Güvensizlik...

bende senin gibi nadiren arkadaşlarla takılırken sigara içerim ve eşim anlamasın diye duş bile alırım
eşiniz iyiliginiz için kullanmayın demiş
ama sizde arada sırada içerim deseydiniz o da çöp karıştırmazdı
ve eşiniz çok şüpeci bence
sizin en özel kıyafetlerinizi bile takip ediyorsa sizden şüpheleniyor demektir
nedeni kendi yaşantınızda olabilir
belki ona uzak davarnıyorsunuz
bence evliliklerde samimiyet şart
hergün öpüşenler hiç kavga etmezmiş diye duydum

e arkadasım babamızın evinden donsuz gelmedikki
o zaman eskimemiş olan çamaşırları evlenincede kullandık ben öyle yaptım mesela
belki o zaman zarfında eskimiştir yırtılmıştır kızda çöpe atmıştır
çöpe atmayıpta napacak hem biriktirip yaksın mı yani
valla kocasında bi arıza var heralde
bende eskiyen donlarımı doğal olarak çöpe atarım
kocamda bazen görür hatta bi kerede ben onun donunu çöpte gördüm eskimiş atmış
ne yani şimdi biz birbirimizi aldattık mıdelikafadulden

eşinizin size karşı bi güvensizliğinin olduğu aşikar
baksanıza çöpe attığınız izmarit, iç çamaşırı her şeyi kontrol ediyor, ne yaptı ne yedi ne içti acaba diye
kronik bi vaka olmuş bence
gidip arkdaşlarınıza sorular sorması çok onur kırıcı ve de çok saçma
utanç verici, gurur kırıcı gerçektende
neden insan karısının çöpe attığı şeyleri araştırır ki gizlice
evliliğinizin bitip bitmeyeceğine siz karar vereceksiniz ama bu kadar saçma sebeplerle sizi takip etmesi, göz hapsinde olmanız eşinizin psikolojik bir rahatsızlığı olup olmadığını düşündürtüyor bana

eşinizde bir garip yada sizin daha önce hatalarınızı gördü şimdide böyle birşey yapma geregi duydu
kendinizi sorgulayın yada eşinizi psikologa götürün...

kocan yanı senın onu aldadıp aldatmayacagını baskalarına mı soryo?
yaa çok garp
sigara- aldatma ne alaka
yaı senın onu neden aldatabılecegını dusunuyor ole dusunmesını saglıyacak bısı oldu mu ?
bu kadar septik bır adam çok zor herseyden suphe edıyorsa onun dr gıtmesı lzım

kızlar benım aklıma ne geldi..

bu adam şoyle düşündü..
karım sıgara içmediğine göre bu eve kım geldi sigara içti.
birde çöpte çamaşırları bulunca bu adamın kafa başka yere çalıştı..

iyiki donları çöpten alıp DNA ya götürmemiş .
ya bu manyaklık yada başka şeylerde var adamın bukadar şüpheci olmasının altında
ama hiç bir sebeb sizi arkadaşlarına aldatıp aldatmayacağınızı sorması ve sizi bu kadar rencide etmesini haklı çıkarmaz ...

çöpe attığın iç çamaşarını kontrol etmek ve arkadaşlarına rencide etmek çok kötü bi durum yaa.. sanırım senin eşin paranoyak....

demekki donlarını çöpe atan kadınlarr eşlerini aldatma potansiyeli yüksek kadınlarrrmışşş delikafadulden
heralde eşin düşündü düşündüü bu sonucu çıkardı kafasındaa
nasıl sigara ile aldatmayı birbirine bağlarki bi insann ilginnçç :dilcikar:
bi eşinle konuş bakalım nerden bu bağlantiyi kurmuşş :enbuyukkk:

Sigara içmeyeceğim diye söz vermeseydiniz keşke
Hadi izmaritleri falan takip ediyo döktüğünüz yerlere bakıyo anladım da iç çamaşırı olayı ve arkadaşlarınıza gidip aldatıp aldatmayacağınızı sorması onur kırıcı birşeyy
Bence oturun konuşun amacı neymiş neyi öğrenmek istiyormuş öğrenin sizden duysun arkadaşlarınızdan değil

Çok garip, arkadaşlarınız uydurmuş olmasın bu olayı?eşinizin böyle bi şeyi sorması için deli olması lazım...arkadaslarınızın size söyleyecegini bilmiyor mu?

Eşiniz çok mu şüpheci. Ne kadar kötü bir durumda kalmışsınız. İşyerindeki arkadaşlarınıza gidip böyle bir şey sorması affedilir gibi değil.
Bir erkek neden eşi hakkında böyle manyak bir fikre kapılabilir anlamış değilim.
Güzelim sen eşinle şöyle güzel güzel konuş, derdi neymiş bir anla bakalım. Bence eşinin yaptığı hiçte normal bir hareket değil.

yorumlarınıza teşekkürler... kafam çok karışık olduğundan forumda kalamadım özür dilerim....
eşim iki ay önce sigara ile beni yakaladı, ben söz verdim ama sözümde durmayacağımı bildiği için beni takip ettiğini açıklıyor. ayrıca iki aydır birgün bile sigara filan görmediğini sadece cuma sabahı gördüğü için benden başka kimsenin içmiş olabileceğini düşünmüyor. ama ben içmemişsem eğer mutlaka eve bir erkek filan gelip içmiş olabileceğini düşünüyor. bana dediği cümle aynen "bu sigarayı sen içmediysen bu eve kim geldi sigara içti" diyor.
benim arkadaşlarıma gidip bu soruları sorduğunu da kendisi söyledi. Ben arkadaşlarımdan o söyledikten sonra duydum.
eşimin benden şüphelenmesi için bende bazı davranışlar olması gerekir örneğin bakımlı,alımlı ve dekolte gibi nedenler olmalı ki ben ona hak verebileyim bu konuda ben işim gereği (muhasebe) pantolon ve üzerine bir bluz, makyaj filan hiç alakam yok diyebilirim düğün, bayram ve özel günler haricinde.
şunu da belirtmek istiyorum biz eşim ile 1.5 yıl nişanlı kaldık ve beni öpmeyi 6 ay sonra başarabildi ben bu konularda biraz tutucu bir kişiliğe sahibim ve bunu kendisi adı gibi bildiğini kendisi de itiraf ediyor ve ederde.

Bi kere siz sigarayı bırakmamışsınız..baya azaltmışsınız..sigara bağımlılığı söz verince yerine getirilebileck bi durum değil o yüzden keşke söz vermeseydiniz..ama anlamadığım şey şu..iç çamaşırlarınızı kontrol etmesi ve iş yerinize gidip sizi bu kadar aşağılaması,sadakatinizi arkadaşlarınıza sorması ..bu kabul edilebilir bi davranış değil..ayrıca ben bakımlı alımlı ve dekolte giyebilen bi kadın olarak,eşimin bu sebeplerle benden şüphelenme ihtimali sıfır..böyle bi düşünce olamaz..6,5 aylık eşinin kendini aldatıp aldatmama konusunda şüphe duyuyorsa bir erkek,bu onun kişilğindeki sorunu gösterir..çok tehlikeli bi vaka..eşinin normal olmadığını,fazla takıntılı ve saplantılı olduğunu sanıyorum..uzman desteği şart bence..

Sigarayla aldtamanın ne alakası var anlayamadım:uhm:

Eşiniz sırf bu konudaki güvensizliğini genelledi mi yani ?

Sırf sigara konusunda güvensizlik yaratmanız onda , sizin aldatacağınız kanısını nerden ortaya çıkardı ?

Gidip arkadaşlarınıza nasıl "aldatabilir mi?" diye soruyor, bu nasıl bir sorudur ?Karısısınız siz ya...

Ya çok garip , bana eşiniz hiç normal gelmedi , yazdıklarınız kadarıyla fikrim bu yönde ...

:1shok: Sevgilim geldi , her gün bizde zaten deseydiniz klava:

Bu kadar da paranoyaklık fazla ! Hele gidip arkadaşlarınıza sorması gerçekten çok çok abes...

Güvensizliğin ve şüpheciliğin bu kadarı olmaz :1no2:

Evliliklerde yalan nelere mal oluyor görün işte.
Eşiniz çok ayıp etmiş arkadaşlarınıza sorunlarınızı açmakla, soru sormakla.
Sizde ayıp etmişsiniz eşinize yalan söylemekle.
Tutamayacağınız sözler vermeyeceksiniz.
Veriyorsanız tutacaksınız her durumda.

Niye aklına ilk sen içmediysen bu sigarayı eve gelen bir erkek içiyor??? Eve gelen bir bayan arkadaşın içmiş olamaz mı?? Yani aklına gelen ilk ihtimal niye senin onu aldatabileceğinle alakalı bir senaryo...
Bence eşinizin paranoyakça bir özgüven eksikliği var...

Sen içmedıysen illa bı erkek mı ıcmiş olur? Saçma düşünmüş,kadınlarda sıgara ıcıyor sonucta...

Ayrıca eşinin senden süphelenmesı ıcın senın bakımlı güzel dekolte olmana fılan gerek yok.Evlı erkeklerde ilişki kuran bı kadınlar tanıdım,bakımsızı,kapalısı,makyajsızı da vardı...

Eşinle acil olarak konusmalısın bence,güvensızlık cok kırıcı cok üzücü birşey.. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…