Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

ahhh inşallah bizimkininde gerek kalmaz demeyi çook isterim ama doktorların söyledğine göre en ağır yaralanma bir değil en az 4 amelyat diyorlar tabi Allahtan ümit kesilmez doktorumz son bir emg çekmek istiyor amelyat önü bir mucize olsada sinirlerde hasar az görülse diye dua ediyorum hayırlısı rabbimden.

canım bende hepinizi özledim ama pek uğrayan yok rabbim yardımcın olsun emeğinn karşılığını alırsın inşallah.bende pzar atalım diyorum ama kızlar dağıldı hep biz atsak toparlanırız belki tekrar ne dersinbaşka topiğede yazıyorum ama niye bilmem dönüp dolaşıp sizi arıyorummislisse tubi karemellim ipek zeynep feyzax turuncu picama haydi pazar günü tartıya buyrun

Canim benim bende ozledim sizi ama burimz gelsek digeri yazmiyo

Günaydın canım :) biz atalım bak herkes toplanır zamanla. Tablo olmasada olur. İlk zaman gönderelim. Ben birazdan sınava gidiyorum. Gün içinde de yazcam mutlaka bence 3-4 kişide olsak devam edelim. Burda aile gibi olduk başka gruba yazmak beni mutlu etmiyo

tamam canım anlaştık o zaman pazar atalım Allah zihin açıklığı versin inşallah istedğin sonucu alırsın .

tamam canım anlaştık o zaman pazar atalım Allah zihin açıklığı versin inşallah istedğin sonucu alırsın .
Amin canım inşallah. Çok emek veriyorum inşallah geçerim.
Bu arada bugün tabi ki güzel bwslenemedim kütüphane de yine çikolata yedim yemekte makarna yedim vs. Ama az kaldı tam bir hafta sonra sınavlar bitiyo hemen sıkı diyete başlıcam. Şimdi buraya girerek motive oluyorum :)

Bende senden farksızım çikolata tatlı rekor kırdım bu günlerde artık toparlanma vakti geldi

günaydın cicisko ve sessiz arkadaşlar:)
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.9
Fark 400 gr
Ah ya kuzum tebrik ederim süper ben foto çekmeyi unuttum ama sabah tartıldım.
65.6 kilom. Geçen hafta ki kilomu bilemiyorum ama haftaya bu kilo ile kıyas yapcam. Benim finaller başladı bugün tüm gün kütüphanedeydim. Yarın da sınavım var dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Herkese iyi geceler

Herkese güzel günler arkadaşlar :)
Elimde değil ara ara gelip bakıyorum napiyorsunuz diye :)
Özlemişim burayı.
Diyette duraklamadayim ramazan öncesi iki günlük detoks ardından ramazan programına geçicem kilo almadan ramazan gecireyim vermekte gözüm yok :)

Aynen bende buradan vazgeçemedim:) geçen Ramazan 2 kilo vermiştim bu ramazan dediğin gibi almasak yeter 10 kilo gitti şükür ama daha motive olamıyorum nedense 65 te takıldım kaldım sende atsana pazar günü kilonu

ya kızlar benim bi sorunum var kendime porsiyon yapmıyorum kahvalti da özelikle yani ne yapiyosam koyuyorum menemen olur omlet olur ne bileyim ortadan yiyirum o yüzden menü yazarken zorlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…