Ignenin emzirmeye etkisi varmiymis ?Valla devam etcem zaten ama artı yüz çıktığım hafta da regldim. Iki hafta oldu yine olacakmışım iğneden dolayı. Her gün tartılmıcam pilini bitiyor tartının :))
Valla ben de çok severim kalabalık olalım daha da mutlu olalım ama bütün iş bende olacak. Ailem de yok yanımdan hiç cesaret edemem. Ama ilerde ne olur ne düşünürüm bilmiyorum.
Pes etmedim ama tartıdan umudum yok işte regl şişiriyor ya. Ben yine her zamanki gibi beslenip spor yaparım ama umudum yok işte
Kilo verdikce ozguvenimiz yerine geliyor ve kilo verdikce veresimiz geliyor o yuzden daha cok yurume ve dikkat etme istegi olusuyor...Ya kızlar bisey desem inanirmisiniz önceden yürüyüş yapmak bana zor geliyordu eve gelene kadar hışım çıkıyordu 45 dk da dönüyordum bazen canm istemiyordu cikmiyordum ama şimdi isleri bitirsemde kizim uyuyunca çıksam diye çabaya düşüyorum bugün biraz daha uzun yuruyesim var mesela ne bileyim gercektne paikolojiyi duzelttigi doğru bisey şey oluyor 1 saat 2 saat kan tee icinde kaliyosun emek var ortada sonra eve gelince o tatliyi yada pastayi ne biliyim zararlı biseyi yemeye gönül elvermiyor
Dr un dediğinde göre bi hafta varOyle deme daha kac gun var
Sağol canım emekçi kadınlar günümüz kutlu olsunBuarada guzel annelerimin kadinlar gunu kutlu olsun...
Canım yürüyüş bana da çok iyi geliyor miskin miskin otururdum evde hep şimdi çıkıp yürümek içün hep enerjim oluyor :) kesinlikle Eskiye göre daha mutlu ve iyiyim.Ya kızlar bisey desem inanirmisiniz önceden yürüyüş yapmak bana zor geliyordu eve gelene kadar hışım çıkıyordu 45 dk da dönüyordum bazen canm istemiyordu cikmiyordum ama şimdi isleri bitirsemde kizim uyuyunca çıksam diye çabaya düşüyorum bugün biraz daha uzun yuruyesim var mesela ne bileyim gercektne paikolojiyi duzelttigi doğru bisey şey oluyor 1 saat 2 saat kan tee icinde kaliyosun emek var ortada sonra eve gelince o tatliyi yada pastayi ne biliyim zararlı biseyi yemeye gönül elvermiyor
Varmış sütü Azaltabilirmiş o yüzden 6 aydan büyük olması gerekirmiş.Ignenin emzirmeye etkisi varmiymis ?
Zararin neresinden donersen kardir ihtiyacin olan basta iraden sonra motivasyon bizde burda bunu yapmaya calisiyoruz .. bisey sorabilirmiyim asik oldugun adamla mi evlendin peki ?
Kesinlikle katılıyorumTamam
Dr un dediğinde göre bi hafta var
Sağol canım emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
Canım yürüyüş bana da çok iyi geliyor miskin miskin otururdum evde hep şimdi çıkıp yürümek içün hep enerjim oluyor :) kesinlikle Eskiye göre daha mutlu ve iyiyim.
Cok guzel görünüyor karataycilar bu karnabahardan pizza da yapiyormus ben birgün deniycem sanada gonderebilirim tarifiniEki Görüntüle 1791301 Sağlıklı bir akşam yemeği. Fırında karnıbahar Eki Görüntüle 1791301
Ya aynen hele spordan sonraki vicdani rahatlik hic biseyde yok ben yürüyüşü anca saat 2 3 4 gibi saatlerde yapabiliyorum oda şu yönden iyi oluyor aksam yemeginde dikkatli olmama neden oluyor yaptığım yürüyüşün hafifliginin gitmesini hic istemiyorum elimden geldiğince az yemeye çalışıyorumKilo verdikce ozguvenimiz yerine geliyor ve kilo verdikce veresimiz geliyor o yuzden daha cok yurume ve dikkat etme istegi olusuyor...
Olabilir canım. Ya fotoya baktım da gören de beni ev karısı sanar :) internetten bakıp yapıyorum bazen güzel iş çıkıyor :)) sağlıklı şeyler yedi iğimizde paylaşalım ki örnek olsun. Düşünüp Bulamıyoruz ne pişirsekCok guzel görünüyor karataycilar bu karnabahardan pizza da yapiyormus ben birgün deniycem sanada gonderebilirim tarifini
Yok yok ben senden eminim sen salivermezsimBen de bugün eşimle yaptım yürüyüş o da hasta ona da bulaştırdınız :) hafif tempo ve daha az mesafe yürüdük ama olsun en azından yürüdük :) yarın kızlarla toplancaz, kendime hakim olmaya çalışıcam.
Canım geçmiş olsun zencefil limon ve bal ile macun yap çok iyi geliyor. Ben senelerdir neredeyse ilaç kullanmiyorumgünaydınn güzel anneler boğazlarım kütük gibi şiş bugün doğal yollarla iyileşmeye çalışıcam .bu arada iştahım hep aynı hastalk bile etkilemiyor
Ayy beni yük altına soktun valla şimdi mecbur dirayetli olcam :))Yok yok ben senden eminim sen salivermezsim
Tabikide dirayetli olacan hocanin dediğini yap yaptığını yapma işine çevirme bu işi bizimle o kadar faydali bilgileri paylaşıp üstüne bide dirayetsiz davranmayı aklına bile getirme canim:))Ayy beni yük altına soktun valla şimdi mecbur dirayetli olcam :))
Süper çok hafif olmuş. Ben de sarmısaklı yoğurtlu semizotu ve bi tabak da fırında karnıbahar yedim ekmeksiz tabi:) sabaha ka da r limonlu su içerim artık :)Kızlar akşam yemeginde 3 4 kaşık sebzeli bulgur pilavi bir kase yogurt ve bol bol.yeşillik yedim sıfır ekmek
Seninkide cok cok iyi ya ben sana bisey sorcam ben aksam yemegini 6.30 7 arasi yiyorum ama en gec yedide yiyio kalkmis oluyorum gec mi oluor senceSüper çok hafif olmuş. Ben de sarmısaklı yoğurtlu semizotu ve bi tabak da fırında karnıbahar yedim ekmeksiz tabi:) sabaha ka da r limonlu su içerim artık :)
Tarti icin daha bi kac gunun var manasinda demistim :)Tamam
Dr un dediğinde göre bi hafta var
Sağol canım emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
Canım yürüyüş bana da çok iyi geliyor miskin miskin otururdum evde hep şimdi çıkıp yürümek içün hep enerjim oluyor :) kesinlikle Eskiye göre daha mutlu ve iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?