Hosgeldin canım daha once hic diyet yaptin mi hepmi kiloluydun yoksa bebekten sonra mi oldu**Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum .
Katilim Tarihim:08/03\2016
Başlangıç Kilom: 105,2 kg
1 kızım var 20 aylık, boy 169, yaş 29
Seninde kaptancim:)Buarada guzel annelerimin kadinlar gunu kutlu olsun...
Tug yaa sen baya kötü yakalanmissin yürüyüşe ne gerek var hasta insan yattigi yerde bile kp verir zAten bisey yiyip icmeyi cani istemezKizlar cok kotuyum kizda oksuruyoe aksiriyor onada gecti ;(( basim cok agriyor dis etlerim halim yok tam yakalandim
Allah tan bi mani olmazsa ben yaparim bugün hatta bugün biraz daha uzun yürümeyi düşünüyorum :)Ben de hastayim yuruyus yapamiycagima uzuluyorum
Ben yuruyemiyorum diyemi biraz daha uzun yuruycen kizAllah tan bi mani olmazsa ben yaparim bugün hatta bugün biraz daha uzun yürümeyi düşünüyorum :)
Aaa olurmu hic bebegim senn simdi hastasin hic biseu yemiyosundur zaten onum icin 2 kiloya yakim gidecek bende sana yetismem lazimBen yuruyemiyorum diyemi biraz daha uzun yuruycen kiz
Evet canim bise istemiyorTug yaa sen baya kötü yakalanmissin yürüyüşe ne gerek var hasta insan yattigi yerde bile kp verir zAten bisey yiyip icmeyi cani istemez
Bendee ilac kullamam cok zorda kalmayinca ama sen ağar geciriyorsun sanki en azindan grip icin olani kullanabilirsinKizlar ben okadar ilac kullaniyorumki cogunda emziriyosaniz icmeyin diyor doktora soyledim emzirdigimi yine de tereddutluyum normalde ilac kullanma taraftari degilim gribin kulucka suresi zaten 4 ila 10 gun ilac kullansanda kullanmasanda bu surede vucudu terkediyor ama bebegim var kisa surede iyilesmem lazim
Bize kendindnden bahsedermisin bu gruba girersen nasil kilo verdigini goruceksin
Çok geçmiş olsungünaydınn güzel anneler boğazlarım kütük gibi şiş bugün doğal yollarla iyileşmeye çalışıcam .bu arada iştahım hep aynı hastalk bile etkilemiyor
Kizlar cok kotuyum kizda oksuruyoe aksiriyor onada gecti ;(( basim cok agriyor dis etlerim halim yok tam yakalandim
Hosgeldin canım daha once hic diyet yaptin mi hepmi kiloluydun yoksa bebekten sonra mi oldu
Bize kendindnden bahsedermisin bu gruba girersen nasil kilo verdigini goruceksin
Valla devam etcem zaten ama artı yüz çıktığım hafta da regldim. Iki hafta oldu yine olacakmışım iğneden dolayı. Her gün tartılmıcam pilini bitiyor tartının :))Kiz onların tepkisidir ödem oluşturur oyle şeyler sisirir insani sen bu yolda böyle devam ettigin surece kilo filam almazsin hic korkma bide hergun tartilma tatlim:)
Valla ben de çok severim kalabalık olalım daha da mutlu olalım ama bütün iş bende olacak. Ailem de yok yanımdan hiç cesaret edemem. Ama ilerde ne olur ne düşünürüm bilmiyorum.aslında kalabalık aile neşe li oluyor ama herkes sorumluluğunu bilmeli bütün iş kadına yüklennce tadı kaçıyor düzen takıntısı zor benimde eşimde yok büyük oğlumda var minik dağıtıyor o söylene söylene topluyor.ben her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum oğullarımla kek çay keyifleri yapıyoruz sohbet ediyoruz dolaysyla zorda olsa zevkli taraflarıda var onun için gözünü korkutma şimdiden
Pes etmedim ama tartıdan umudum yok işte regl şişiriyor ya. Ben yine her zamanki gibi beslenip spor yaparım ama umudum yok iştebu senmisin karemellim pes etmek için erken değilmi daha 5 gün var
Hoş geldin ihtiyacın olan tek şey bu grup bence. İstediğin kiloya gelene kadar kimse bırakmaz seni. Tabi sen kararlıysan bu grupta motivasyon ve arkadaşlık üzerine kuruluyok canım hep kiloluydum ben hatta şöyle diyim 6 kilo doğmuşumzayıflama serüvenimde gördüğüm en düşük rakam 97 ömrüm diyet yapmakla geçti zaten 18 yaşıma kadar hiç diyet miyet yapmadım çok uğraştılar ama 133 kiloyu görünce bi de aşık olunca diyet yapmaya başladım diyebilirim doğumdan sonra geçen haziranda 122 ile başladım tatillerde falan hep bıraktım şimdi 105,2 yim şubat ayına 110,2 ile başlamıştım iyi gidiyor bence
inşallah canım cuma zayıflama yarışmasında ve bi arkadaşımın günlüğünde de yarışıyorum sizin grubunuzu gördüm ve 10 kişi kuralını çok beğendim çünkü böyle gruplar doluyor da doluyor ne yazan ne eden var amabu grubun kurallarını çok beğendim
Hosgeldin canim insallah artik istedigin kiloya ulasirsin. Bizde burda elimizden gelen desteği veririzyok canım hep kiloluydum ben hatta şöyle diyim 6 kilo doğmuşumzayıflama serüvenimde gördüğüm en düşük rakam 97 ömrüm diyet yapmakla geçti zaten 18 yaşıma kadar hiç diyet miyet yapmadım çok uğraştılar ama 133 kiloyu görünce bi de aşık olunca diyet yapmaya başladım diyebilirim doğumdan sonra geçen haziranda 122 ile başladım tatillerde falan hep bıraktım şimdi 105,2 yim şubat ayına 110,2 ile başlamıştım iyi gidiyor bence
inşallah canım cuma zayıflama yarışmasında ve bi arkadaşımın günlüğünde de yarışıyorum sizin grubunuzu gördüm ve 10 kişi kuralını çok beğendim çünkü böyle gruplar doluyor da doluyor ne yazan ne eden var amabu grubun kurallarını çok beğendim
Geçmiş olsunn canim terlemeye çalış annem hep bizi terletir grip olunca hastalığı öyle atıyorsunuz derGecmis olsun canim bende ayniyim hatta bugun daha kotuyum ustelik kizim da oksuruyor ;(
Zararin neresinden donersen kardir ihtiyacin olan basta iraden sonra motivasyon bizde burda bunu yapmaya calisiyoruz .. bisey sorabilirmiyim asik oldugun adamla mi evlendin peki ?yok canım hep kiloluydum ben hatta şöyle diyim 6 kilo doğmuşumzayıflama serüvenimde gördüğüm en düşük rakam 97 ömrüm diyet yapmakla geçti zaten 18 yaşıma kadar hiç diyet miyet yapmadım çok uğraştılar ama 133 kiloyu görünce bi de aşık olunca diyet yapmaya başladım diyebilirim doğumdan sonra geçen haziranda 122 ile başladım tatillerde falan hep bıraktım şimdi 105,2 yim şubat ayına 110,2 ile başlamıştım iyi gidiyor bence
Evet terlemek iyi firsatim olunca yaparim insallahGeçmiş olsunn canim terlemeye çalış annem hep bizi terletir grip olunca hastalığı öyle atıyorsunuz der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?