- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
ahhh inşallah bizimkininde gerek kalmaz demeyi çook isterim ama doktorların söyledğine göre en ağır yaralanma bir değil en az 4 amelyat diyorlar tabi Allahtan ümit kesilmez doktorumz son bir emg çekmek istiyor amelyat önü bir mucize olsada sinirlerde hasar az görülse diye dua ediyorum hayırlısı rabbimden.Ben de iyiyim canim cok şükür.diğer Grupta devam ediyorum hala.Rabbim yardımcınız olsun canım bunda da vardır bir hayır. İnşallah herşey yolunda gider , gönlünüzce olsun canım herşey. Bundan 6 sene önce büyük kızımın da ameliyat durumu vardı. 3 defa hastaneden döndük ertelendi hep.sonunda ameliyata gerek kalmadı. O arada iyileşmiş kendiliğinden .Rabbım çok büyük. Hep hayra yor canım. Vardır Rabbım in bir bildiği
canım bende hepinizi özledim ama pek uğrayan yok rabbim yardımcın olsun emeğinn karşılığını alırsın inşallah.bende pzar atalım diyorum ama kızlar dağıldı hep biz atsak toparlanırız belki tekrar ne dersinKızlar inanmıyorum yaa demek yazıyorsunuz ben kimse yazmıyo diye girmiyorum. Gireyim bari ya özledim sizi. Bu pazar tartı mı yollasak? Hem eski günleri yaa ederiz. Ben galiba 1 kg aldım. Bu ara finaller var. Sabah akşam ders çalışıyorum çikolata çok iyi geliyobazen günde 7 saat ders çalışıyorum. Kafa kalmiyo haliyle öyle durumlarda tatlı enerji veriyo ama bu durumdan hiç mutlu değilim 4 haziran sınavlar bitiyo hemen sıkı diyet ve spor 2 temmuzda tatile gitcez acil toparlamam gerek. Bu arada benim de tartının pili bitti. Yarın alayım bari ya tartı önemli yoksa insan hemen ipin ucunu kaçırıyo. Tek tek alıntı yapamıcam ama sizi çook özledim
Canim benim bende ozledim sizi ama burimz gelsek digeri yazmiyocanım bende hepinizi özledim ama pek uğrayan yok rabbim yardımcın olsun emeğinn karşılığını alırsın inşallah.bende pzar atalım diyorum ama kızlar dağıldı hep biz atsak toparlanırız belki tekrar ne dersinbaşka topiğede yazıyorum ama niye bilmem dönüp dolaşıp sizi arıyorum mislisse tubi karemellim ipek zeynep feyzax turuncu picama haydi pazar günü tartıya buyrun
Günaydın canım :) biz atalım bak herkes toplanır zamanla. Tablo olmasada olur. İlk zaman gönderelim. Ben birazdan sınava gidiyorum. Gün içinde de yazcam mutlaka bence 3-4 kişide olsak devam edelim. Burda aile gibi olduk başka gruba yazmak beni mutlu etmiyocanım bende hepinizi özledim ama pek uğrayan yok rabbim yardımcın olsun emeğinn karşılığını alırsın inşallah.bende pzar atalım diyorum ama kızlar dağıldı hep biz atsak toparlanırız belki tekrar ne dersinbaşka topiğede yazıyorum ama niye bilmem dönüp dolaşıp sizi arıyorum mislisse tubi karemellim ipek zeynep feyzax turuncu picama haydi pazar günü tartıya buyrun
tamam canım anlaştık o zaman pazar atalımGünaydın canım :) biz atalım bak herkes toplanır zamanla. Tablo olmasada olur. İlk zaman gönderelim. Ben birazdan sınava gidiyorum. Gün içinde de yazcam mutlaka bence 3-4 kişide olsak devam edelim. Burda aile gibi olduk başka gruba yazmak beni mutlu etmiyo
mislisse biz pazar atıyoruz foto bak kaptan gemiyi en son terk eder biliyon demiCanim benim bende ozledim sizi ama burimz gelsek digeri yazmiyo
Amin canım inşallah. Çok emek veriyorum inşallah geçerim.tamam canım anlaştık o zaman pazar atalımAllah zihin açıklığı versin inşallah istedğin sonucu alırsın .
Bende senden farksızım çikolata tatlı rekor kırdım bu günlerde artık toparlanma vakti geldiAmin canım inşallah. Çok emek veriyorum inşallah geçerim.
Bu arada bugün tabi ki güzel bwslenemedim kütüphane de yine çikolata yedim yemekte makarna yedim vs. Ama az kaldı tam bir hafta sonra sınavlar bitiyo hemen sıkı diyete başlıcam. Şimdi buraya girerek motive oluyorum :)
Ah ya kuzum tebrik ederim süper ben foto çekmeyi unuttum ama sabah tartıldım.günaydın cicisko ve sessiz arkadaşlar:)
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.9
Fark 400 gr
Benim tam toparlanma haftaya hafta sonu başlayacak sınavlar bitsin bomba gibi geliyorummmmBende senden farksızım çikolata tatlı rekor kırdım bu günlerde artık toparlanma vakti geldi
Hadi bakalım inşallah Can'ımBenim tam toparlanma haftaya hafta sonu başlayacak sınavlar bitsin bomba gibi geliyorummmm
Aynen bende buradan vazgeçemedim:) geçen Ramazan 2 kilo vermiştim bu ramazan dediğin gibi almasak yeter 10 kilo gitti şükür ama daha motive olamıyorum nedense 65 te takıldım kaldımHerkese güzel günler arkadaşlar :)
Elimde değil ara ara gelip bakıyorum napiyorsunuz diye :)
Özlemişim burayı.
Diyette duraklamadayim ramazan öncesi iki günlük detoks ardından ramazan programına geçicemkilo almadan ramazan gecireyim vermekte gözüm yok :)
Kız tubi yanlışlıkla mı attın mesajı :)ya kızlar benim bi sorunum var kendime porsiyon yapmıyorum kahvalti da özelikle yani ne yapiyosam koyuyorum menemen olur omlet olur ne bileyim ortadan yiyirum o yüzden menü yazarken zorlaniyorum
Kız tubi yanlışlıkla mı attın mesajı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?