Fizyoterapist im. 3 yıl hastane 3 yıl engelli çocuklarla çalıştım. Aslında bakma ev daha kolay dediğime, nedenle çalıştığım için yorucuydu isim. O yüzden şimdi farklı bir şeyler yapmaya çalışıyorum, tutturabilirsem ise dönmek yerine belki boyle bir şey yaparim :) hani sabahlara kadar çalıştığım ama söylemedigim :)Meslek??
Ben kesin görücemKeşke dikkat etseydin yarın kilo olarak görürsün yediklerini tartıda
Yaaa söyle artık şu işini valla iyice meraklanmaya başladım :)))Fizyoterapist im. 3 yıl hastane 3 yıl engelli çocuklarla çalıştım. Aslında bakma ev daha kolay dediğime, nedenle çalıştığım için yorucuydu isim. O yüzden şimdi farklı bir şeyler yapmaya çalışıyorum, tutturabilirsem ise dönmek yerine belki boyle bir şey yaparim :) hani sabahlara kadar çalıştığım ama söylemedigim :)
Bende tam onu sordum tatlim :)))))@ tubi_klc Her sorunu cevaplıyor turuncu. Sor bakim şu gece yaptığı, bize sonradan söyleyeceği şey neydi:)
@ tubi_klc Her sorunu cevaplıyor turuncu. Sor bakim şu gece yaptığı, bize sonradan söyleyeceği şey neydi:)
:)) aslında tamamlanmak üzere. Sadece emin değilim bilmediğim ve yapmadığım bir iş. İnternet üzerinden satış işi. Şu ara 3 kişiden 1 i yapıyor ama ben yaptığım ise asılan bir tipim. Mümkün mertebe profesyonel gitmeye çalışıyorum. Sadece sosyal medya üzerinden değil de web sitesiyle vs uğraşıyorum. Fotoğrafçısı, stüdyosu, büyük oynadım bakalım nolur :)Yaaa söyle artık şu işini valla iyice meraklanmaya başladım :)))
Vuuuuu çalışkan bayan maşallah Allah ras getirsin hayirli bereketli bol kazançların olsun inşallah:)) aslında tamamlanmak üzere. Sadece emin değilim bilmediğim ve yapmadığım bir iş. İnternet üzerinden satış işi. Şu ara 3 kişiden 1 i yapıyor ama ben yaptığım ise asılan bir tipim. Mümkün mertebe profesyonel gitmeye çalışıyorum. Sadece sosyal medya üzerinden değil de web sitesiyle vs uğraşıyorum. Fotoğrafçısı, stüdyosu, büyük oynadım bakalım nolur :)
İnşallah. Nisan başına göre kendimi hazırladım, yetişecek diye gecem gunduzum kalmadı. Emekler zayi olmaz inşallah. Çalışmaktan şikayetçi değilim de meyvesini alırsam keyifli olur :)Vuuuuu çalışkan bayan maşallah Allah ras getirsin hayirli bereketli bol kazançların olsun inşallah
Ürün hakkında bilgi vermezmisin yani nasıl bi ürün hangi alandaİnşallah. Nisan başına göre kendimi hazırladım, yetişecek diye gecem gunduzum kalmadı. Emekler zayi olmaz inşallah. Çalışmaktan şikayetçi değilim de meyvesini alırsam keyifli olur :)
Ay Hadi bakalım çok iyi yapmışsın. Biraz detaylandırırsan belki fikir Veririz.:)) aslında tamamlanmak üzere. Sadece emin değilim bilmediğim ve yapmadığım bir iş. İnternet üzerinden satış işi. Şu ara 3 kişiden 1 i yapıyor ama ben yaptığım ise asılan bir tipim. Mümkün mertebe profesyonel gitmeye çalışıyorum. Sadece sosyal medya üzerinden değil de web sitesiyle vs uğraşıyorum. Fotoğrafçısı, stüdyosu, büyük oynadım bakalım nolur :)
Figenada ama yok simdiKızlar aramızdan biei sabah 6 da kilo bildirilmi yapiyor genelde kimdi hatirlayamadim
Kiz cok meraklandim bende fotografa meyilliyim severim foto cekmeyi photosglhop falan yapmayiİnşallah. Nisan başına göre kendimi hazırladım, yetişecek diye gecem gunduzum kalmadı. Emekler zayi olmaz inşallah. Çalışmaktan şikayetçi değilim de meyvesini alırsam keyifli olur :)
Aynen ya misafirlerle yedim işte yarında biz davetliyizAhhhh ahh hele de tartı günü öncesi kaçamak mi yapılır be tatlim
Boyun 155 kilomda 66 yarın ne görürüm bilemiyorum .evet bende öyle düşünüyorum ben beni biliyorum ki ikinci doğumdan 46 kiloyla çıkan istisna kadınlardanm :)) onun için bu kilo bana çokCanim boyun ve kilon kac merak ettim bende fazla gostermiyorum goren herkes hic kilon kalmamis diyo ama aynen dedigin gibi tartida 55i görmek istiyorum herkes beni zayif gorsede ben beni biliyorum ya o yetiyo banaa
Geçen gün tartildim aynıydı o yüzden umutsuz konuşuyorum hafta içi yanıltıyor bazen amabakalim yarina ne gelirTubi sen bu hafta dikkat ettin neden yerimde sayarim gibi diyosun ?
83 u görecek olman bile cok guzel canım hepsini bi anda almadon ki bi anda vereceksin ama sen heo bu haftaki gibi olsan oohoooo kim tutar seniKizlar yarinki tarti icin sabirsizlaniyorum bi 80 i gorseydim cok iyi olucakti yarin ama 83 lu bisey gorucem biyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?