- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Bi pil daha bitsin fişini aldım ücretsiz Tamir ediyorlarmış. Ben Perşembe altınoluğa gitmeyi planlıyorum annemin yanına. Dünyada oksijeni en bol ikinci yer alplerden sonra. Belki daha iyi kilo veririm orda.yaa nolcak şimdi tamire mi göndericeksin ? bi pil anca oyuncak için 10 gün gider tartının neyi var?
Yok yapmam artık yemege misafir var yemeklerle uğraşıyorum sen dinlenmene bak bir an önce iyilesburun akıntısı öksürük kafamda ağrı sanırım 1 iki gün böyle geçiceksüpersin dışarda yürüdün sanırım bi de zumba yaparsın şimdi ...
Oooo iyisin valla bol bol yürüyüş de yaparsın sen orda:))Bi pil daha bitsin fişini aldım ücretsiz Tamir ediyorlarmış. Ben Perşembe altınoluğa gitmeyi planlıyorum annemin yanına. Dünyada oksijeni en bol ikinci yer alplerden sonra. Belki daha iyi kilo veririm orda.
Sen karataya niye sıcak bakmıyor sun
Benimde öyle yazdi pilini çıkartıp tekrar takinca düşmemişti ama duzelmiuor sa pil bitmis demektir ve o kadar zamanda da asla bitmez benim yayladaki tartima tam 6 sene oldu gecen yaz degistirdm piliniKızlar ya tartıma nazar değdi. Lo çıkıyor sürekli. Iki kere pil değişti. Aldığım yere gösterdim değiştiremem dedi çatlak Karı. On günde bi pil bitmesi normalmiş. Garanti belgesini bulursam iade etcem. Sizin tartı pilleri ne kadar süre dayanıyor?
Ya devam ettiremem ben onu kendimi biliyorum diyet listesine bile uyamiyorum ki boyle iyiyimBi pil daha bitsin fişini aldım ücretsiz Tamir ediyorlarmış. Ben Perşembe altınoluğa gitmeyi planlıyorum annemin yanına. Dünyada oksijeni en bol ikinci yer alplerden sonra. Belki daha iyi kilo veririm orda.
Biz garantici bi grubuz canım bak gözümüz üstünde ona göre :))fEna
Kız bu hafta kararlıyım diyom inanmıyonmuyinede takip fena olmaz garanti olur
Insallah sen de dikkat et kolay gelsinYok yapmam artık yemege misafir var yemeklerle uğraşıyorum sen dinlenmene bak bir an önce iyiles
Uzun mu kalicaksin orda ?Bi pil daha bitsin fişini aldım ücretsiz Tamir ediyorlarmış. Ben Perşembe altınoluğa gitmeyi planlıyorum annemin yanına. Dünyada oksijeni en bol ikinci yer alplerden sonra. Belki daha iyi kilo veririm orda.
Merak etme tatlim ben geçtim o.yollardan ipleri salacak ne vaktim nede sabrim var alacagim 100 grama bile tahammulum yok o konuda hamdolsun sorun yaşamıyorum 20 gündür kendime nefsime hakim olmayi öğrendimInsallah sen de dikkat et kolay gelsin
Cok etkileyici bi mesaj aynen katiliyorum harfi harfine :))Merak etme tatlim ben geçtim o.yollardan ipleri salacak ne vaktim nede sabrim var alacagim 100 grama bile tahammulum yok o konuda hamdolsun sorun yaşamıyorum 20 gündür kendime nefsime hakim olmayi öğrendim
vericeksin canım yeterki aynı hız devam etKizlar ya ben bu ay en az kilo 6 ila 8 kilo vermek istiyorum ya nisan ortasina kadar 75 olmam lazim bu ay 6 kilo verirsem ki bilmiyorum verebilirmiyim nisan ortasina 2 hafta kalmis olacak o zamanda 2-4 kilo versem super olacak ? Cok dikkat etmem gerek cooook ....bu 40 gun cok onemli benim icin ...
Ayyy neresini etkileyici buldun kiz:))Cok etkileyici bi mesaj aynen katiliyorum harfi harfine :))
evde dünden pilav vardı hazırlamak zor geldi öğle telaşesnde bende bir tabak indirdim miğdeyeBulgur yarararlı pirince göre ama bence üç kaşık bulgur gerisi sebze yemeği olsaydı. Ben de avucumun içi ka da r et. Kuru fasulye bir kase de brokoli çorbası içtim. Evde bulgur pilavı olduğu halde yemedim yani. Ekmek zaten bitti benim için :)
masummu bilmiyorum ama bayılıyorum turşuya sevdiğim tatlardan vazgeçmeden kilo vermek istiyorum yeterki tatlı yemiyimm çokAyran ve turşu iyi seçim
bende tesettürlüyüm elbiselere bayılıyorum ama biraz daha vermem gerek hoş durması içinKızlar bu arada ben tesettürlü bi bayanim biliyorsunuz artik tesettür konusunda moda cok ilerledi o kadar guzel seyler varki markalarda ama hepsi en büyük 44 bedengün gelecek o kiyafetlerden hangisini begenirsem onu alicam :)))
yaa en azından biri tuzsuz olsun dedimTursunun yanina az tuzlu ayran ??? Tursu zaten tuzlu kiz bulgur yararli ona sozum yok da :)
Hic sorma elbiseye hasretkm zaten:bende tesettürlüyüm elbiselere bayılıyorum ama biraz daha vermem gerek hoş durması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?