Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kiz fındık yagina güç mu yeter
Valla pahalı gerçekten ama ne yapalım ayçiçek yağı ısıl işlemde trans yağa dönüşüyor ve kanser yapıyor. Kanser de daha pahalı demi. Karatayın listesi hep pahalı. Fındık Ceviz badem ekmek yerine yiyin diyor. Ama mevsiminde taze alıp evde kurutunca ucuz a Mal oluyormuş. Her gün bi öğün kırmızı et yiyin diyor. Özgür tavuk yumurta sı ve eti ye diyor.

Olacaksın merak etme herkes hayalini kavuşacak sonra burada sağlıklı tarifler paylaşacağız :))
Biriside zencefili balla karistir dedi onu deniycem
Gecmis olsun, şifa olur insallah :)
Karatay diyeti kitabı internette pdf olarak var indirip okıyabilirsiniz. Ben ikinci kitabını aldım okuyorum. Ben inanıyorum karatay a:)
Gulicik vardı burada o da maşallah her hafta 1.5 ar gidiyordu. O da karatay yaptı yanilmiyorsam :) sahi haber var mı ? Bilen?
Karatay la tek ortak noktam galiba :)) soğuk sıkım zeytinyağı ve tereyağı harici yağ kullanmam. Heh bir de hamur işlerine findikyagi :)

Bir konferansında kadının biri demisti karatay a, cok pahaliya geliyor sizin dediginiz gibi beslenmek, Karatay bastı fırçayı, içtiğin sigara, saçını boyattigin kuafor çok mu ucuz diye :))
Gerçekten öyle. Biraz korkutma psikolojisi gerçi kanser olursunuz demek ama kanser olmasakta, diyabet, yüksek tansiyon hastası vs olabiliriz sağlıksız beslenmeyle. Tabi bunların yol açtığı kalp ve beyin hastalıkları da hediye gelir

Benim tereyağı halis köy yağı zeytinyagimida hakiki yağ diye alıyoruz ama bilmiyorum soğuk sıkımmı değil mi onu nasıl anlariz bilmem

Bu arada çocuk uyutmaya oturdum, yarın 10 kişi yemekli misafirim var. Hayır bizim velet askere gidecek bitmedi bebek görmeler. Bir yandan güzel tabi ne cok sevenimiz var diye ama yoruldum be

Benim tereyağı halis köy yağı zeytinyagimida hakiki yağ diye alıyoruz ama bilmiyorum soğuk sıkımmı değil mi onu nasıl anlariz bilmem
Üzerinde Riviera yazıyorsa degil. Soğuk sıkım diye yazıyor genelde. Biz edremitten kendimiz alıyoruz, bir tanidiktan. Ama önceden taris in zeytinyağını kullanıyordum, güvenilir ve sağlıklı buldugum için.

Üstünde bisey yazmıyor sarı bi teneke de getiriyor eşim 17 litrelik teneke kutuda

A
Amma geçens sene ki tenekemizde yazıyordu hic bakmak aklima gelmedi

Bu arada çocuk uyutmaya oturdum, yarın 10 kişi yemekli misafirim var. Hayır bizim velet askere gidecek bitmedi bebek görmeler. Bir yandan güzel tabi ne cok sevenimiz var diye ama yoruldum be
:) 10 kişi mii maşallah bebek kaç aylık oldu nerelisin

Bizimkiler de altınolukta ordan alıyoruz hep. Sağlıklı beslenmeye yoğunlaşınca kilo gidiyor bunu öğrendim karatay'dan.
Bana da gına gelmişti bebek görmeye gelenlerden. Dur daha sünneti var:)

Üstünde bisey yazmıyor sarı bi teneke de getiriyor eşim 17 litrelik teneke kutuda
O zaman aldığınız yere bir dahaki alista sorarsiniz :)
:) 10 kişi mii maşallah bebek kaç aylık oldu nerelisin

Bebek 9 ay+ 1 haftalik :)
Ben karadeniz, eşim Egeli. Ama ikimizde doğma büyüme istanbullu olunca, burada da okuyunca, okul arkadaşları, is arkadaşları, akrabalar, komşular derken durum bu :)

Çalışma hayatın oldu mu

Bizimkiler de altınolukta ordan alıyoruz hep. Sağlıklı beslenmeye yoğunlaşınca kilo gidiyor bunu öğrendim karatay'dan.
Bana da gına gelmişti bebek görmeye gelenlerden. Dur daha sünneti var:)
Sorma. Dedim o kadar doğar doğmaz yaptiralim aradan çıksın diye :)) dinletemedim. Ne güzel kolay iyileşirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…