Canım geç gördüm benimde bazı problemlerim oldu. Kedimiz hastaydı 2 gün önce kaybettik. Çok moralim bozuk ondan giresim gelmedi açıkçası. Kendine iyi bak. Arada uğra bi selam ver :)Kızlar herkese merhaba,
Sanirim gruba vedanin vakti geldi
Oncelikle herkesten çok özür dilerim, 2 hafta olacak sanırım, biraz yoğunluk, biraz kendimi iyi hissetmiyorum, biraz sıkıntılar, bir türlü toparlayamadim. Biraz müsade yeterli olur sandım, ama olmadı. Böyle daha fazla size de saygısızlık olsun istemiyorum, hepinizi çok çok seviyorum.
Son kilo bildirimimi yapayım: 63.8 ile aranızdan ayrılıyorum.
Mislisse tubi_klc Y yagmur7968 @ipek zeynep @feyzax @marlin18 @karamellim06 cicisko
Canım 2 gün önce kaybettik çok üzgünüm hala atlatamadımSenin kedinin durumu nasil canim?
Canım bugün diyete tekrar başladım hadi bakalimBöyle arada dagitmak aslında sonrasnda saha hizli vermeye yardimci oluyo motivasyonu arttiriyo gibi geliyo bana ama tabi uzamamasi sartiylatoparlarsin yarin bi sey olmaz
Basin sagolsun cicisko ya uzuldum ;(Canım 2 gün önce kaybettik çok üzgünüm hala atlatamadım
Canim topikte ses yok ya kapatsak mi dedik sanirim okumadin ..Canım bugün diyete tekrar başladım hadi bakalim
Çok üzüldüm başin sağolsunCanım 2 gün önce kaybettik çok üzgünüm hala atlatamadım
Aynen yaa tubi bizi unuttuTubi nerdesin anneni gorunce unuttu n bizi ;( bi ses ver ya ...
Teşekkür ederimÇok üzüldüm başin sağolsun
Benim telefondan 2 gündür giremedim çok denedim olmadı evet bi durgunluk var bayadır yarın tartı günü tartilmayacak mıyız ki?Ya ben tam motive oldum düne kadar çok dikkat ettim sizde yazmayınca hevesim kalmadı dün bugün kaçırdım birazsayfa kapanıyor sanırım hakkınızı helal edin benden yanada helal olsun arkadaş lar Allaha emanet olun hepiniz
Aaa Evet ya şimdi gördüm. Valla siz bilirsiniz kızlar bende eskisi gibi giremiyorum. Böyle kapatalım falan diyince de bi üzüldüm alışmışımCanim topikte ses yok ya kapatsak mi dedik sanirim okumadin ..
Burdayim kuzumm evet bi kac gündür ses veremedim sizler naptonizzTubi nerdesin anneni gorunce unuttu n bizi ;( bi ses ver ya ...
Sabah yola çıkıyorum ben devam edilcekmi bilmiyorum kimse kalmadıBenim telefondan 2 gündür giremedim çok denedim olmadı evet bi durgunluk var bayadır yarın tartı günü tartilmayacak mıyız ki?
Biz iyiyizde artik eskisi gibi girilmeyince kapatalim diye dusunduk sen neler yapiyosun neden ses vermedin netin faln mi bitmisti kac gun olduBurdayim kuzumm evet bi kac gündür ses veremedim sizler naptonizz
Ay alismistik gerckten ya uzuluyo insan boyle veda falan ...Aaaaa vallahi gitmiş topik. Napalım hayırlısı olsun hakkınızı helal edin benden yana helal olsun. Herkesi çok öpüyorum Allah yavrularımizla sağlıklı ve mutlu bir ömür versin. Hoşçakalın güzel anneler
Canim sanada hayierli yolculuklar rabbim acil sifalar versin yavrunada insallah en yakin surede atlatir saglicakla hepinizi ozliycem alismisiz ya ...Sabah yola çıkıyorum ben devam edilcekmi bilmiyorum kimse kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?