- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
İyice gaza geldim bakHerhafta diyosun canim ama devamini goremiyoruz acikcasi ...
İnşallahInsallah ...ilk uzeyle tanismistim sonra ipek sonra uhibbuke ve sonrasinda sizlerle ... once uze gitti sonra uhibbuke sonra ipek umarim daha fazla kayip vermeyiz
E gel artik canim benim bak hepimiz veriyoz sen nie veremiycen oyle dusun :)İyice gaza geldim bak
Hadi bakalım inşallahDun esim "sen bayagi kilo vermissin "dedi bende "gunaydin 2 kilo daha verince 10 kilo vermis olucam 91.5 tum " dedim farkli bi elbise giydim ondan bayagi farkedildi herhaldezaten kendimi hafif hissediyorum cok sukur ... Kizlar cok dogru bi yoldayiz disarida herkes yuruyus yapiyor herkes simdiden baslar yuruyuse ama biz akillilik edip nerdeyse 2-3 aydir dikkat ediyoz dimi onlardan ondeyiz fistiklar yola devam bakin gorin bu haftada bol yesilli olucak insallah havada guzellesiyor zayiflama merakimiz daha bi tetiklenecek :)
Afiyet olsun :)Tablo harika olmuş ellerine sağlık mislisse
Farkedilmek güzel:) bizimki kilo vermişsin bile demiyor :) sen taktın kafaya, seni ne kadar sevdiğimi bilsen hiç kilo vermeye çalışmazdın diyor :) tabi koca totomla dalga geçip psikolojimi bozduğu günleri unutuyor :)Dun esim "sen bayagi kilo vermissin "dedi bende "gunaydin 2 kilo daha verince 10 kilo vermis olucam 91.5 tum " dedim farkli bi elbise giydim ondan bayagi farkedildi herhaldezaten kendimi hafif hissediyorum cok sukur ... Kizlar cok dogru bi yoldayiz disarida herkes yuruyus yapiyor herkes simdiden baslar yuruyuse ama biz akillilik edip nerdeyse 2-3 aydir dikkat ediyoz dimi onlardan ondeyiz fistiklar yola devam bakin gorin bu haftada bol yesilli olucak insallah havada guzellesiyor zayiflama merakimiz daha bi tetiklenecek :)
Leslie yapabilirsin evdeBenim hala yürüme şansım yok maalesef hava soğuk kar var havalar ısınsa kendimi dışarı atıcam
Bulgur yarararlı pirince göre ama bence üç kaşık bulgur gerisi sebze yemeği olsaydı. Ben de avucumun içi ka da r et. Kuru fasulye bir kase de brokoli çorbası içtim. Evde bulgur pilavı olduğu halde yemedim yani. Ekmek zaten bitti benim için :)Kızlar bir tabak bulgur pilavı biraz turşu az tuzlu ayran içtim nasıl sizce
Ayran ve turşu iyi seçimKızlar bir tabak bulgur pilavı biraz turşu az tuzlu ayran içtim nasıl sizce
Cokkk teşekkür ler :) 3 nisan hedefim 65 kgKızlar herkese günaydın;
Kilo tablomuz ilk sayfamızda yer almaktadır.Bu haftanın ve ayın birincisi Karamel06 arkadaşımız olup kendisini canı gönülden kutlar başarılarının devamını dileriz..
Feyzax arkadaşımızı da vermiş olduğu kilodan dolayı kutlar başarılarının devamını dileriz.
Herkese başarılar dilerim.
Tabloda yanlış biyer varsa söylerseniz sevinirm biraz rahatsızım bunu bile zor yaptım inanın anlayışınız için tekrar teşekkür ederim..
Eki Görüntüle 1790250 Eki Görüntüle 1790251 Eki Görüntüle 1790249
Cok geçmiş olsun canim tavuk suyu çorbası hem yag yakimini hizlandiriyor hem gribe birebir canm aklında olsunGrip ya hic sorma heryerim agriyor dis etlerimden tut butun vucut
Evet baharda insan daha da iradeli oluyor yenilenmek tazelenmek istiyorDun esim "sen bayagi kilo vermissin "dedi bende "gunaydin 2 kilo daha verince 10 kilo vermis olucam 91.5 tum " dedim farkli bi elbise giydim ondan bayagi farkedildi herhaldezaten kendimi hafif hissediyorum cok sukur ... Kizlar cok dogru bi yoldayiz disarida herkes yuruyus yapiyor herkes simdiden baslar yuruyuse ama biz akillilik edip nerdeyse 2-3 aydir dikkat ediyoz dimi onlardan ondeyiz fistiklar yola devam bakin gorin bu haftada bol yesilli olucak insallah havada guzellesiyor zayiflama merakimiz daha bi tetiklenecek :)
Iki gundur ictim canim sagolasinCok geçmiş olsun canim tavuk suyu çorbası hem yag yakimini hizlandiriyor hem gribe birebir canm aklında olsun
Karamellim aramiza katildiginda o da 3500 gr gibi bisey vermisti aday uyeyken onu tebrik etmeyi unutmustum ayni hatayi yapmayayim dedim busefer :)Cokkk teşekkür ler :) 3 nisan hedefim 65 kg
Vayy supersiniz ...Bulgur yarararlı pirince göre ama bence üç kaşık bulgur gerisi sebze yemeği olsaydı. Ben de avucumun içi ka da r et. Kuru fasulye bir kase de brokoli çorbası içtim. Evde bulgur pilavı olduğu halde yemedim yani. Ekmek zaten bitti benim için :)
Tursunun yanina az tuzlu ayran ??? Tursu zaten tuzlu kiz bulgur yararli ona sozum yok da :)Kızlar bir tabak bulgur pilavı biraz turşu az tuzlu ayran içtim nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?