- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Valla pahalı gerçekten ama ne yapalım ayçiçek yağı ısıl işlemde trans yağa dönüşüyor ve kanser yapıyor. Kanser de daha pahalı demi. Karatayın listesi hep pahalı. Fındık Ceviz badem ekmek yerine yiyin diyor. Ama mevsiminde taze alıp evde kurutunca ucuz a Mal oluyormuş. Her gün bi öğün kırmızı et yiyin diyor. Özgür tavuk yumurta sı ve eti ye diyor.Kiz fındık yagina güç mu yeter
Olacaksın merak etmeKızlar aslında bu grupta ben hariç kimse kilolu bile görünecek kiloda değil bideMislisse var ama oda benim kadar değildir bende 70 li kilolarda olmak ıstiyorum kizlar yaaa (((((60 olmayi hayal bile edememde 75 filan aahhha hhhh
Gecmis olsun, şifa olur insallah :)Biriside zencefili balla karistir dedi onu deniycem
Gulicik vardı burada o da maşallah her hafta 1.5 ar gidiyordu. O da karatay yaptı yanilmiyorsam :) sahi haber var mı ? Bilen?Karatay diyeti kitabı internette pdf olarak var indirip okıyabilirsiniz. Ben ikinci kitabını aldım okuyorum. Ben inanıyorum karatay a:)
Karatay la tek ortak noktam galiba :)) soğuk sıkım zeytinyağı ve tereyağı harici yağ kullanmam. Heh bir de hamur işlerine findikyagi :)Karatay diyor ki mısır, ayçiçek yağı vs konala kullanmayın. Soğuk sıkım zeytinyağı ve doğal tereyağı kullanın. Az yağlı yada yağsız yemek yapmayın. Bu kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Bazı vitaminleri yağda etkinleştiği için az yağlı yemeyin.hayvansal katı yağları, omega 3, keten tohumu yağı da sağlıklı yağlardan. Ben sıvı yağ olarak fındık yağı kullanıyorum onu da önermişti.
Valla pahalı gerçekten ama ne yapalım ayçiçek yağı ısıl işlemde trans yağa dönüşüyor ve kanser yapıyor. Kanser de daha pahalı demi. Karatayın listesi hep pahalı. Fındık Ceviz badem ekmek yerine yiyin diyor. Ama mevsiminde taze alıp evde kurutunca ucuz a Mal oluyormuş. Her gün bi öğün kırmızı et yiyin diyor. Özgür tavuk yumurta sı ve eti ye diyor.
Benim tereyağı halis köy yağı zeytinyagimida hakiki yağ diye alıyoruz ama bilmiyorum soğuk sıkımmı değil mi onu nasıl anlariz bilmemValla pahalı gerçekten ama ne yapalım ayçiçek yağı ısıl işlemde trans yağa dönüşüyor ve kanser yapıyor. Kanser de daha pahalı demi. Karatayın listesi hep pahalı. Fındık Ceviz badem ekmek yerine yiyin diyor. Ama mevsiminde taze alıp evde kurutunca ucuz a Mal oluyormuş. Her gün bi öğün kırmızı et yiyin diyor. Özgür tavuk yumurta sı ve eti ye diyor.
Burdayım yemekli misafirim vardı kızlar
Üzerinde Riviera yazıyorsa degil. Soğuk sıkım diye yazıyor genelde. Biz edremitten kendimiz alıyoruz, bir tanidiktan. Ama önceden taris in zeytinyağını kullanıyordum, güvenilir ve sağlıklı buldugum için.Benim tereyağı halis köy yağı zeytinyagimida hakiki yağ diye alıyoruz ama bilmiyorum soğuk sıkımmı değil mi onu nasıl anlariz bilmem
Üstünde bisey yazmıyor sarı bi teneke de getiriyor eşim 17 litrelik teneke kutudaÜzerinde Riviera yazıyorsa degil. Soğuk sıkım diye yazıyor genelde. Biz edremitten kendimiz alıyoruz, bir tanidiktan. Ama önceden taris in zeytinyağını kullanıyordum, güvenilir ve sağlıklı buldugum için.
Amma geçens sene ki tenekemizde yazıyordu hic bakmak aklima gelmediÜzerinde Riviera yazıyorsa degil. Soğuk sıkım diye yazıyor genelde. Biz edremitten kendimiz alıyoruz, bir tanidiktan. Ama önceden taris in zeytinyağını kullanıyordum, güvenilir ve sağlıklı buldugum için.
Ahhhh ahh hele de tartı günü öncesi kaçamak mi yapılır be tatlimBugün benimde misafirin vardı kızlar o yüzden yazamadım yemeği kaçırdım biraz
:) 10 kişi mii maşallah bebek kaç aylık oldu nerelisinBu arada çocuk uyutmaya oturdum, yarın 10 kişi yemekli misafirim var. Hayır bizim velet askere gidecek bitmedi bebek görmeler. Bir yandan güzel tabi ne cok sevenimiz var diye ama yoruldum be
Bizimkiler de altınolukta ordan alıyoruz hep. Sağlıklı beslenmeye yoğunlaşınca kilo gidiyor bunu öğrendim karatay'dan.Üzerinde Riviera yazıyorsa degil. Soğuk sıkım diye yazıyor genelde. Biz edremitten kendimiz alıyoruz, bir tanidiktan. Ama önceden taris in zeytinyağını kullanıyordum, güvenilir ve sağlıklı buldugum için.
O zaman aldığınız yere bir dahaki alista sorarsiniz :)Üstünde bisey yazmıyor sarı bi teneke de getiriyor eşim 17 litrelik teneke kutuda
:) 10 kişi mii maşallah bebek kaç aylık oldu nerelisin
Çalışma hayatın oldu muO zaman aldığınız yere bir dahaki alista sorarsiniz :)
Bebek 9 ay+ 1 haftalik :)
Ben karadeniz, eşim Egeli. Ama ikimizde doğma büyüme istanbullu olunca, burada da okuyunca, okul arkadaşları, is arkadaşları, akrabalar, komşular derken durum bu :)
Sorma. Dedim o kadar doğar doğmaz yaptiralim aradan çıksın diye :)) dinletemedim. Ne güzel kolay iyileşirdi.Bizimkiler de altınolukta ordan alıyoruz hep. Sağlıklı beslenmeye yoğunlaşınca kilo gidiyor bunu öğrendim karatay'dan.
Bana da gına gelmişti bebek görmeye gelenlerden. Dur daha sünneti var:)
6 yıl çalıştım, bebekle dinlenmekteyim :)Çalışma hayatın oldu mu
Meslek??6 yıl çalıştım, bebekle dinlenmekteyim :)
Ama çalışmak çok daha kolay :)
Görüşürüz canım iyi geceler..Sabah kilo bildirimde görüşürüz ben bitmiş haldeyim yatıyorum 2 gün üst üste misafirden bitirdi beni valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?