- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Sağol canımm Allah razı olsun inşallah .bende çok alışmışım size arada bir girip bakıyorum yazan varmı ben fırsat buldukça yazarım sizde yazın kapanmasın olmazmıCa
Canim sanada hayierli yolculuklar rabbim acil sifalar versin yavrunada insallah en yakin surede atlatir saglicakla hepinizi ozliycem alismisiz ya ...
Can'ım çok sağol inşallah atlatıcaz bu günleri . Sen nasılsın kilo verebildinmi hadi katıl sende canlansın biraz topik kimseler kalmadıKizlarrr merhabalar kapatmayın topigi arada girip bakıyorum JoleYa cim RABBİM yardımcınız olsun ınsaallh.Mislisse çok özledim hepinizi bir slm vermek istedim.☺☺
Canim benim ya sen bizi gizli gizli takip mi ediyodun bakim bizde ozledik seni ama katilim az ve kimsenin giresi gelmeyince kapatalim diye dusunduk ...Kizlarrr merhabalar kapatmayın topigi arada girip bakıyorum JoleYa cim RABBİM yardımcınız olsun ınsaallh.Mislisse çok özledim hepinizi bir slm vermek istedim.☺☺
Olur o zamn herkes arasira girsin belki yine yogunlasiriz ...Sağol canımm Allah razı olsun inşallah .bende çok alışmışım size arada bir girip bakıyorum yazan varmı ben fırsat buldukça yazarım sizde yazın kapanmasın olmazmı
Mutlaka yogunlaşicaz canim merak etme:)Olur o zamn herkes arasira girsin belki yine yogunlasiriz ...
Eweeeeeeettt gizlice bakiyorumCanim benim ya sen bizi gizli gizli takip mi ediyodun bakim bizde ozledik seni ama katilim az ve kimsenin giresi gelmeyince kapatalim diye dusunduk ...
Insallah güzel haberler ver JoleYa cim öp yavrun u bnm içinCan'ım çok sağol inşallah atlatıcaz bu günleri . Sen nasılsın kilo verebildinmi hadi katıl sende canlansın biraz topik kimseler kalmadı
Hayirdir gecmis olsun neyin var onemli bise yok ya .. bizmle devm etseydin vermistin bakma simdi bosladik yoksa ohooooEweeeeeeettt gizlice bakiyorum
Bebeğin nasik cnm masallah zayifladin baya kilo verdin demi.bende mücadele halindeyim ya.ayagimdan rahatsizlandim hemen ayakta kalınca ağrıya basliyo cnm o yüzden hı yürüyüş falan yapamiyorum doğru duzgun
Canim ben yine giriyorum arasira lkonusuruz ben birakmiyorum devam ediyorum hala sadece misafir var yogunum dugun var 2 hafta sonra serbestliycem insallah ... niye kulo aldin uzuntuden yemegemi dustunValla burayı boşLadik ben 1 kilo aldım kızarbaşka bi topige bakayım baronkendi başıma olmuyo
Valla öyle oldu canım zaten kedim hastalandığında da yavaştan çok yemeye başlamıştım. Sonrada böyle oldu. Allahın izniyle başlıyorum bugün tekrar.Canim ben yine giriyorum arasira lkonusuruz ben birakmiyorum devam ediyorum hala sadece misafir var yogunum dugun var 2 hafta sonra serbestliycem insallah ... niye kulo aldin uzuntuden yemegemi dustun
Tmm bakalim sakin koyverme tmm ipler hep elinde olsunValla öyle oldu canım zaten kedim hastalandığında da yavaştan çok yemeye başlamıştım. Sonrada böyle oldu. Allahın izniyle başlıyorum bugün tekrar.
Sen de allaha emanet ol canim bizde seni tanidigimiza cok sevindik insallh sende istedigin kgya dusersin hakkini helal et..Güzel anneler herkese merhaba uzun zamandır giremiyorum herkesten özür diliyorum ilk başta çünkü hiç vaktim olmuyor iş, ev, çocuklar derken birde sınav sonuçlarım çok kötü geldi aranızdan ayrılmak zorunda kaldığım için üzgünüm ama hiç vaktim yok ramazana kadar biraz koşturma içinde olacağım , hakkınızı helal edin, biz bu yola uze,mislisse, ihubbuke birlikte başlamıştık, sonra birçok arkadaş katıldı hepinizi tanıdığıma çok sevindim iyi ki bu siteye girmişim şimdi hedefimdeki kiloda değilim ama en azından 90 kilolarda da değilim inanın eğer o gün bu siteye uye olmasaydım ve kızlar sizinle yazışmasaydım ben 100 kilo olurdum inanınkı hepiniz hakkınızı helal edin. eminim birgün yollarımız bir yerde kesişecek, sizi seviyorum eğer görüşmek isteyen olursa ozelden telefon numaramı verebilirim, kendinize çok iyi bakın , tubi seni arayacağım canım şu anda telefonum serviste o yüzden yazamıyorum , kızlar hepinizi ayrı ayrı seviyorum, inşallah en kısa zamanda istediğiniz hedefe ulaşırsınız
Mislissecim tartiliyormusun nasil gidiyor kilo durumuKizlar karamel ve ipektende hic ses cikmaz oldu...
Aa neden ertelendi canimKızlar ameliyat perşembeye ertelendi İstanbul'a dönüyoruzhastanede sıkıntıdan çok yedim kesin kiloda aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?