Ayniyim simdilik dengeliyorum en azindan sen napiyosun nasil gidiyor?Mislissecim tartiliyormusun nasil gidiyor kilo durumu
Hadi ya neden herseyde var bi hayir nereye gitmistiniz ?Kızlar ameliyat perşembeye ertelendi İstanbul'a dönüyoruzhastanede sıkıntıdan çok yedim kesin kiloda aldım
Bende dikkat etmeye çalışıyorum canim 82 83 hâlâ annemin yaninda diyet ne kadar yapılırsa yapmaya çalışıyorum gelen gidem ikramlar pastala börekler havada uçuyor tahmin edersin ki ama annemde diyetkolik bi insan olduğu icin elimizden geldiğince yürüyüşle hareketle dengelemeye çalışıyoruz ama eve gidince tekrar asılıcam bayram gelmeden 75 e duşmem lazim sen ne zaman musait olacaksin eskisi gibi olalim yaaaAyniyim simdilik dengeliyorum en azindan sen napiyosun nasil gidiyor?
Tekrar emg çekilcek miş salı günü orda olcaz inşallah .perşembede ameliyat dedi bakalım hayırlısı.Aa neden ertelendi canim
Ankaraya gittik Can'ım bu kaçıncı yorulduk artık ama yapacak bir şey yok şu ameliyat olaydı bi hayırlısıyla gelirken hastalandı kusma isal yavrum salıya kadar iyileşmesi gerekHadi ya neden herseyde var bi hayir nereye gitmistiniz ?
Benim az kaldi insallah su dugun bi bitsin ayin 14unde ondan sonra musait olurum insallah benim de birakmaya noyetim yok beni goren herkes erimissin diyor bilerek yeni almiyorum bol giyiniyorum gecen gun ptalon aldim ilkdefa elimi uzattigim sey oldu ustume 44 bedendi ama olsun sonuc olarak pes etmek yok insallah ramazanda geliyo hayirlisi bi ay kaldi saniirm dimi ? Seni de tahmin ediyorum anne yaninda diyet olmaz ama telafi etmen guzel birde seni gorunce ne tepki verdi onu hic soylemedinBende dikkat etmeye çalışıyorum canim 82 83 hâlâ annemin yaninda diyet ne kadar yapılırsa yapmaya çalışıyorum gelen gidem ikramlar pastala börekler havada uçuyor tahmin edersin ki ama annemde diyetkolik bi insan olduğu icin elimizden geldiğince yürüyüşle hareketle dengelemeye çalışıyoruz ama eve gidince tekrar asılıcam bayram gelmeden 75 e duşmem lazim sen ne zaman musait olacaksin eskisi gibi olalim yaaa
Canim ya insallah hayirlisiyla atlatirsiniz su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine rabbim kimseyi darda koymasin ...Ankaraya gittik Can'ım bu kaçıncı yorulduk artık ama yapacak bir şey yok şu ameliyat olaydı bi hayırlısıyla gelirken hastalandı kusma isal yavrum salıya kadar iyileşmesi gerek
Karanlik merdivende bile ilk gördüğü an şok olduu kizim sen nasil zayifladin boyle hani cok kiloluydun diye baya bi inanamadı gören herkes cok begendi beni bende gelirken hep 44 beden aldim :)) ama hala yolun yarisindayiz arkadaşım :) beraber 70 kiloya dusecez seninle ayin 11 indede ben dönüyorum sonra sende donersin bi daha asiliriz ramazana kadar ne vericez bakalim yaris tekrar baslar bİZim için sakin 8 rakamini bir daha görmeBenim az kaldi insallah su dugun bi bitsin ayin 14unde ondan sonra musait olurum insallah benim de birakmaya noyetim yok beni goren herkes erimissin diyor bilerek yeni almiyorum bol giyiniyorum gecen gun ptalon aldim ilkdefa elimi uzattigim sey oldu ustume 44 bedendi ama olsun sonuc olarak pes etmek yok insallah ramazanda geliyo hayirlisi bi ay kaldi saniirm dimi ? Seni de tahmin ediyorum anne yaninda diyet olmaz ama telafi etmen guzel birde seni gorunce ne tepki verdi onu hic soylemedin
Hayirdir gecmis olsun neyin var onemli bise yok ya .. bizmle devm etseydin vermistin bakma simdi bosladik yoksa ohoooo)bebegimde iyi cok sukur seninkiler napiyo ? Eh iste verdik sayilir ...naptin sen buarada biz grubu kapatalim derken aramiza mi dondun yoksa ? boyle bise yapmasaydik yazicagin yoktu sanirim
Amin canım inşallah imtihan dünyası İşte Allah kazanmayı nasip etsin .senin kızlarada geçmiş olsun canım.Canım kusura bakma yazamadım öyle yoğunum ki kosturmaktan günler nasil geçiyo bilmiyorum evetbyaaa kapatıyorum yazısını görünce kötü oldum yanınıza gelmesem de burada olmanız yetiyor banabenim de ücretsiz iznim bitiyo önümüzdeki hafta başlıyorum işe. O yuzden musait olursam halinizi hatrinizi sormak isterim ayagm için bu hafta Dr a gittik rontgen çektik bişey yok ama ağır kaldırma dikkat et falan bissürü şey söyledi.cok şükür iyiler bnm kızlar işte çoğunlukla hasta oldular abla mız hep kreş ten getirdi hastalıkları küçüğe geçti. ☺ALLAH derman siz hastalık vermesin Hiç kimseye.
ipek zeynep gidişine üzüldüm canm hakkımız varsa helal olsun.
joleya cim ALLAH inşallah bu sıkıntılı zamanları kolaylaştırır ferahlık lar verir cnm
Konudan konuya atladım canlarim Mislisse
Amin canım inşallahCanim ya insallah hayirlisiyla atlatirsiniz su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine rabbim kimseyi darda koymasin ...
Ayniyim ben simdilik su yogunlugum bi bitse bende kendime zaman ayiracagim yine pazar gunleri tarti resmini yollayalim olmaz mi ?kızlar dışarıda dikkat edemesemde eve gelince dikkatli olduğumu farkettim alışkanlık olmuş galiba bir kilo almışım onuda telafi ederim inşallah sizler ne durumdasınz kilo aldınzmı verdinizmi
Canım Allah kolaylık versin evet pazar ları atalımki dikkat etmiş olurz ama yazını keşke dün gece okusaydım tartı resmi atıcam diye yemezfim gece biraz kaçırdımda sabah sabah 4 de kalktım bişey ler yedim adet yaklaşıyor hemen belli ediyor kendiniAyniyim ben simdilik su yogunlugum bi bitse bende kendime zaman ayiracagim yine pazar gunleri tarti resmini yollayalim olmaz mi ?
Evet kesinlikle katılıyorum benim tatil bugün bitiyor yarin evimdeuim insallah sıkı sıkıya sarilicam pazar günü de tarti fotomu atarim lütfen herkes donsunkızlar bu pazar atalım fotolarımızı artık ne dersiniz ben 65.5 geldim pazar telden atamadım bir türlü her gün yazamasakta pazarları foto atalım olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?