Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

kız senin işin rahat oh 8 den sonra kafa dinle kitap oku .ilerde bu günleri arayabilirsin kıymetini bil ona göre
Ya gözümü korkutma zaten ev işi, yemek, çocuk yetiştiremiyorum. Bi de eşimde düzen takıntısı var. Hafif dağınık olsa rahatsız oluyor. Ben de hayatımda ilk defa yemek temizlik yapıyorum. Dediğin gibi ilerde daha zor olacak ne yapacam ben :)

canım ben iki seneye kadar çook rahattım 14 yıl sonra bu miniğim sürpriz yaptı Allah sağlık versin büyücekler elbet.
Nasil peki bukadar ara iyi oluyormu bende üçüncüyü yaparsam eger uzuuuun yillar sonra diyorum abilerini buyuyunce eve bi neşe olur diye

Ya ben aylık iğne vuruldum ilk defa. Bi hafta sonra yine regl olcam sabah baktım kilo alıyorum. Bu hafta benden bi şey beklemeyin kızlar

Ya ben aylık iğne vuruldum ilk defa. Bi hafta sonra yine regl olcam sabah baktım kilo alıyorum. Bu hafta benden bi şey beklemeyin kızlar
Ahh kadinlarin dertlerii yaa nedir bizim cektigimz hayat erkeklere güzel. Kiloyu takan biz ama yine kilo yapan hamilelik, emzirme, regl, dogm kontrol vss seylere maruz kalan biz

Kiz onların tepkisidir ödem oluşturur oyle şeyler sisirir insani sen bu yolda böyle devam ettigin surece kilo filam almazsin hic korkma bide hergun tartilma tatlim:)

aslında kalabalık aile neşe li oluyor ama herkes sorumluluğunu bilmeli bütün iş kadına yüklennce tadı kaçıyor düzen takıntısı zor benimde eşimde yok büyük oğlumda var minik dağıtıyor o söylene söylene topluyor.ben her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum oğullarımla kek çay keyifleri yapıyoruz sohbet ediyoruz dolaysyla zorda olsa zevkli taraflarıda var onun için gözünü korkutma şimdiden

Nasil peki bukadar ara iyi oluyormu bende üçüncüyü yaparsam eger uzuuuun yillar sonra diyorum abilerini buyuyunce eve bi neşe olur diye
çok bekleme derim en fazla 7.8 yıl dahada az olabilir ben baya zorlandım ama bir okadarda heyecan yaşadık çoluk çocuk ilk defa bebek görmüş gibiyiz kucaktan kucağa geziyor kuzum

**Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum .

Katilim Tarihim:08/03\2016
Başlangıç Kilom: 105,2 kg

1 kızım var 20 aylık, boy 169, yaş 29

günaydınn güzel anneler boğazlarım kütük gibi şiş bugün doğal yollarla iyileşmeye çalışıcam .bu arada iştahım hep aynı hastalk bile etkilemiyor
Gecmis olsun canim bende ayniyim hatta bugun daha kotuyum ustelik kizim da oksuruyor ;(

Evde cocuk olunca zor gercekten allah yardimcin olsun

Ben de hastayim yuruyus yapamiycagima uzuluyorum

Kizlar cok kotuyum kizda oksuruyoe aksiriyor onada gecti ;(( basim cok agriyor dis etlerim halim yok tam yakalandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…