Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Fizyoterapist im. 3 yıl hastane 3 yıl engelli çocuklarla çalıştım. Aslında bakma ev daha kolay dediğime, nedenle çalıştığım için yorucuydu isim. O yüzden şimdi farklı bir şeyler yapmaya çalışıyorum, tutturabilirsem ise dönmek yerine belki boyle bir şey yaparim :) hani sabahlara kadar çalıştığım ama söylemedigim :)

@ tubi_klc Her sorunu cevaplıyor turuncu. Sor bakim şu gece yaptığı, bize sonradan söyleyeceği şey neydi:)

Yaaa söyle artık şu işini valla iyice meraklanmaya başladım :)))

@ tubi_klc Her sorunu cevaplıyor turuncu. Sor bakim şu gece yaptığı, bize sonradan söyleyeceği şey neydi:)

Yaaa söyle artık şu işini valla iyice meraklanmaya başladım :)))
:)) aslında tamamlanmak üzere. Sadece emin değilim bilmediğim ve yapmadığım bir iş. İnternet üzerinden satış işi. Şu ara 3 kişiden 1 i yapıyor ama ben yaptığım ise asılan bir tipim. Mümkün mertebe profesyonel gitmeye çalışıyorum. Sadece sosyal medya üzerinden değil de web sitesiyle vs uğraşıyorum. Fotoğrafçısı, stüdyosu, büyük oynadım bakalım nolur :)

Vuuuuu çalışkan bayan maşallah Allah ras getirsin hayirli bereketli bol kazançların olsun inşallah

Vuuuuu çalışkan bayan maşallah Allah ras getirsin hayirli bereketli bol kazançların olsun inşallah
İnşallah. Nisan başına göre kendimi hazırladım, yetişecek diye gecem gunduzum kalmadı. Emekler zayi olmaz inşallah. Çalışmaktan şikayetçi değilim de meyvesini alırsam keyifli olur :)

Ay Hadi bakalım çok iyi yapmışsın. Biraz detaylandırırsan belki fikir Veririz.

İnşallah. Nisan başına göre kendimi hazırladım, yetişecek diye gecem gunduzum kalmadı. Emekler zayi olmaz inşallah. Çalışmaktan şikayetçi değilim de meyvesini alırsam keyifli olur :)
Kiz cok meraklandim bende fotografa meyilliyim severim foto cekmeyi photosglhop falan yapmayi

Tubi sen bu hafta dikkat ettin neden yerimde sayarim gibi diyosun ?

Ben yatıyorum kızlar bugün yorucu ve diyet için kötü bir gündü herkese iyi geceler:*

Canim boyun ve kilon kac merak ettim bende fazla gostermiyorum goren herkes hic kilon kalmamis diyo ama aynen dedigin gibi tartida 55i görmek istiyorum herkes beni zayif gorsede ben beni biliyorum ya o yetiyo banaa
Boyun 155 kilomda 66 yarın ne görürüm bilemiyorum .evet bende öyle düşünüyorum ben beni biliyorum ki ikinci doğumdan 46 kiloyla çıkan istisna kadınlardanm :)) onun için bu kilo bana çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…