Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ignenin emzirmeye etkisi varmiymis ?

Kilo verdikce ozguvenimiz yerine geliyor ve kilo verdikce veresimiz geliyor o yuzden daha cok yurume ve dikkat etme istegi olusuyor...

Tamam
Oyle deme daha kac gun var
Dr un dediğinde göre bi hafta var

Buarada guzel annelerimin kadinlar gunu kutlu olsun...
Sağol canım emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun

Canım yürüyüş bana da çok iyi geliyor miskin miskin otururdum evde hep şimdi çıkıp yürümek içün hep enerjim oluyor :) kesinlikle Eskiye göre daha mutlu ve iyiyim.

Kesinlikle katılıyorum

Kilo verdikce ozguvenimiz yerine geliyor ve kilo verdikce veresimiz geliyor o yuzden daha cok yurume ve dikkat etme istegi olusuyor...
Ya aynen hele spordan sonraki vicdani rahatlik hic biseyde yok ben yürüyüşü anca saat 2 3 4 gibi saatlerde yapabiliyorum oda şu yönden iyi oluyor aksam yemeginde dikkatli olmama neden oluyor yaptığım yürüyüşün hafifliginin gitmesini hic istemiyorum elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum

Cok guzel görünüyor karataycilar bu karnabahardan pizza da yapiyormus ben birgün deniycem sanada gonderebilirim tarifini
Olabilir canım. Ya fotoya baktım da gören de beni ev karısı sanar :) internetten bakıp yapıyorum bazen güzel iş çıkıyor :)) sağlıklı şeyler yedi iğimizde paylaşalım ki örnek olsun. Düşünüp Bulamıyoruz ne pişirsek

Ben de bugün eşimle yaptım yürüyüş o da hasta ona da bulaştırdınız :) hafif tempo ve daha az mesafe yürüdük ama olsun en azından yürüdük :) yarın kızlarla toplancaz, kendime hakim olmaya çalışıcam.

günaydınn güzel anneler boğazlarım kütük gibi şiş bugün doğal yollarla iyileşmeye çalışıcam .bu arada iştahım hep aynı hastalk bile etkilemiyor
Canım geçmiş olsun zencefil limon ve bal ile macun yap çok iyi geliyor. Ben senelerdir neredeyse ilaç kullanmiyorum

Süper çok hafif olmuş. Ben de sarmısaklı yoğurtlu semizotu ve bi tabak da fırında karnıbahar yedim ekmeksiz tabi:) sabaha ka da r limonlu su içerim artık :)
Seninkide cok cok iyi ya ben sana bisey sorcam ben aksam yemegini 6.30 7 arasi yiyorum ama en gec yedide yiyio kalkmis oluyorum gec mi oluor sence

Tarti icin daha bi kac gunun var manasinda demistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…