Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Fazla bi kilon yok ama yinede incelme imkani varken incelmemek aptallik olur degilmi ?ne kadar kilo verirsek okadar iyi bence :)

Kızlar ya tartıma nazar değdi. Lo çıkıyor sürekli. Iki kere pil değişti. Aldığım yere gösterdim değiştiremem dedi çatlak Karı. On günde bi pil bitmesi normalmiş. Garanti belgesini bulursam iade etcem. Sizin tartı pilleri ne kadar süre dayanıyor?

Kiz ben degdirmedim nazari 10 gunde pilljn bitmesi normal degil benim nerdeyse 1 sene olcak pilini degistirmedim masallah diyelim :)

Kizlar ya ben bu ay en az kilo 6 ila 8 kilo vermek istiyorum ya nisan ortasina kadar 75 olmam lazim bu ay 6 kilo verirsem ki bilmiyorum verebilirmiyim nisan ortasina 2 hafta kalmis olacak o zamanda 2-4 kilo versem super olacak ? Cok dikkat etmem gerek cooook ....bu 40 gun cok onemli benim icin ...

Kiz ben degdirmedim nazari 10 gunde pilljn bitmesi normal degil benim nerdeyse 1 sene olcak pilini degistirmedim masallah diyelim :)
Gittim kavga ettim karıyla. Müşteri hizmetlerini aradım garanti belgesi olmaz zaten diyor. Fişiyle bize yollayın Tamir edelim diyor. Görüntüsü hoşuma gitti aldım, ucuzdu da. Keşke almasaydım

Nasıl oldun sen? Daha iyi misin?
Haftada 1.50 verebilirsin bence. Karatay denesene bi hafta?

Hello herkese bugün herkes sen kilo mu vedin dedi çok mutlu oldu mmm
Akşam platese gidiyorum
Oh yaaa bu pazar tam 68 görsem acayip mutlu olcam...

Nasıl oldun sen? Daha iyi misin?
Haftada 1.50 verebilirsin bence. Karatay denesene bi hafta?
iyi olmaya çalışıyorum burnum akıyo öksürüyorum ya karatay denemek isterim ama bana sıcak gelmiyo açıkcası o yüzden öğün azaltarak, ekmeği , en önemlisi hamurişini ve abur cuburu keserek vermeye çalışıyorum....

Hello herkese bugün herkes sen kilo mu vedin dedi çok mutlu oldu mmm
Akşam platese gidiyorum
Oh yaaa bu pazar tam 68 görsem acayip mutlu olcam...
sen ne ara yazıldın platese bakim...? inş 600 den fazla verirsin...

Iyiyim canim 1 saati geçkin yürüyüşümü yaptım sabah bir börek yedim bugun başka ekmek yok günü iyi geciriyorum sen neler yaptın iyimisim biraz daha
burun akıntısı öksürük kafamda ağrı sanırım 1 iki gün böyle geçicek süpersin dışarda yürüdün sanırım bi de zumba yaparsın şimdi ...

Gittim kavga ettim karıyla. Müşteri hizmetlerini aradım garanti belgesi olmaz zaten diyor. Fişiyle bize yollayın Tamir edelim diyor. Görüntüsü hoşuma gitti aldım, ucuzdu da. Keşke almasaydım
yaa nolcak şimdi tamire mi göndericeksin ? bi pil anca oyuncak için 10 gün gider tartının neyi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…