Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Valla sen yaptin sonucunu da aldin demekki gerçekten işe yariyorr sence hayat biçimi seklime getirilebilecek bi beslenme programimi karatay

Insallah canim benim sen o 6 kiloyu en kisa zamanda verirsin verdikyen sonrabizi bırakmak yok haa

Valla sen yaptin sonucunu da aldin demekki gerçekten işe yariyorr sence hayat biçimi seklime getirilebilecek bi beslenme programimi karatay

Bende inanıyorum da kendime guvenmiyorum ya her yazani değil de bazılarını uygulasak işe yararmi ki
Ben karatayı sürekli uygulamaya çalışıcam çünkü çok mantıklı söyledikleri. Kitabı okuyunca anlıyorsun tam olarak diyeti. Diyet de değil aslında. Hangi diyetisyen avucunun içi kadar peynir iki yumurta bi çay bardağı ceviz ye der ki:)) sağlıklı şeyler ye ve Her gün 50 dk yürü diyor o kadar. Bi de ben tam uymadım listeye. Hiç kırmızı et yemedim. Iki gün balık yedim. Sebze yedim diğer günler. Bugün etli kuru fasulye yarım tabak, iki yemek kaşığı bulgur pilavı,yarım kase brokoli çorbası, yarım kase yoğurt yedim. Ekmek yemedim. Tıka basa doymadım ama olsun hafif hissediyorum.

Insallah canim benim sen o 6 kiloyu en kisa zamanda verirsin verdikyen sonrabizi bırakmak yok haa
Ben vereceğime inanıyorum zaten işte verdikten sonra sizi bırakmak istemiyorum çok alıştım acayip bi bağ kurdum.spor yaptınız mı ne yediniz kaç kilo Verdiniz merak ediyorum hep:)

Senin hedefin kac ki canim hedefine insen bile burda biizmle takilirsin 1-2 ,1-2 verirsin yine fena mi olur :))
Aslnda hedefim hep 55 oldu hiç bir zaman dusemedigim bir kilo. Ama suanda ilk hedefim hamile kaldigim kiloya inmek yani 61 yaza kadar 61 olsam tatilde ara verip sonbaharda yeniden baslayp 55 e dusmek niyetindeym.tabiki takilirim sizle bulmusum böyle grubu kacirirmiyim

Aynen hele geçen hafta birinci oldum o bambaska bi duyguymus tekrat olmak için bubhaftada cok dikkat ettim ama by hafta takim benden hirsliydi

Insallah hedefine ulaşırsın ama daha fazla katilimda bulunmaya çalış ki gruba dahil olabilesin

Canim boyun ve kilon kac merak ettim bende fazla gostermiyorum goren herkes hic kilon kalmamis diyo ama aynen dedigin gibi tartida 55i görmek istiyorum herkes beni zayif gorsede ben beni biliyorum ya o yetiyo banaa

Geçen hafta iyi vermiştin ama. Bakalım yarın kaç çıkacak kilon. Geçen haftaki tablo KendimiZe getirdi bizi. Zayıflama grubu değil kilo alma grubuydu sanki. Sen de sonuncu oluyorsun bu mantıkla :)))

Geçen hafta iyi vermiştin ama. Bakalım yarın kaç çıkacak kilon. Geçen haftaki tablo KendimiZe getirdi bizi. Zayıflama grubu değil kilo alma grubuydu sanki. Sen de sonuncu oluyorsun bu mantıkla :)))

Karatay diyor ki mısır, ayçiçek yağı vs konala kullanmayın. Soğuk sıkım zeytinyağı ve doğal tereyağı kullanın. Az yağlı yada yağsız yemek yapmayın. Bu kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Bazı vitaminleri yağda etkinleştiği için az yağlı yemeyin.hayvansal katı yağları, omega 3, keten tohumu yağı da sağlıklı yağlardan. Ben sıvı yağ olarak fındık yağı kullanıyorum onu da önermişti.

Kiz fındık yagina güç mu yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…