yorumlarınıza teşekkürler... kafam çok karışık olduğundan forumda kalamadım özür dilerim....
eşim iki ay önce sigara ile beni yakaladı, ben söz verdim ama sözümde durmayacağımı bildiği için beni takip ettiğini açıklıyor. ayrıca iki aydır birgün bile sigara filan görmediğini sadece cuma sabahı gördüğü için benden başka kimsenin içmiş olabileceğini düşünmüyor. ama ben içmemişsem eğer mutlaka eve bir erkek filan gelip içmiş olabileceğini düşünüyor. bana dediği cümle aynen "bu sigarayı sen içmediysen bu eve kim geldi sigara içti" diyor.
benim arkadaşlarıma gidip bu soruları sorduğunu da kendisi söyledi. Ben arkadaşlarımdan o söyledikten sonra duydum.
eşimin benden şüphelenmesi için bende bazı davranışlar olması gerekir örneğin bakımlı,alımlı ve dekolte gibi nedenler olmalı ki ben ona hak verebileyim bu konuda ben işim gereği (muhasebe) pantolon ve üzerine bir bluz, makyaj filan hiç alakam yok diyebilirim düğün, bayram ve özel günler haricinde.
şunu da belirtmek istiyorum biz eşim ile 1.5 yıl nişanlı kaldık ve beni öpmeyi 6 ay sonra başarabildi ben bu konularda biraz tutucu bir kişiliğe sahibim ve bunu kendisi adı gibi bildiğini kendisi de itiraf ediyor ve ederde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?