi bilmiyorum ve de ne yapacağımı bilmiyorum....lütfen bana bişeyler anlatın......

Nasıl yani arkadaşlarınıza gidip aldatıp aldatmayacağınızımı sormuş..:1shok:
Ne alaka sigara içip içmemekle, şaşırdım doğrusu
Hem neden bu kadar çöpü karıştırıyor eşiniz.. vallahi pes hayret ettim valla:1shok:

ben şu noktaya takıldım.
arkadaşlarına gidip onu aldatıp aldatmayacagına sormasına şaşırdım açıkçası.
bu nedemek oluyor..

şimdi bildiğim kadarıyla önceden sıgara içiyordun sonra kocana söz verdin ve onu kullanmayı bıraktın.
bu tamam sonra izmariti gördü ve seni araştırdı.sana güveni yok.

peki siz önceden onu aldattınızmı eşinizide
izmaritle aladatma olayı arasında bir bağ kuruyor
...

Tamam sigara içmeyin demiş içmişsiniz suçlusunuz ama aldatmayla falan ne ilgisi var anlamadımki....

Sigara konusunda hata sizde..
Tutamayacağınız sözler verdiğiniz ,size karışılmasını müsade ettiğiniz sürece daha çok başınız ağrır..
Çöp karıştırmak,aldatıldığından şüphelenmek konusu çok enterasan..
Adam size hiç mi hiç güvenmiyor!:1shok:

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz...
ilk konunuzun böyle üzücü bir konu olmasına üzüldüm...
ama mesajınızı yazıp çıkmışsınız,herhalde
dönersiniz diyerek yorumumu yazmak istiyorum...
sigara konusunda eşinize hak verecekken,
sigarayı geride bırakan daha önemli sorununuz olduğunu
öğrendim...
eşinizin psikolojik durumu bence normal değil...
hiçbir erkek (yani aklıbaşında olan) bir başkasına
eşim beni aldatıyor mu?? ya da aldatabilir mi??
gibi sorular sormaz..bu ne biçim bir hareket böyle...
size hiç güvenmemiş eşiniz...
ama neden??
ya gerçekten hasta ruhlu...
ya da eskiden veya bekarken olan bir olayı unutamamış ve
kafasında senaryolar üretiyor...
acilen bir çözüm yolu bulmanız gerekiyor...
ilk önce ailenizden akıl alın,yardım alın bence...
sevgiler...

sigaradan aldatmaya da pay biçildi ya bakalım daha neler okuyacağız bu forumda..

en sonunda sen siyah don giydin kesin bugün başkasıyla buluşacaksın diyeni de göreceğiz herhalde..

Eşinize bravo yani sigara içmek ve aldatmak arasında nasıl bir ilişki kurmuş aklım almadı :uhm:

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

ben de anlamadım valla.acaba eşi sözünde durmadığı için güvensizlik olmuş da aldatabileceğinide mi düşünmüş acaba.hani o da güven sonuçta.pek anlamadım ama arkadaşımız sanırım gelip aydınlatacaktır bizi.

Bahse konu olan güvensizlikse, eşinize bir konu hakkında söz vermişken yerine getirmemişsiniz. Sanırım güveni sarsan eşiniz değil, sizsiniz.
Ufak bir şey gibi gelebilir kimilerine ama bence büyüklük dereceleri değişmiyor.
Aldatma; konuyla alakasız olmasına rağmen, düşüncelerim eşinizin suçluluğuyla ilgili bir yol almıyor. Eşinizi bu davranışa sevk eden, sizden kaynaklı bir başka sebepler var gibi...
Düşüncelerimde önyargı söz konusu değil, sadece fikrimi ve bende bıraktığınız intibayı dile getirmek istedim.

Ne var bunda büyütücek,tiryakısı olanlar ıcın sıgarayı bırakmak zordur elbette.Böyle basit bı konuda sözünü tutamadınız dıye bu tarz davranışlara gerek yoktu ki...

Hem arkadaslara sormakta ne demek,ne kadar mantıklı bı yol bu? Aradakı bağlantıyı bende çözemedım.

Ayrıca iç çamaşırı olayınada sasırdım? Siz nıye atıyosun çöpe ve o neden bakıyor?:uhm:

bende o mu sizin arkadaşlarınıza sormuş arkadaşlarınızmı gidip sormuş onu anlamadımm ben mi yanlış okuyorum yoksaa:1shok:

çöpe atılan iç çamaşırından yola cıkarak mı aldatılma konusuna gelmiş acaba
eskimiştir atılmıştır
hele sigara ve aldatılma konusu ne alaka
bende kocamı takip ederim sigara içiyomu diye bıraktı ama iradesine hakim olacağına inanmadığım
için evde iz sürerim:1ninca:
o zman bende kocam beni aldatıyomu diye düşünmeliyim ne alaka çok saçma

bende o mu sizin arkadaşlarınıza sormuş arkadaşlarınızmı gidip sormuş onu anlamadımm ben mi yanlış okuyorum yoksaa:1shok:

Kocası gıtmış kızın arkadaslarına sormus benı aldatırmı yada aldatıyor mu fılan dıye.Ben boyle anladım.

Yaa tam da benim aklıma gelmişti... 6,5 aylık evliymisin.. Buda demektir ki çamaşırların falan sıfır kilmetre, ee neden çöpe atıyorsunki???
Ayrıca eşin sigara konusunu aldatma konusuna nasl bağlamış çok merak ettim...
Yani izmaritleri çöpte bulunca senin içmiyecem dediğin halde içtiğini anlıyor ya..
Çöpe atılmış iç çamaşırı bulunca da senin onu aldattığını mı düşünüyor...
Valla 6,5 aylık iç çamaşırını çöpe atman ne kadar mantıksız geldiyse eşinin de çöpleri karıştırması da bir o kadar saçma geldi... Hele ki çöpten çıkan iççamaşırı ve izmaritlerden yola çıkarak arkadaşlarının işyerine gidip --- beni aldatabilirmi falan diye sorması da çok mantıksız geldi...

Ayrıca bir derdim var bölümüne konu açıp anında ortadan yok oldunuz.. Bu kadar insan zahmet edip size yorum yapıyor ama siz konunuzu açar açmaz çıktınız ve bir daha da dönmediniz...

belliki esiniz sigaraya kesinlikle taviz vermeyen biri
madem soz vermissiniz sozunuzde durmaliydiniz
nedense esinizin size hicbir konuda guvenmedigini sezdim
sanirim sizi sadece sigara konusunda yakalamiski bu kadar guvensiz
yoksa bir erkegin tum bunlari yapmasi icin psikopat olmasi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…