Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ya kızlar bisey desem inanirmisiniz önceden yürüyüş yapmak bana zor geliyordu eve gelene kadar hışım çıkıyordu 45 dk da dönüyordum bazen canm istemiyordu cikmiyordum ama şimdi isleri bitirsemde kizim uyuyunca çıksam diye çabaya düşüyorum bugün biraz daha uzun yuruyesim var mesela ne bileyim gercektne paikolojiyi duzelttigi doğru bisey şey oluyor 1 saat 2 saat kan tee icinde kaliyosun emek var ortada sonra eve gelince o tatliyi yada pastayi ne biliyim zararlı biseyi yemeye gönül elvermiyor

Kizlar ben okadar ilac kullaniyorumki cogunda emziriyosaniz icmeyin diyor doktora soyledim emzirdigimi yine de tereddutluyum normalde ilac kullanma taraftari degilim gribin kulucka suresi zaten 4 ila 10 gun ilac kullansanda kullanmasanda bu surede vucudu terkediyor ama bebegim var kisa surede iyilesmem lazim

Bendee ilac kullamam cok zorda kalmayinca ama sen ağar geciriyorsun sanki en azindan grip icin olani kullanabilirsin

günaydınn güzel anneler boğazlarım kütük gibi şiş bugün doğal yollarla iyileşmeye çalışıcam .bu arada iştahım hep aynı hastalk bile etkilemiyor
Çok geçmiş olsun
Kizlar cok kotuyum kizda oksuruyoe aksiriyor onada gecti ;(( basim cok agriyor dis etlerim halim yok tam yakalandim

Aa noluyor canım bulaşıcı mı bu :))

Hastalara şifa, dertlilere deva diyeyim o zaman :)

Bu arada, güzel anneler, güzel kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar günümüz kutlu olsun :)

Hosgeldin canım daha once hic diyet yaptin mi hepmi kiloluydun yoksa bebekten sonra mi oldu

yok canım hep kiloluydum ben hatta şöyle diyim 6 kilo doğmuşum zayıflama serüvenimde gördüğüm en düşük rakam 97 ömrüm diyet yapmakla geçti zaten 18 yaşıma kadar hiç diyet miyet yapmadım çok uğraştılar ama 133 kiloyu görünce bi de aşık olunca diyet yapmaya başladım diyebilirim doğumdan sonra geçen haziranda 122 ile başladım tatillerde falan hep bıraktım şimdi 105,2 yim şubat ayına 110,2 ile başlamıştım iyi gidiyor bence

Bize kendindnden bahsedermisin bu gruba girersen nasil kilo verdigini goruceksin

inşallah canım cuma zayıflama yarışmasında ve bi arkadaşımın günlüğünde de yarışıyorum sizin grubunuzu gördüm ve 10 kişi kuralını çok beğendim çünkü böyle gruplar doluyor da doluyor ne yazan ne eden var ama bu grubun kurallarını çok beğendim

Kiz onların tepkisidir ödem oluşturur oyle şeyler sisirir insani sen bu yolda böyle devam ettigin surece kilo filam almazsin hic korkma bide hergun tartilma tatlim:)
Valla devam etcem zaten ama artı yüz çıktığım hafta da regldim. Iki hafta oldu yine olacakmışım iğneden dolayı. Her gün tartılmıcam pilini bitiyor tartının :))
Valla ben de çok severim kalabalık olalım daha da mutlu olalım ama bütün iş bende olacak. Ailem de yok yanımdan hiç cesaret edemem. Ama ilerde ne olur ne düşünürüm bilmiyorum.

bu senmisin karemellim pes etmek için erken değilmi daha 5 gün var
Pes etmedim ama tartıdan umudum yok işte regl şişiriyor ya. Ben yine her zamanki gibi beslenip spor yaparım ama umudum yok işte

Hoş geldin ihtiyacın olan tek şey bu grup bence. İstediğin kiloya gelene kadar kimse bırakmaz seni. Tabi sen kararlıysan bu grupta motivasyon ve arkadaşlık üzerine kurulu

Hosgeldin canim insallah artik istedigin kiloya ulasirsin. Bizde burda elimizden gelen desteği veririz

Zararin neresinden donersen kardir ihtiyacin olan basta iraden sonra motivasyon bizde burda bunu yapmaya calisiyoruz .. bisey sorabilirmiyim asik oldugun adamla mi evlendin peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…